Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Пюре Gerber Organic Mango фруктове для дітей від 6-ти місяців 90 г (8445290167132)

Оцінка користувачів 5/5
  • Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 7

А не 7 шт як заявлено? Невже співробітники Розетки недосилають товар?

Переваги:
    Пюре чудове
    Недоліки:
    Але чому в коробці було 5 шт

• Катерина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 7

Хороше пюре манго за вигідною ціною ще й органічне. Малюк любить. На прогулянку саме те, що треба

Переваги:
    Манго смак, органічне, ціна
  • Лідія О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 7

Хороше на вигляд і смак. Діти їли

Переваги:
    Оскільки манго в нас нормальне важко знайти то це те що треба
  • Алла К***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 7

Моїй дівчинці сподобалось, мені теж ( треба ж спробувати перед тим як дати дитині). Упаковка зручна, можна навіть на прогулянку з собою брати. Да і зберігати зручно, якщо не доїли, що мало вирогідно ( хіба що на етапі тестування)

Переваги:
    Зручно зберігати
  • Віталій К***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 7

Чудова новинка, яку дитина залюбки прийняла. Рекомендую до вживання немовлятам від 6 місяців.

Переваги:
    Гарне пюре для прикорму, якісне пакування, чуовий дізайн
    Недоліки:
    не виявлено
  • Ольхова А***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 7

Дуже класне новеньке пюре . Дитині зайшло на ура . Прийшло дезкоштовним тестуванням

Переваги:
    Дуже класне новеньке пюре . Зручна упаковка
  • Наталія В***

Чудове пюре, смакує неймовірно,
    малюк просить ще, отак
    сподобалось. Замовила. Щирі рекомендації.

Переваги:
    Склад, смак, зручність пакування
  • Ганна Р***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 7

Колись ми всією родиною поїдемо у відпустку та скуштуємо свіжі манго! А зараз дякуємо Гербер за можливість знайомити дитину з такими смачними фруктами як манго! Дуже подобається малюку, їсть як додавання до йогуртів,так і в чистому вигляді

Переваги:
    Натуральний склад, без цукру, мобільність
  • Юлія Ш***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 7

Монопродукт манго ідеально підходить для знайомства малюка з даним фруктом.Так як дане пюре виготовлене з органічних фруктів,не містить цукру солі крохмалю та барвників.Має чудовий запах та приємний тропічний смак,пюре однорідної консистенції,що подобається малюку,упаковка пауч яку зручно використовувати за межами дому.

Переваги:
    Зручність , склад , смак , якість
    Недоліки:
    Не має
  • Катерина К***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 7

Пюре смачне, малюку дуже сподобалось, також подобається консистенція та склад. Дуже зручно брати на прогулянку, в подорож чи коли йдемо в гості. Малюку 9 місяців і він вже самостійно його їсть, за що люблю упакування в паучах

Переваги:
    Смак, склад, упаковка
    Недоліки:
    Відсутні
  • Анастасия К***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 7

Безпечне і якісне введенння в прикорм екзотичних фруктів,з Gerber можна не хвилюватися за якість,не викликає алергії,чудово смакує моєму синочку.

Переваги:
    зручне пакування ,екзотичний смак
  • Вікторія Г***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 7

нова лінійка паучів Gerber Organic приємно здивувала цікавим смаком тропічних фруктів.
    Не викликає ніяких алергічних реакція, чудове за консистенцією, неймовірний смак, без солі та крохмалю, цукру -на 100% впевнена в якості.
    Пюре смачні, не потрібно готувати самостійно одну ложку і дуже зручно брати з собою для перекусу в дорогу і на прогулянку.

• Ок
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 7

Чудова лінійка пюре, цікаві смаки, дитині дуже сподобалося . Додаю як соус до каші, так і просто даю дитині поїсти на прогулянці чи під час подорожі.
    Тепер це один з улюблених продуктів з лінійки Gerber.
    Рекомендую фруктові пюре Gerber Organic «Манго, айва та кокосовий мус», «Манго», «Манго, персик та кокосовий мус» для дітей із 6 місяців

Переваги:
    Зручні порції, натуральний склад, сподобалося дитині
  • Лідія С***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 7

Пюре з манго сподобалося моїй дитині з першого смаку. Воно має приємний, натуральний аромат і чудовий солодкий смак, без доданого цукру. Текстура гладка і однорідна, що робить його ідеальним для маленьких дітей. Також я оцінила зручну упаковку в паучі, яка дозволяє брати пюре з собою в дорогу або на прогулянку.

Переваги:
    Натуральний смак манго без доданого цукру, зручна упаковка в паучі, гладка і однорідна текстура
    Недоліки:
    Відсутні
  • Maria S***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 7

Пюре манго має приємний тропічний смак,чудовий запах та натуральний колір.
    Сподобався склад продукту,не містить цукор сіль консерванти та барвники, лише органічні фрукти.Ідеальне для початку введення прикорму.Упаковка яку зручно брати з собою на прогулянки чи в гості.

Переваги:
    Смачне органічне
  • Ігор Т***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 7

Нові паучі від гербер дуууже сподобались!
    Натуральний, органічний склад, манго сподобалось найбільше  Дуже зручно брати з собою на прогулянку. Дякуємо за можливість першими протестувати смачний продукт, вже замовили собі ще цих паучів!

• Соломія Т***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 7

Синочкові дуже сподобалося пюре, смак натуральний)))

Переваги:
    Натуральні продукти
  • Наталія П***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 7

Дитина з самого початку прикорму полюбляє пюре від Gerber. Екзотичний натуральний смак пюре дуже сподобався малюку. Має приємний запах, неймовірно смачний. Зручно брати на прогулянку, малюк сам тримає та їсть. Рекомендуємо

Переваги:
    Смак, склад, консистенція, упаковка
  • Олена Л***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 7

Смачне пюре, поєднуємо з творожком і так.
    Їмо з задоволенням

• Ящук А***

Натуральний склад, смачно!

• Ольга Я***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 7

Пробували манго вперше,дитині дуже сподобалося! А для мене головне що без цукру і крохмалю. Гербер як завжди на висоті,рекомендую!!!

Переваги:
    Склад,смак, консистенція
  • Ольга Я***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 7

Пробували манго вперше, синочку дуже сподобалося! Для дитини смак, а для мене як для мами головне що без цукру,без крохмалю. Гербер як завжди на висоті! Рекомендую!!!

Переваги:
    Склад,смак, консистенція
  • Аліна Л***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 7

Це справжня знахідка для батьків, які прагнуть забезпечити своїх малюків корисним та смачним харчуванням.

Смак та консистенція пюре відмінні – воно ніжне та гладке, ідеально підходить для маленьких дітей, які тільки починають знайомитися з прикормом.

Ще одним великим плюсом є зручна упаковка. Легко брати з собою на прогулянку або в подорож, забезпечуючи дитину корисним перекусом у будь-який момент

Переваги:
    Консистенція, смак, упаковка
  • Екатерина С***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 7

Дитині дуже сподобався смак,бо зазвичай він не їсть фруктові пюре,але це дуже зайшло

• Анастасія Ш***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 7

Дитині дуже до вподоби даний смак. Рекомендую!

• Аріна Ч***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 7

Чудова лінійка пюре, зручно брати на прогулянку

Переваги:
    Без цукру
  • Наталия
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 7

Моя доня його обожнює! Найкраща продукція

Переваги:
    Дуууууже смачне