- Олександра П***Відгук від покупця. Продавець: Commodus. Колір: Білий
Очень удобные корзины. Использую для постиранных вещей, чтоб на сушилку перенести.Всем довольна!)
- Продавець Commodus
Дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку!
- Юлія С***Відгук від покупця. Продавець: Safina shop
Ідеальне пакування, гарна, гнучка, вмістка
- Продавець Safina shop
Дякуємо за відгук!
- Вікторія А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий
Кошик чудовий ,дуже зручний
- Недоліки:
Вікторія, дякуємо за ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Олена О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий
Приїхав якійсь зовсім інший маленький тазік схожого кольору. Очевидно, що я була вимушена відмінити замовлення Бонуси списали і не повернули. Продавець безвідповідальний.
- Ирина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Какао
Решила не заморачиваться с перевозкой корзины через весь город из маркетов/базаров и заказала здесь (благо магазин "Розетки" рядом с домом). И опять прокол!!!!
Даже такой, казалось бы, простой товар и тот умудрились подпортить...
Корзина пришла запакованная в полиэтилен, но с повреждение...
Так как это не влияет на функционал корзины, я ее все-таки забрала.... но опять осадочек остался!!!
"Розетка" разочаровывает... два заказа за месяц и оба с дефектами... неприятно!!!- Переваги:
- Качество пластика отличное
- Недоліки:
- С повреждением
- Людмила А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Купила для робіт у квітнику та садку. Легке, з гнучкого матеріалу. Зручні ручки. Залишилося перевірити часом.
- Переваги:
- Легкий і гнучкий матеріал виготовлення.
- Недоліки:
- Поки що не виявлені
Дякуємо за Ваш відгук!! Приємного користування!
- Олександр З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Какао
Відмінна якість.Акційна ціна.Швидка доставка.Все відповідає опису.
- Переваги:
- Якість матеріалу,зручність
- Елена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Какао
Цей тазік - моя любов! Дуже зручний і якісний. Прийшов без пошкоджень. Рекомендую)
- Переваги:
- Місткий
- Чиколовец И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Какао
Продавець не добросовісний, не рекомендую , надіслав пошкоджений товар. При чому вже такий пошкоджений товар ( з одного боку примʼята, відповідно вже має не округлу форму та в місці ушкодження-побілівший пластик) вкладав в коробку нової пошти, вона була нова і не мала жодних ушкоджень . А от стрейч плівка в яку була запакована корзина аж сіра від пилу, що говорить про те, що ця корзина і цій плівці лежала десь на складі не один тиждень і Продавець перед відправкою навіть не оглянув товар і не потурбувався про те щоб його перепакувати. Сором виходити на маркетплейс, а рівень базару.
- Переваги:
- Сама корзина по якості хороша
- резниченко н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний
Користуюсь постійно цією корзиною . Немає нарікань на якісь. Отримую задоволення від цієї універсальної корзини .
- Переваги:
- Надзвичайний дизайн
- Недоліки:
Наталiя, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Юлія Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Какао
Гарний кошик. Тільки колір вживу сірий, а не такий як на фото.
- Переваги:
- Вмісткий
- Недоліки:
Юлія, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Какао
Купувала не тут, купувалась для випраного одягу, щоб носити розвішувати. Через 3 місяці відірвалась одна з ручок.
- Переваги:
- Вмістка
- Недоліки:
- Не якісна, відірвалась ручка
- Анастасия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Какао
Тонка, крива, колір прислали сірий
Доброго дня, Анастасія! Нам дуже шкода, що виникла ситуація з дефектом і ми обов'язково врахуємо Ваш відгук для уникнення подібних ситуацій. Проте ми наполегливо рекомендуємо перевіряти замовлення безпосередньо перед отриманням, адже виявивши дефект, можна відмовитись від отримання товару або просити про обмін. Якщо дефект виявлено вдома під час розпакування, рекомендуємо звернутися за обміном або поверненням товару протягом 14 днів з моменту покупки. Перепрошуємо за незручності та бажаємо гарних вражень!
- Копач М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Какао
Не відомо чия це провина. Виробника чи Розетки
- Наташа К***
Ось інформація як повернути товар посилання
не забувайте перевіряти товар при отриманні, про це Розетка попереджає, так як можна відмовитися ящо щось не так з товаром.
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Какао
Незамінна річ на ділянці
- Переваги:
- Вмістка
- Недоліки:
- Не замітила
Наталiя, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Еременко Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Какао
Все вовремя, только заказывали цвет»какао», а прислали серую (((
Доброго дня, Юрій! Нам дуже шкода, що виникла ситуація з кольором товару і ми обов'язково врахуємо Ваш відгук для уникнення подібних ситуацій. Проте ми наполегливо рекомендуємо перевіряти замовлення безпосередньо перед отриманням, адже виявивши невідповідність кольору, можна відмовитись від отримання товару або просити про обмін. Якщо це виявлено вдома під час розпакування, рекомендуємо звернутися за обміном або поверненням товару протягом 14 днів з моменту покупки. Перепрошуємо за незручності та бажаємо гарних вражень!
