Відгуки покупців про Електронна книга Pocketbook 634 Verse Pro Color Stormy Sea (PB634K3-1-CIS)
Є в наявності
- Вікторія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Silver
це моя найвдаліша покупка)мені дуже подобається,що через застосунок на телефоні є швидка синхронізація колекцій)і чудово те як екран адаптується під освітлення!)
- Переваги:
- компактна
- Недоліки:
- іноді підторможує,але це дрібниці)
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Silver
Wi-Fi , Bluetooth зручні в користуванні та полегшують доступ до можливостей
- Переваги:
- Усі популярні формати в наявності,сенсорний екран зручний для читання.можливість прослухати текстові файли
- Недоліки:
- не помітив
- Сафонова В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Silver
В користуванні зручна, але дуже ніжна. Екран дуже легко пошкодити, ремонту немає.
- Переваги:
- Зручна для очей, легка в користуванні.
- Недоліки:
- Екран, дуже легко ламається
- Анастасія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Silver
Это моя четвертая электронка.. и, честно говоря, я разочаровалась.
Взяла эту потому что очень хотелось попробовать цветную и маленькую.
До этого пользовалась Onyx box Nova air ,очень крутая, но для меня 7.8 дюймов неудобно.. по отзывам Pocketbook Verse pro Color была топ. Но она тормозит, сама нажимает, невозможно в меню что-то делать.. Интернет тормозит. Я в шоке..
удобная, маленькая, но тормозит.- Переваги:
- Маленькая. Компактная. Много форматов
- Недоліки:
- Тормозит очень
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Silver
Протестила я цю книгу на протязі місяця, і за цей час читалка безліч разів зависала, глючила і навіть сама виключалася. Це не перший мій покетбук (до цього був без підсвідки) і перша книжка такого взагалі ніколи не робила.
Чесно кажучи, я розчарована. Якщо вона себе веде так, коли ще зовсім нова, то що буде далі.- Переваги:
- Приятна підсвітка, яка не напружує очі при читанні
- Недоліки:
- Вилітає і завісає
- Богдан И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Silver
Сама по себе книга достаточно удобна, чтение комфортно, очень нравится тёплая подсветка.
Физические кнопки расположены, на мой взгляд, не очень удачно и слишком маленькие. При использовании обложки ими пользоваться вовсе не удобно.
Основной минус: за две недели и пять прочтённых книг Покетбук один раз завис совсем (пришлось перезагружать кнопкой включения) и пару раз программа-читалка вылетела на рабочий стол. Судя по всему, эти глюки проявляются при активном использовании функции словаря, что реально при чтении литературы на иностранном языке. Пока списываю на сырость ПО, возможно, с обновлениями будет лучше- Переваги:
- Приятная тёплая подсветка, удобно лежит в руке
- Недоліки:
- "Сырое" ПО, неудобные физические кнопки
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Silver
Якісна і зручна електронна книга.
- Городиська Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Silver
Добрий день, купила Pocketbook 12.01.2025 отримала, не для себе. Відправила Новою поштою. При перевірці виявився недолік у вигляді стрічки на екрані. Як бути у цьому випадку. Документи про купівлю і відправку в наявності. Фото додаю. Дякую.
- ЛеонідВідгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Blue-Black
Гарна книга. До цього була чорно-біла з 600 лінійки. Акум тримає добре. Дуже задоволений.
- Переваги:
- Зручніша підсвітка
Кольори
Сенсор працює краще
Швидше реагування та робота в цілому - Недоліки:
- До кнопок треба пристосуватись, таке як вони зливаються з чохлом.
Фон трохи сиріший ніж у чорно-білого варіанту екрану.
- Ольга
Скажіть чи в книзі меню українською?
- АлексВідгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Blue-Black
Ось порівняння з 611, екрани коли книги вимкненні (тобто без підсвідки в Verse Pro color).
На фото видні відтінки екранів.
611 візуально виглядає більше, але екрани однакові.
Книга відносно швидка, для читання коміксів чи пдф краще вже планшет з більшою діаганалю (собі в свій час брав ноут трансформер з сенсорним IPS екраном 15 для цієї цілі і планшет на 10 це перекриває повністю мої потреби)
Із плюсів: очі дійсно менше втомлюються при читанні в порівнянні з IPS дисплеєм.
