- Андрей З***Відгук від покупця. Продавець: Hoztik
Не рекомендую,одна из полок лопнутая в трёх местах и уголки на верхней площадке разного цвета,два черных,два белых
- Переваги:
- Недоліки:
- сломанная одна из полок, уголки разного цвета
- Продавець Hoztik
Вітаємо! Компанія здійснює повернення та обмін товарів згідно з законом «Про захист прав споживачів».
Повернення та обмін товарів можливий протягом 14 днів після отримання товару покупцем.
Якщо Ви бажаєте оформити обмін або повернення, зв'яжіться з нами, будь ласка.
- НоннаВідгук від покупця. Продавець: Hoztik
Дуже якісний стелаж, давно мріяла підібрати щось за розмірами, щоб влізло поряд з холодильником, бо місце було захламлене та постійно дратував бардак.
Зібрала сама, навіть без інструкції, міцні та надійні частини. Поставила все швидко, але вже замовила красиві коробки, щоб в них поставити весь свій «хлам» красиво. Можливо влітку замовлю для балкону ще один.
Дякую продавцю за якісний товар та швидку доставку. Рекомендую для покупки!- Переваги:
- Міцний та надійний
- Недоліки:
- Не знахожу
- Елена Ш***Відгук від покупця. Продавець: Hoztik
Получила стеллаж. Это именно то, что я хотела. Лёгкий, удобный, хорошо вписался в простенок моей кухни.
- Переваги:
- Легко собирается, довольно устойчивый, для кастрюль и лёгких кухонных принадлежностей.
- Недоліки:
- Не выявлено
- Люда М***Відгук від покупця. Продавець: Hoztik
Стелажем задоволені на всі 100%. Поставили на балконі, розібрали хлам який хранився роками. Ще й полки є пусті і місце для котика.
- Переваги:
- Легкий, але кріпкий.
- Недоліки:
- Немає.