- А Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Какао
Кошик дійсно універсальний.
Дуже сподобався.
Верхній діаметр 43 см. Нижній 30 см.
Висота з ручками 40 см.
Знизу навіть є маленькі **ніжки**.
Якісний товар.- Переваги:
- Гарний.
Багатофункціональний.
Безкоштовна доставка. - Недоліки:
Дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- А Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний
Чудовий кошик - універсальний для дома, саду. Гарний зовні і практичний.
Дуже місткий. Можна для прання, або для зберігання. Перелік великий, про все не скажеш))- Переваги:
- Гарний і практичний.
Доставка безкоштовна - дякую. - Недоліки:
Дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Татьяна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Какао
Чудова корзина для господарства
Підійде і білизну носити і дрова принести!
Відмінно!- Представник постачальника
Тетяна, раді що вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Дмитро П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Какао
Рідко пишу відгуки, але наразі не можу втриматися. Якість виробу дуже здивувала. Матеріал доволі міцний і одночасно упругий. Ручки виконані продумано, з посиленням пластику в слабких місцях. На дні зроблені маленькі ніжки. Ніби дрібниця, але продумана. Можна ставити на теплу підлогу, або навпаки на лід, чи залиту водою. Або штовхати по поверхні не боячися, що протреться дно. Брав для переноски дров, тому що те що є в інтенені для цих цілей - дизайнерськ або брендові речі, і мають заоблачні ціни. Із здачею цей виріб впорався на 100%.
Український виробник! Респект!- Переваги:
- Міцна конструкція, якість
- Недоліки:
- відсутні
- Галина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Какао
Прекрасное корыто! Для чистого белья то что надо, или там по хозяйству. Прочное, крутое ведро!
- Переваги:
- Прочность, нейтральный цвет, удобное
- Анна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Крутая корзина, используем для чистого белья, когда вывешиваем. Она пластмассовая, но эластичная и крепкая, можно нести с содержимым как сумку, в одной руке, удобно
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий
Дуже хороша та зручна корзина. Рекомендую. Використовую, здебільшого, для білизни
- Светлана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
за эти деньги, просто чудная корзина. мы ее везде используем в хоз нуждах. она гибкая и можно ее поставить/впихнуть куда угодно, чтобы не портить вид/интерьер))
- Переваги:
- цена/качество
- Marina С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Использую для купания малышей. Отлично. Воду выливаю, ручки пока выдерживают.
- Оксана Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
- Переваги:
- Суперная корзина,очень удобная возьму еще парочку!
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Купила одразу три для вулиці- одну для дитячого майданчика для іграшок ( салатну), одну для садових інструментів, одну для бур'янів. Довелось насвердлити отворів у дні, щоб не накопичувалась дощова вода. Покупкою дуже задоволена: м'які, міцні, зручний розмір, не вицвітають на сонці і не ламаються. Нейтральний колір, такий самий, як уся фурнітура в нашому будинку, не кидається в око.
- Переваги:
- Еластична, стійка до ультрафіолету
- Недоліки:
- Для перебування на вулиці, потрібні дренажні отвори
- Marina С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий
Хорошая корзина. Универсальная. Но мы купаем малышей. Им лучше чем в ванночке. Ручки крепкие - выдерживают почти полную корзину воды. Советую
- Зинаида В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий
Корзина хорошая.Легкая,с удобными ручками,мягкая.Очень удобно выгружать стирку и купать внучку.Надеюсь прослужит долго.
- Переваги:
- Удобные ручки,легкая
- Наталія П***
Яка гарна ідея!
- Екатерина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий
Идеально подошла мне для "транспортировки" чистого белья из стиральной машины к сушке %-))
- АленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий
Спасибо тому, кто написал отзыв, что хорошо подходит, как корзина для игрушек! Нам тоже очень подошла именно для этого! Удобно, ярко, по цвету нам подходит.
- Переваги:
- Мягкая, красивая, удобная, цена хорошая, можно мыть.
- Недоліки:
- Не обнаружено.
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Отличная корзина, можно использовать как для белья так и для хранения детских игрушек!
- Переваги:
- отличная корзина
- Антон Г***
А она гибкая, её можно сложить как эту корзинку? посилання
- Сабадош М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
- Переваги:
- Я задоволена, всім рекомендую
- Kate K***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий
Очень удобная штука.всем советую,тем более за такие то деньги
- Переваги:
- Большая,удобная
- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Отличная вещь.
- Переваги:
- Много всего влезает . И игрушки, и стирка, и яблоки, и коты.
- Недоліки:
- Непригодна для сбора и перевозки малины и клубники. Сминает.
- МашаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий
Покупала корзину для игрушек в сад. Очень удобная и лёгкая. Причем цена на розетке существенно ниже, нежели в магазинах.
- Переваги:
- Цена и качество.
- Недоліки:
- Не нашла