- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: WOWS
Все супер дитина задоволена
- Продавець WOWS
Олександр, добрий день! Ми вдячні вам за відгук.
Бажаємо приємного користування!
- Юрій О***Відгук від покупця. Продавець: WOWS
Після мембранної дуже задоволений! Сподіваюсь прослужить довго! Дякую
- Переваги:
- Ціна, механіка, підсвічування
- Недоліки:
- Немає хотсвоп
- Продавець WOWS
Юрій, вітаємо! Ми вдячні вам за відгук.
Бажаємо приємного користування!
- Суворов В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий з чорним. Тип механічних перемикачів: Kailh Midnight Pro Silent Tactile. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Дуже розчарували мене. Я купляв клавіатуру на подарунок, спакуваав її та коли подарував виявилося що не працюють кнопки "3,f3,Pause,Windows". Чи взагалі проводять тестування при комплектуванні вробів на заводі ?
На видачі в розетці менеджер взагалі сказав що вони не займаються перевіркою працездатності клавіатур. Тобто взагалі немае змоги перевірити товар на видачі. Дуже вам дякую за вкрай негативні емоції.- Переваги:
- Дуже тихе натискання.
- Недоліки:
- Вявилося що клавіши "3,f3,Pause,Windows не працюють.
- Руслан Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий з чорним. Тип механічних перемикачів: Kailh Midnight Pro Silent Tactile. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Комплектували 2 дня. Отримав браковану клавіатуру. На деяких клавішах мимоволі вимикається подсвітка, потім сама вмикається. Під час спілкування в чаті з оператором написали, щоб ніс у магазин "розетка", її відправлять назад, а потім зв'яжуться для подальших дій. Невже не можна було перевірити до відправки під час комплектації? У результаті - зіпсований настрій і розчарування у MSI та "Розетці". Хоча давно користуюся їхньою продукцією та клавіатурами у тому числі.
- Переваги:
- Так і не встиг побачити переваг
- Недоліки:
- Бракована прямо з коробки.
- Иван Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий з чорним. Тип механічних перемикачів: Kailh Midnight Pro Silent Tactile. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Через час после выдачи вернул из-за неработающих двух кнопок. Энкодер(колесо грмкости) тоже работал с пропусками. Не ожидал такого несоответствия цены-качества. Если отважитесь покупать, то берите ноут, не ленитесь, и проверяйте сразу все клавиши и вообще всё что сможете. При малейшем несоответствии или намеке что уже кто-то клавиатуру возвращал - отказывайтесь не задумываясь.
- Переваги:
- MSI )
- Недоліки:
- попадается брак
- Виталий В***
Касаемо колесика, это специфика самой клавиатуры, на моей оно тоже так себе работает, медленно повышает/понижает звук
- Иван Н***
Такое поведение энокодера, если он истправен, может говорить о дребезге при переходах или прошивка не может или не успевает захватить все состояния. И это так себе специфика, говорящая не в пользу MSI.
- Володимир В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий з чорним. Тип механічних перемикачів: Kailh Midnight Pro Silent Tactile. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Перші 8 місяців був дуже задоволений покупкою. Дуже приємно на ній грати в ігри. Вона найтихіша зі всіх клавіатур, які в мене були - і тишина це основна причина чому я її купив. Через приблизно 8 місяців почав тупити пробіл. Спрацьовував не завжди. Якийсь час не звертав увагу, тоді пробував "продувати", але оскільки вона була ще на офіційній гарантії - відправив в сервіс. Через кілька тижнів клавіатура повернулась з сервісу на точку видчі Розетки. Я оглянув - свіч пробіла замінили на інший, було видно по кольору, якийсь білий відносно всіх інших. Нажав - він красиво і голосно клацнув. Всі інші кнопки дуже тихо нажимаються, а пробіл - кнопка яку часто нажимаєш - клацає. Мені не сподобалось таке рішення і я відправив зразу клавіатуру назад знову в сервіс. Консультантка в точці видачі Розетки описала проблему з ремонтом - свіч голосно клацає, пробєл часто нажимається, фішка клавіатури що вона тиха, якщо не можливо замінити свіч на такий як в решти кнопок - то той що поставили нехай поставлять на Scroll Lock, а звідти на пробєл. Scroll Lock ніколи не нажимаю, а пробіл буде тихо нажиматись. Почекав ще кілька тижнів. Прийшов в точку Розетки забирати з ремонту, дивлюсь - свіч знову інший, цього разу якийсь жовтий. Нажимаю - знову клацає, тільки тепер ще гірше :) зі звуком роздовбаної мембранної клави. Втомився сидіти на запасній AJAZZ, яка майже вдвічі дешевша і старіша, але служить досі і не ламається. Вирішив самостійно замінити свіч з пробілу на Scroll Lock, якщо офіційний сервіс не може ні оригінальний свіч дістати, ні хоч подзвонити до клієнта описати ситуацію пояснити чому не можна нормально зремонтувати. Клавіатура брудна приїхала з ремонту і поцарапана біля пробілу. Дуже розчарований в MSI. В мене від MSI мишка, материнка, відеокарта і кулер процесора. Всім до цього часу був дуже задоволений і ніколи не задумувався над якістю MSI. Зараз дуже розчарувався, роздратований і втомлений від такого довгого і не якісного ремонту. Пишу цей текст і аж підкидає кожен раз як пробіл нажимаю - звук як в друкарської машинки коли рядок закінчується. Не рекомендую цю клавіатуру і сервіс MSI.
