- Ярослав С***Відгук від покупця. Продавець: Mr. Joe. Колір: Жовтий. Довжина: 10
Гарна якість за таку ціну
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий. Кількість в упаковці: 8. Довжина: 10. Ширина: 18
Гарний набор. Стрічка не сильно плотна, треба обережно відривати, бо рветься. За таку ціну норм.
- Михаил М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Кількість в упаковці: 8. Довжина: 10. Ширина: 18
Хороший скотч за приемлемую цену)
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Елена Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Кількість в упаковці: 8. Довжина: 10. Ширина: 18
Можно приобрести минимум 16 штук клейкой ленты, за одну штуку 5 грн, вроде не дорого. В результате потрачено 80 грн и в наличии 16 штук. Проще было купить одну в магазине и намного дешевле вышло бы. Думайте, оно вам надо?
- Переваги:
- Хорошо клеится на разные поверхности, не дорого
- Недоліки:
- Минимальный заказ 2 упаковки. В упаковке 8 штук. Теперь у меня 16 штук, надо кому то раздавать!
- Андрей Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий. Кількість в упаковці: 8. Довжина: 10. Ширина: 18
Жовта непрозора стрічка дуже підходить для канцелярії. У пачці відразу іде 8 шт., можна не боятися, що швидко закінчиться. Дуже гарно приліпає до поверхонь та довго тримається. Я задоволений.
- Переваги:
- Непрозора
- Недоліки:
- Їх немає
Покупали эту ленту для делопроизводства. В наборе 8 штук. Лента не прозрачная, такая и нужна была. Хорошо липнет и не отрывается. Для канцелярии просто необходимая вещь. В следующий раз тоже буду её брать.
- Переваги:
- Не рвется
- Недоліки:
- Не нашел