Відгуки покупців про Пивні келихи набір 2 штуки по 310 мл скляні келихи для пива на подарунок Прозорий

Код:  521934429
Оцінка користувачів 5/5
на основі 4 відгуки
  • Олексій О***
    Відгук від покупця. Продавець: Vizi

Зручні та якісні келихи за демократичною ціною (!!! і це за 2 келиха у комплекті). Дуже задоволений. Дякую.

Переваги:
    Розмір та вага (як на мій смак, то дуже зручні та не важкі), товсте скло, дуже класна ціна
    Недоліки:
    • Продавець  Vizi

Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку! Будемо раді бачити Вас знову в нашому магазині!

• Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: Vizi

Зручні і гарні, легко тримати у руці, скло не тонке, тому досить надійно тримати. Покупкою задоволена.

• Сергій Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Vizi

Доброго дня! Хочу подякувати Продавцям за якісне та оперативне виконання мого замовлення. Товар Супер, вживу він ще кращий, ніж на малюнках. Особливо хочу відзначити якісне пакування товару, товар надійшов цілим та неушкодженим. Дякую Вам за відмінне відношення до своєї роботи, бажаю успіхів у такі складні для нас усіх часи!!!!!

Переваги:
    Ціна - Якість
    Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  Vizi

Дуже дякуємо Вам за відгук і таку високу оцінку! Будемо раді бачити Вас знову в нашому магазині!

• Яна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Vizi

Келихи як на фото, посилка була добре упакована.