USB C
Підсвітка екрану
Захист від вологи
Потім якщо буде змога доповню відгук, так як книгу тільки вчора отримав. - Лілія З***Продавець: RozetkaEU. Колір: Blue-Black
Купляла не тут, але хочу лишити відгук. Читалка супер, до цього був wexler flex one, там сам хват книги був зручнішим до тримання рідера в руках ще звикаю, як на мене зручніше коли кнопки збоку, такі моделі є у покетбук, але в цілому книгою більш ніж задоволена. Тримає заряд дуже бадьоро, користуюся кожного дня книгою по дві години десь впродовж двох тижнів - розрядилася десь на 25%, шкода, але чомусь не можу зайти на гугл диск, в інтернеті написано що причина саме в гуглі, він обмежує зараз входи, але до додатку покетбук на телефоні доєдналась без проблем, хоча чесно кажучи я звикла перекидати книги з ноута, що і роблю. Шкода, що немає підтримки карти пам’яті, але відверто кажучі книг на 16 гб можна завантажити стільки, що вистачить на все життя. Ще шкода те, що деякі онлайн бібліотеки дозволяють читати свої книги виключно всередині їх додатків, ос книги не андроїд, тому звісно завантажити певний додаток не є можливим, якщо для вас це критично - воно тут недоступно, є інші моделі покетбук. Але мені дуже подобається автономність книги та кольоровий дисплей і те, як гнучко можна налаштовувати пдф файли, я можу працювати з будь-яким документом пдф.
- Переваги:
- кольоровий дисплей, батарея
- Недоліки:
- не андроїд ос
- Андрей А***Продавець: Rozetka. Колір: Black-Silver
Разочарован абсолютно. Бесполезный браузер, который тормозит и невозможно скачать книгу. Нашел выход- закачивал с телефона, отправлял себе по почте, заходил с книжки на почту и скачивал. Через время почта перестала открывать, пишет обновите браузер, как его обновить пес его знает, перелопатил все меню, не нашел. Установить хром-не устанавливает. Думаю ай да дедовским блютусом передам книжку с телефона-болт, не находит устройство. Остается только кабель, но такими способами за что тогда переплачивать?
Клавишы обратно нет, в браузере приходится возвращаться на главную.
В руке лежит не удобно, одной рукой держать и переключать страницы не получится в ввиду расположения клавиш.
В общем час искал как скачать/передать книгу и накопил эмоций на отзыв:)- Недоліки:
- Продукт в целом
- Ольга Т***Продавець: Rozetka. Колір: Black-Silver
Вітаю! Поплив екран після 2х місяців користування. Прошу замінити чи відремонтувати.
- Ігор Р***Продавець: RozetkaEU. Колір: Blue-Black
тільки сьогодні приїхала мені як подарунок від дружини.
Можу порівняти з PocketBook 632 Touch HD 3 яка є в нас в сімї, в цій книжці краще:
- кольоровий екран
- type-c
- підтримка музичних файлів і аудіокниг
- блутуз
В PocketBook 632 Touch HD 3 краще:
- покриття більш soft touch, і більш приємніше
- керування кнопками зручніше у вертикальному режимі
Все інше фактично одинакове:
- одинакові розміри екранів
- майже одинакові розміри (в цій ніби бортик зрізали який є в Touch HD)
ще, в цій книзі, кнопки назад і вперед випирають - я не знаю чи це плюс чи мінус - вони не допомагають тримати книгу в руці, але як повернути книгу в горизонтальний режим тоді більш зручно їх натискати- Переваги:
- type-c
- Недоліки:
- дуже незручно натискати на клавіші у вертикальному режимі
- Віталій С***
Підкажіть враження від порівняння екранів цих двох моделей при перегляді однакових некольорових сторінок. Придивляюся до цієї моделі, але не можу наважитися саме через відгуки про сіріше тло екрану...
Читав, що в PB634K3 Verse Pro Color тло екрану без підсвітки виразно сіріше (гірше), ніж в екрані ч/б PB634 Verse Pro. Відповідно, мабуть, і в PB632 Touch HD тло екрану таке ж, бо екран теж e-ink Carta.
- Сергей С***Продавець: RozetkaEU. Колір: Blue-Black
будьте уважні, усі девайси з Європи не мають гарантії в Україні!
- Переваги:
- чудова читалка
- Недоліки:
- гарантія в Україні не підтримується!
- Костя
тут гарантія від розетки