- Володимир С***Відгук від покупця. Продавець: Спец
Матрица из сырого метала, её начало гнуть после 10 дюбелей. Учтите если берёте как професиональный инструмент
- Переваги:
- Работает
- Недоліки:
- Не проф инструмент
- Ігор Б***Відгук від покупця. Продавець: HQ-Box
Наче свою функцію виконує, але після останніх натискань, коли навантаження збільшується, його заклинює.
- Переваги:
- вартість
- Недоліки:
- Заклинює після останнього натискання
- Продавець HQ-Box
Ігоре, дякуємо за ваш об'єктивний відгук. Нам прикро чути, що інструмент працює некоректно під навантаженням. Заклинювання не є нормою для ціх моделей. Будь ласка, зв'яжіться з нашим менеджером. Для нас важливо, щоб ви користувалися справним інструментом.
- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: Метеор
стандартний пістолет, достатня для не професійного використання якість
- Переваги:
- не дорогий
- Недоліки:
- не виявлено
- Роман С***Відгук від покупця. Продавець: Метеор
Не дорогий, свою роботу робить
- Переваги:
- Працює, не дорогий
- Недоліки:
- Не помічено
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: HQ-Box
Товар прийшов у заводському блістері. Все працює, ціна по акції чудова. Відправили в день замовлення. Продавця та товар рекомендую
- Переваги:
- Ціна по акції
- Продавець HQ-Box
Дякуємо, Андрію, за ваш відгук на пістолет для встановлення дюбелів Моллі Mastertool 170 мм М3-М6 (21-0718).
Ми раді, що ви залишилися задоволені якістю товару, швидкістю відправки та приємною ціною по акції. Ваш позитивний досвід із нашим сервісом та продукцією надихає нас і надалі забезпечувати високий рівень обслуговування.
Дякуємо за рекомендацію! Ми цінуємо вашу довіру та будемо раді бачити вас серед наших постійних клієнтів.
- Микола С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
За такі гроші- найкращий пристрій.
- Переваги:
- Ціна та якість
- Недоліки:
- Трохи незручно затягувати дюбелі , якщо отвір близько до стінки. Але для таких випадків варто використовувати пристрій іншої конструкції.
- Микола С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Паритет ціна-якість.
Зручний в роботі, якщо треба встановити десяток дюбелів.- Переваги:
- ВиталийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отлично.