- Олексій К***Продавець: Rozetka
Великий харизматичний складень з преміальним дизайном за доступною ціною. Він темний від вістря клинка до гвинтика на кліпсі, лише межі висвітлені, та кромка леза грає відблисками. Ніж в такому темному виконанні відмінно виглядає і з часом стає тільки цікавіше, обростаючи потертостями. Будучи по суті міським EDC інструментом, він не пасує перед труднощами і при необхідності з успіхом може виконувати важку роботу без найменшого збитку для себе. Придивіться до нього якщо бажаєте придбати універсальний, стильний фліппер на підшипниках і не хочете переплачувати.
- Переваги:
- Зручний та красивий
- Недоліки:
- Не знайшов
- Илья В***
Классный отзыв!
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Користуюся більше 3 місяців. Зламав кінчик до 2мм. Цинк з набоями ріже як масло.
- Переваги:
- надійний
- Анатолій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нож, как "Парабеллум", взял в руки, он уже твой. Уверенно комфортный вес. Дизайн - техностиль. Механика работает идеально. Клинок строго по центру, люфт отсутствует. Слегка маловаты плавник пружины и рычаг лезвия. Хотя это как на кого. Раскрывается с приятным на слух щелчком. Острый. Заточка с уклоном 1:3. Интересное покрытие. Легкие потертости на ребрах уводят от любых будущих царапок на ручке и лезвии. Надежная двойная фиксация лезвия. Полное отсутствие пустышек-наворотов. Хороший повседневный инструмент.
- Переваги:
- Качественная машинка на годы.
- Недоліки:
- Маловат плавник пружины.
- Вовчок А***Продавець: Rozetka
Основным критерием при выборе ножа - это был дизайн. Нож уж очень сильно пригляделся после выставки "охота и рыбалка". Но после покупки плюсов было выявлено гораздо больше )
Заводская заточка и то как сталь держит остроту, отлично ложится в руку + продуманная клипса + удобно носить на кармане- Переваги:
- Сталь, дизайн, цена
- Недоліки:
- Не нашел
- Андрей К***Продавець: Rozetka
Коритстуюсь ножем вже більше 6 років, де тільки ніж не був і що не робив. Різав від хліба до дерева і бетона. Кінчик зломав об бетон, але задачу виконав. Точиться гарно до бритви, потім виходить на нормальну заточку і тримає довго. Ніж коштує своїх грошей.
Дякую магазину за заміну ножа на новий, гарний сервіс, швидка доставка.- Переваги:
- Якість, надійність
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали продукцію бренду Ruike та знайшли час поділитись своїми враженнями. Щиро раді, що Вам до вподоби якість даної моделі. Приємного та тривалого користування!
- Виктор Д***Продавець: Rozetka
Мне его подарили, попользовавшись хочу оставить отзыв.Нож сделан очень удобным, каждая выемка на ноже проработана для удобства хвата, дизайн выше моих похвал чёрное покрытие очень нравиться (устойчиво к царапинам за месяц их нет).Клинок с коробки заточен до бритвенной остроты, кромку пока не посадил, но мало времени прошло.Флип отличный, вся механика настроена хорошо.Замок клинка имеет доп страховку может пригодиться для сильных нагрузок на нож.Я нашёл свой идеальный нож на каждый день советую рассмотреть его всем желающим получить максимальное качество за минимальную цену.
- Переваги:
- удобный,хорошая механика,отлично лежит в руке ,знаменитая сталь
- Недоліки:
- Не выявлено.
- Юрий А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Більше не купяю ножі з дерев'яною ручкою бо розбивається легко. тут повністю зі сталі, немає жодних люфтів, надійний замок, вперше бачу ніж який із заводу заточений до стану бритви. сталь теж норм. рекомендую
- Переваги:
- повністю зі сталі, гострий, антиблікове покриття
- Недоліки:
- за неділю вже тричі порізався
Представник брендуДякуємо Вам за відгук! Будьте обережні!
- НиколайВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нож прекрасный во всем,но отсутствие какой либо насечки на плавнике немного огорчает.если руки потные,или мокрые ,влажные,все таки дискомфорт при открывании присутствует как не крути.
- Переваги:
- Качественно исполненный нож.
- Недоліки:
- Отсутствие насечки на плавнике.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже гострий і крепкий. Використовую для розрубки поліна на частини. Ставлю лезо на поліно. Б'ю іншим поліном по верхній основі леза до тих пір поки поліно не розколиться. За відсутності топора дуже виручає.
- Андрій
Так його на довго не вистачить)
Представник брендуДякуємо Вам за відгук!
Представник брендуЩиро дякуємо за Ваш відгук!
- АлександрПродавець: Rozetka
Брутальный нож во всем. Клин по центру, без люфтов, подшипник придает плавности при открытии и закрытии ножа. После покупки прошел месяц, а я до сих пор в восторге, нож по качеству не уступает мировым брендам, а некоторые модели даже превзошел. После получения заказа показал его друзьям, так они игрались с ним как малые дети, еле забрал.
- Александр В***Продавець: Rozetka
Заказал выгрузкой на почте, приехал быстро, коробка и нож в порядке.
Выбрал данную модель из-за дизайна и качества производителя.
Райк Р128 имеет отличный упор под указательный палец, только большой палец не чего не держит но из-за конструкции рукояти нож отлично лежит в руке.
Так же порадовала замечательная заточка ножа и способ открывания флипером и за того, что клинок стоит на подшипниках, нож выстреливает чисто из-за автоматики
Нож очень понравился красивый, острый и с качественной стали.- Переваги:
- Флипер, сталь сендвик, фреим с дополнительным фиксатором и потрясающий дизайн.
- Недоліки:
- Металлические рукоятки немного скользкие в мокрых руках, но нож не ездит и чувствуется в руке.
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Добрый день. Первый EDC нож, очень доволен покупкой, заводская заточка на уровне. Очень хорошо собран, люфт в плоскостях отсутствует.
Хотелось бы получить заключение о том что это не ХО. Спасибо- Переваги:
- Сборка, заточка, качество
- Недоліки:
- оказался таки тяжелым
Представник постачальникаДобрий день! Нам надзвичайно приємно читати такі відгуки. Бажаємо приємного користування.
Щоб отримати сертифікат, що ніж не являється холодною зброєю зверніться в чат бот Розетки
- ЛокіВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже хороший та практичний ніж . Космічний дизайн - це любов з першого погляду !
- Переваги:
- Крутий дизайн , зручно лежить в руці та приемна прохолода металу .
- Недоліки:
- Не помітив
Представник брендуДякуємо за відгук!
- ВладимирПродавець: Rozetka
Нож премиум класса, и не только по дизайну, но и по сборке. Очень выносливый, не боится никаких повреждения ни по лезвию, ни по рукояти. Он полностью стальной, нержавейка. Не боится попадания влаги, не ржавет. Режет практически все, пригодиться и на природе, и в бытовых, домашних делах. Нравится в нем абсолютно все, своих денег он однозначно стоит.
- Іван Л***
В подшипник вода попадает почти безпрепятсенно – после мытья под краном, хоть и старался не заливать саму рукоять - через год подшипники поржавели. Так что от води советую держать подальше, а так - нож классный.
- Андрій Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже гарний, якісний.
Представник брендуДобрий день! Дякуємо Вам за відгук!
- Артём О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Міцний, стильний, компактний - дуже рекомендую!
Представник брендуДобрий день! Дякуємо Вам за відгук!
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вже придбав...
- Переваги:
- Легкий,чорний,фіксатор та запобіжник,хороша кліпса зачеплення,легко та тихо відкривається,добре тримати в руці...
- Недоліки:
- Поки немає...
- Виталий И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Недоліки:
- Без чехла
- Дмитро Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень качественный нож.
- Переваги:
- Качество изготовления и заточки.
- Недоліки:
- Не обнаружил.
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук!
- дмитрий ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Рекомендую
- Переваги:
- Якість матеріалів та зборки. Окремі Складові елементи мають особисті номери. и
- Игорь Ж***
это нормально. не заморачивайтесь.