- Переваги:
- Тиха, приємне натискання клавіш, вночі світиться
- Недоліки:
- Через ~8 місяців здох пробіл. Регулятор звуку треба крутити повільно
- Володимир В***
Апдейт: самостійно перепаяв 2 свічі - поміняв місцями пробіл і Scroll Lock. Продовжую користуватись. Клава сама по собі дуже подобається. Той факт що кнопка зламалась і офіційний сервіс не хотів на 5 хв довше заморочитись і перепаяти ще один свіч як я просив в описі проблеми - дуже не подобається. Якщо вмієте паяти - можна брати ;)
- Дмитро Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий з чорним. Тип механічних перемикачів: Kailh Midnight Pro Silent Tactile. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Дуже приємна на дотик, все працює, тиха.
- Переваги:
- Приємна на дотик, тиха, легке перемикання підсвітки.
- Недоліки:
- Не знайшов
- Никита Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий з чорним. Тип механічних перемикачів: Kailh Midnight Pro Silent Tactile. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Работает
- Юля К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий з чорним. Тип механічних перемикачів: Kailh Midnight Pro Silent Tactile. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
- Владислав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий з чорним. Тип механічних перемикачів: Kailh Midnight Pro Silent Tactile. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Работает. Хорошо.
- Станіслав Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий з чорним. Тип механічних перемикачів: Kailh Midnight Pro Silent Tactile. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Ну що можу сказати, на дотик приємна, дуже тиха, сподобалася підсвітка і сам дизайн клавіатури. Але є проблема, хоткей Fn (ін. клавіш.) не працює. Я не можу перемикати підсвітку на клавіатурі, хіба що тільки з допомогою MSI Center. При натисканні комбінації клавіш Fn інші підсвічується клавіша F5 червоним і все. Не знаю, може я не так щось розумію, а може і реально брак.
- Переваги:
- Дизайн, матеріал.
- Недоліки:
- Не перемикається підсвітка на клавіатурі
Представник брендуДобрий день.
Нам дуже шкода, що ви зіткнулись з такою проблемою.
Спробуйте оновити MSI Center та модуль його Mystic Light до актуальних версій та перевірте роботу підсвічування.
Також, переконайтесь, що в налаштуваннях Windows 11 вимкнена функція Динамічне Освітлення, вона може перехоплювати на себе керування підсвічуванням.- Станіслав Б***
Дякую вам, вся проблема в динамічному освітлені.
- Игорь П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий з чорним. Тип механічних перемикачів: Kailh Midnight Pro Silent Tactile. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
За гучністю не сама тиха механіка. Перемикачі впаяні, тепер живіть із ними. Досить приємний на дотик пластик. Декілька косяків, скрипуча кнопка гучності. Якби це був ноунейм за 2,5к, дав би 4/5.
- Переваги:
- Формфактор 100%, приємні на дотик кейкапи
- Недоліки:
- Впаяні перемикачі, скрипуча кнопка гучності
- Маским
у меня так не гремит
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий з чорним. Тип механічних перемикачів: Kailh Midnight Pro Silent Tactile. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Клавіатура виправдала свої очікування, довго вибирав серед механічних клавіатур, щоб була підсвітка кирилиці, крім Hatora і цієї клави не знайшов, правда вона підсвічується трохи тьмяніше чим латиниця. Шумопоглинання виконано на вищому рівні і разом із тихими свічами її практично не чути, працюю на Хакінтоші хоча заявлена підтримка тільки віндовс, можливо це стосується тільки софта. Єдине що колесо регулювання звуку потрібно крутити помаліше, різко звук не вдається збавити, працює якось ступінчасто, але звикаєш швидко.
- Переваги:
- Підтримує MacOS, тихі свічі, верхня пластина виконана з авіаційного алюмінію, що виглядає пристойно
- Недоліки:
- Колесо регулювання звуку крутиться разом із кнопкою і спрацьовує трохи рихло
- Владислав П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий з чорним. Тип механічних перемикачів: Kailh Midnight Pro Silent Tactile. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Клавиатурой в большинстве своем доволен. Кириллица подсвечивается, что для меня было очень важно. Подсветка прикольная, много разных режимов в оригинальном софте. Нажатия очень тихие и тактильно приятные.
- Переваги:
- Тихая, увесистая, выглядит дорого
- Недоліки:
- Размер кейкапов на буквах в пределах 10мм, под большие пальцы как у меня немного непривычно. Несьемный кабель подключения.
- ДмитроПродавець: Rozetka. Колір: Сірий з чорним. Тип механічних перемикачів: Kailh Midnight Pro Silent Tactile. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Подарували на День народження. Встановив MSi Center, і зробив оновлення до актульного драйвера. Але нажаль не працює дві кнопки, а саме літера англійська "Т", а також цифра "3". А ще велика кнопка "Enter" - працює через раз.
Дуже разочарованний, буду звертатись до розетки по гарантійному талону. Так собі настрій на ДР)- Переваги:
- Гарна, важка
- Недоліки:
- Не працює дві кнопки
- Володимир Б***Продавець: Rozetka. Колір: Сірий з чорним. Тип механічних перемикачів: Kailh Midnight Pro Silent Tactile. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Все прекрасно але клавіатура коли я захотів змінити подсічування не відображається в MSI Center, відповідно я не можу змінити режим підсвітки. Як вирішити цю проблему, мені не зрозуміло.
- Переваги:
- Дуже приємний пластик кнопок на дотик. Красива, не гучна
- Недоліки:
- Чомусь не відображається клавіатура в MSI Center
Представник брендуДобрий день.
Перевірте, чи встановлені у вас в MSI Cetner модулі Gaming Gear та Mystic Light.- Виталий В***
В мене було теж саме, підсвітка не перемикалась ,треба в налаштуваннях windows відключити динамічну підсвідку