- Андрій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Додатковий відгук.
Сьогодні, після отримання попрацював ним декілька годин - враження позитивні, в руці лежить добре, пилка зла, шило взагалі бомба, відкривашка чудова, клинок дуже різучий, серейтор , пасатижі відмінні, тільки потрібно до них звикнуть, інструментів які погано працюють не виявив, продавця і товар рекомендую!- Переваги:
- Широкий функціонал.
- Недоліки:
- Не виявив
Представник постачальникаДякуємо, що обрали нас! Приємно читати такі позитивні відгуки — це надихає працювати ще краще. Бажаємо лише приємних емоцій від використання і завжди чекаємо на ваші нові замовлення!
- Андрій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ніж просто бомба, зібраний якісно, всі деталі підігнані чудово, ножиці ріжуть капітально, ніж бриє, товар і продавця раджу.
Хто в роздумах чи купувати, беріть не пожалкуєте.- Переваги:
- Багатофункціональний
- Недоліки:
- Не виявив
- Микола Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Неочікувано виявився найбільш використовуваним мною, гарно ліг у руку.
- Переваги:
- Ліг в руку як рідний
- Недоліки:
- Обценьки рухаються на відміну від вікторінокса.
Представник постачальникаДякуємо за ваш коментар. Ваша підтримка надихає нас працювати ще краще.
- Андрій Ш***
Чому неочікувано, по ньому ж видно що дуже практичний ніж?
- Ковтун В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ніж гарний. Але який на нього придбати чохол?
- Переваги:
- Всі
- Недоліки:
- Нема. Крім ціни та плоскогубці (конструкція)
Представник постачальникаДобрий день. На жаль в цієї моделі немає фірмового чохла, але радимо подивитись в сторону KnifeBag-2 від Ganzo.
- Андрій Ш***
Цей ніж бажано носити в поясній сумці або в рюкзаку, чохол ти лишня
витрата грошей
- Дмитро Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний мультитул. Зі мною в подорожах .
- Переваги:
- Якісна річ. Все чітко. Люфтів немає.
- Недоліки:
- Відсутня відкривача для консервів.
Представник брендуДякуємо за відгук!
- Вячеслав
В этих моделях рекомендуют использовать стропорез для отрывания консерв
- Андрій Ш***
Консерви відкриваються шилом легенько!
- Сергей М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ніж дуже сподобався. Суб'єктивно - те що треба. Дуже універсальна річ. Добірка інструментів (для мене) дуже гарна и збалансована.
- Переваги:
- Береш у руки і одразу відчуваєш, що дуже якісна річ. Заточення усіх інструментів – 5+ Леза просто неймовірно гострі.
Представник брендуДякуємо Вам за відгук!
- Андрій Ш***
Аби ще напильник, був би взагалі супер!
- Володин И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный инструмент! Клинок тут просто огонь, форма дроп поинт не может не вызвать эстетическое удовольствие, плюс геометрия позволяет справиться с множеством задач. Все инструменты сделаны из из сэндвика, лайнеры стальные, то есть можно дать на него нагрузку по более чем виксу. Накладки на рукоятке очень злые и цепкие. Единственный минус, так это подвижность мини пассатиж, нажимаешь на рычаг, а двигаются обе половинки, но к этому можно привыкнуть. В общем зачёте, это прекрасная альтернатива виксу.
- Переваги:
- Прекрасный инструмент, вызывает уверенность и эстетическое удовольствие. Качество на высоте. Метал по лучше чем у вткса.
- Недоліки:
- Описано выше
- Андрій Ш***
Не важкий вам?
- Сергей З***Продавець: Rozetka
Вот зачем такому ножу обух 3мм?
- Переваги:
- Хорошая альтернатива швейцарскому ножу.
- Недоліки:
- Толстый обух.
- Виталий К***
Я думаю это плюс.
Обух 3мм це супер, те
що потрібно, ви просто ще не звикли!