Відгуки покупців про Миша Frime Smasher Black (FMC2020)

Код:  523207494
Оцінка користувачів 4.67/5
  • Олександр П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Довго обирав мишку без кнопки dpi зверху. Хто це придумав робити миші з тією кнопкою dpi зверху біля колесика? От мені з дцп, це дуже заважає. А ця мишка саме те, що треба. Навіть думаю ще дві таких замовити щоб були на дуже довго і не довелося знову звикати до іншої. Покористуюся пару місяців і якщо все буе добре то замовлю ще парочку таких мишок. Єдине що не подобається, то це бічні клавіші назад.. Я їх просто відключив в програмі щоб не страждати від не крнтрольованого натискання.

Переваги:
    Зручна, добре тримається в руці..
    Недоліки:
    Бокові клавіші могли б бути трішки далі, а так все ок.
      Представник бренду

Олександре, вітаю! Дякуємо за відгук! Щіро раді що нам вдалось задовольнити Ваші потреби! Бажаємо продуктивного та приємного користування!

• Ілля
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Дуже приємна на дотик, вміру гучна. На моему килимку дуже плавно рухається.

Переваги:
    Зручна форма, софт
      Представник бренду

Добрий день, Ілле! Дякуємо за вибір ТМ Frime та відгук! Тривалого користування та приємних вражень!

• Игорь
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Брал с оглядкой на характеристики и цену. Не разочаровался! Чип Sunplus 6651. Acceleration 66, IPS 22. На любительском уровне позволяет играть не хуже чем на мышке в 2 раза дороже.

Переваги:
    В CS:GO не срывает
      Представник бренду

Ігоре, дякуємо за Ваш відгук!

• Боря М***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Мишку оглянув в точці видачі, сподобалася тільки форма та матеріал на дотик. Права кнопка сильно люфтить та гримить, натискається не впевнено. Добре, що відмовився, бо сенсор лазерний та мабуть ось такий брак у виготовленні. Таке відчуття, що мікрики взагалі не huano, бо вони повинні бути чітким та трохи туговатими, а тут взагалі якісь напрацьовані вже. Не коштує своєї вартості. Не рекомендую до покупки.

Переваги:
    Зручна форма, приємні матеріали на дотик
    Недоліки:
    Брак із кнопками та мікрикаии
      Представник бренду

Добрий день, Борисе! Не знаю що за мишку ви тримали, але Ви перший хто скаржиться на якість кнопок у даній моделі!

• Боря М***

Доброго дня. Оглядав та тримав мишку вашої компанії Frime Smasher. Так дійсно як і вказав у відгуці був сильний люфт правої кнопки із пружинною віддачею, начебто вона вже така хлипка та напрацьована. Чи це недолік виробництва чи такий екземпляр прийшов? Я вважаю не повинно так бути, хоча за таку ціну, я вже не знаю. Мені потрібна якісна мишка, щоб кнопки міцно трималися та чітко натискалися без люфтів.

Представник бренду

Так не має бути. Можливо трапився брак.

• Arsen
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Мышка качественная, за свои деньги это топ, для MineCraft Cs:Go в самый раз, советую всем! Отзыв не проплачен!! Всё честно

Переваги:
    Хороший Сенсор, RGB подсветка зделана качественно, удобный материал
    Недоліки:
    Не достаток только один, после вашей старой мышки вам будет казаться что мышка не удобная, но это не так вы через 1 - 2 дня привыкните к ней
    • Andrii

Ок.

• Вячеслав
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Хорошая проводная мышь. Один из лучших вариантов за небольшие деньги. Чувствительная , что хорошо сказывается на играх. Кнопки отзывчивые. Советую мышку

Переваги:
    Цена