- Юлия Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ніж, супер,замовляла 2 роки тому для чоловіка, тиждень тому для сина.
- Переваги:
- Все супер
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо, що поділилися враженнями. Приємно знати, що ви залишилися задоволені вибором. Будемо раді бачити вас серед наших покупців знову!
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вдруге купую цей ніж. Перший нажаль загубив. Дуже хороший практичний і завжди гострий. Гарна форма клинка. Весь з металу що підкреслює його індивідуальність.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш позитивний відгук та високу оцінку. Ми раді, що товар вас задовольнив і відповідає вашим очікуванням. Сподіваємося, що він служитиме довго та приноситиме користь!
- Ілля Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Навіть не знаю що ще додати
- Переваги:
- Якість, заводська заточка, форм-фактор, комфорт
- Недоліки:
- Не знайшов
- Дмитро Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якісно зібраний, приємний в роботі ніж з досить міцним лезом
- Переваги:
- Ергономічне руків'я, міцна ріжуча кромка, якість зборки
- Недоліки:
- Після року використання виріш розібрати та почистити його і.... не зміг. Не зміг розкрутити гвинтики. Використовував якісні бітки за розміром, провернув на пвру обертів і все - гвинти прокручуються
Представник постачальникаДякуємо за ваш коментар. Ваша підтримка надихає нас працювати ще краще.
- Максим О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ніж шикарний, недоліків не знайшов. Рік назад зламалась кліпса.
- Переваги:
- Заточка дуже добре тримається, весь ніж з металу.
- Недоліки:
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук!
- Артем И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Просто супер!
- Переваги:
- Легкий и очень острый!
- Недоліки:
- Их не может быть!!!!
- Владимир Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ніж шикарний, мені подобається в ньому все. Коли тримаєш його в руці, відчуваєш себе малою дитиною якій подарували нову іграшку. Перший ніж подарував Куму, а собі купив такий самий.
- Іван Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Шикарний ніж, звук відкривання це щось
- Переваги:
- Ціна якість, дуже різучий
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже зручний. Постійно в роботі. Якісний.
Представник постачальникаДуже дякуємо Вам за відгук. Користуйтеся із задоволенням!
- Дмитрий Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ніж супер гострий від виробника. Кінчик гострий як голка - витягнув скалку з руки як скальпелем. Якість збірки замків на вищому рівні! Приємно сидить в руці, не сильно відтягує кишеню, навіть в легких літніх цивільних штанях. Про те як тримає заточку неможу багато сказати, користуюся тиждень тільки по продуктам, пластику, тканині, поки що немає ніяких нарікань, як брив так і бриє
- Переваги:
- Якість збірки гострота леза та кінчика
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день! Нам приємно читати такі відгуки. Бажаємо приємного користування.
- Максим Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Фантастичний
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Рекомендую
- Переваги:
- Надійність, допустима вага для таких матеріалів
- AВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
+++
- Незнамов Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Покупал по акции, отличная цена, хороший рез
- Переваги:
- Отличный нож
- Недоліки:
- Пока не выявил, надеюсь и не выявлю)
- МиколаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Увага!
На сайті вказана неправильна довжина клинка (не 89 а 93 мм). Вкажіть будь ласка в характеристиках правильну довжину.
Представник брендуДобрий день! Дякуємо, що підмітили. Інформація буде змінена
- Андрій Г***
Не поміняли)))))
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо Вам за відгук!
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не зрозуміла конструкція. У розкритому стані є 2 замка, а у зкладеному жодного. Коли брав в похід, не ризикнув чепляти на кліпсу щоб не загубити. Просто клав у кишеню. Він весь час розкривається та х
шкодить одяг і травмує жкіру дуже гострим кінцем леза.
Так само розкривається коли кладеш у кишеню рюкзака. Діставаючи, вже травмувався декілька разів...думаю продавати...- Переваги:
- Якісна зборка, дизайн
- Недоліки:
- Відкривається в кишені
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за відгук!