- Віктор С***Відгук від покупця. Продавець: ASAP
Покриття якісне, кріплення не розхиталося. Сітка тримається добре. Дякую!
- Кирило М***Відгук від покупця. Продавець: ASAP
Міцне, якісне кільце! Дякую!
- Андрій Ч***Відгук від покупця. Продавець: ASAP
Якісне баскетбольне кільце, за розмірами все супер
- Федір С***Відгук від покупця. Продавець: ASAP
Товар не відповідає заявленому,писали труба 16 мм,а прибуло катанка 10 мм
- Продавець ASAP
Доброго дня! Дякуємо, що звернули увагу. Дійсно, в описі залишилась стара характеристика — 16 мм. В актуальній поставці кільце має трубу 10 мм. Ми вже оновили опис товару, щоб надалі інформація була коректною.
Перепрошуємо за цю неточність.
- ВадимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Кільце тонке та ненадійне. Нижній пруток відвалився з 2х сторін через місяць. Грає декілька дітей щодня. Не рекомендую купляти. Відразу купіть щось міцніше
- Переваги:
- Дешеве
- Недоліки:
- Тріснуло через місяць
- Володимир Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Кільце приїхало до мене за 4 дні. Дефектів не було. Після ~ 10 днів експлуатації лопнуло зварювання (фото)
Представитель брендаДобрый день!
На товар предоставляется гарантия, можете обратится в сервисный центр магазина Rozetka или напрямую к производителю TM Newt для решения Вашего вопроса.
- Скурський В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хочу замовити це баскетбольне кільце. На сайті пише, що доставка поштою Justin безкоштовна, але коли переходжу до оформлення замовлення, доставка висвітлюється 25 грн. Чому так?
- Вадим
Здесь есть ответ на Ваш вопрос, почитайте: посилання
- Сергій Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Кільце супер!
- Переваги:
- Можна монтувати в квартирі
- Недоліки:
- Відсутність сітки у комплекті
- Константин К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Абсолютно нормальне кільце, не важке, для відпрацювання елементів баскетболу в молодшій та середній віковій категорії саме те.
- Переваги:
- Легеньке, зручне при монтажі.
- setПродавець: Rozetka
Сетка в комплекте ?
Представитель компанииЗдравствуйте. Данное кольцо без сетки. Доступно такое же и с сеткой в комплекте.