Відгуки покупців про Кепка Cofee Comfort 4220-7 CO Сіра (8592953422043)
- Євгеній С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Непогано
Дякуємо Вам за придбання та бажаємо приємного носіння на довгий час!
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Сірий
Якісно пошита, тримає форму, легка! Зразу після покупки їхав у ній на велосипеді, голову класно провіває! Те що треба на літо!
- Переваги:
- Легка, якісно пошита, відмінно провітрюється
- Недоліки:
- Поки що не виявив
- МихайлоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Білий
В мене окружність голови 59 см. Голова овальної форми. Кепка завелика для моєї голови. Впирається у вуха. Можна липучкою зробити менше діаметр, але я так не люблю. Кепка, як на мене, більше підійде для круглої голови. У передній частині кепки багато пустот, не лягає по голові...
- Переваги:
- Ціна, підійде для великої голови ідеально.
- Недоліки:
- Більше для круглої голови. Завелика на овальну голову.
- Роман З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Сірий
Кепка понравилась,как по мне удобная.
- Переваги:
- Качественно пошита, нитки не торчат.
- МиколаПродавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Сірий
Класна кепка. Дуже якісно зроблена. На розмір 59-60см ідеально.
Дякуємо Вам за придбання і високу оцінку нашої кепки. Бажаємо приємного носіння на довгий час!
- Белая Л***Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Кепка не соответствует фото на сайте)) Верх с сетки, хотя указан хлопок, по сезону- лето, а на фото весенний-осенний и размер на большую мужскию голову))
- нонна в***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Темно-синій
Under Armour- отдыхает , и цена ниже.
- Переваги:
- То ,что надо.
Відповідає
- Руслан Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Сірий
- Ігор Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Темно-синій
Чудова легка кепка для спекотної погоди. Не вбирає та відводить вологу
- Переваги:
- Легка кепка
- Недоліки:
- Не знайшов
Відповідає
- Ігор Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Відмінна легка кепка. В мене вже була така ж червона, шукав іншого кольору. Для літа - те що треба: чудові матеріали, чудова повітропроникність, голову не парить, вологу відводе, дуже швидко сохне. Рекомендую!
- Переваги:
- Легка кепка
- Недоліки:
- Не знайшов
Відповідає
Доброго дня, Ігор! Дякуємо вам за відгук.
Всього є 4 кольори: білий, червоний, темно-синій, чорний - посилання
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Білий
Хороший качественный недорогой бренд. В "коллекции" уже пятая по цвету и сезону. Рекомендую! Ткань для лета.
- Переваги:
- Качество пошива, теплоотводящая ткань
- Недоліки:
- Только аккуратность в обращении
Добрый день, Сергей! Благодарим вас за отзыв.
Добрый день, Сергей! Благодарим вас за отзыв.
- Роман Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Білий
Не дорога і стильна якісна.
- Переваги:
- Якісна хороша кепка.
- Недоліки:
- Ношу вже як 3 роки не пожовтіла.
- Представитель поставщика
Доброго дня, Роман! Дякуємо вам за відгук.
- Дина Д***Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Білий
Почему скопировав промокод, сумма не меняется?
- Женя Л***
вы уверенны, что он именно на эту кепку?
- Представитель бренда
Здравствуйте, Дина! Сожалеем, что Вы столкнулись с подобными неудобствами. Обратитесь, пожалуйста, в колл-центр, где Вам помогут оформить заказ с промо-кодом. Все данные указаны в разделе Контакты.
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Сірий
Классная кепка. Хорошо пошита,ткань лёгкая, слегка тянется, для лета хороший вариант. Единственный недостаток- нет никакого logo, но это кому как нравится.
- Переваги:
- Отличная бейсболка.
- Недоліки:
- Нет logo.
- Сергей
Так это по ходу наклейка с лого бренда, я покупал похожую, отклеил ее потом.
- Александр Т***Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
КАКОЙ РАЗМЕР И ГЛУБИНА ПОСАДКИ..?
Эксперт RozetkaДобрый день, Александр Толочко. Данная модель кепки на обхват головы - 61-64 см, глубина - 15 см.
- Александр В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Сірий
Отличная кепка из легкой тянущейся ткани, качественные швы, подходящий размер для головы 58-59см
- Переваги:
- Качество, размер
- Недоліки:
- ViktoriyaВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Кепка хорошая, но...стирать в машинке нельзя, теряет форму. Стирать только руками. После стирки немного линяет. Рекомендую к покупке.
- Владимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Сірий
- Переваги:
- Хорошая кепка!
- Недоліки:
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Кепка супер!
- Юрий О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
купил 3 кепки, именно эта (самая дорогая из всех) оказалась бракованной :(
козырек пришит не по центру кепки, и центральный шов косит влево примерно на сантиметр.
теперь придется заморачиваться с обменом :(
фото прилагаю.
ПыС. еще расстроило, что у розетки остался только городской номер колл-центра :(- Переваги:
- вроде норм кепка, если бы не бракованная
- Недоліки:
- брак
- АлексейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Білий
Товаром доволен. Приятный материал. Адекватная цена.
- Недоліки:
- vitalik_klimov99Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Кепка оправдала свою ціну.
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Не знайшов
- ВячеславПродавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Когда ожидается поставка и какой размер?
- Марина
нажмите под ценой "сообщите когда появится" и вам придет уведомление о наличии товара
- Лола Ю***Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Кепка не плохая мужу понравилась. Цена приемлемая. Нам понравилась.
- Артём А***Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Здравствуйте какой это размер ?
- Юрий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Думаю еще заказать
- Переваги:
- Качество и цена соответствует
- Недоліки:
- пока нет
- OleksandrВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Файний картуз)
- Переваги:
- Comfort'ний літній варіант
- Недоліки:
- Шкода, що регулюється липучкою, а не застібкою