Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Набір шампурів ручної роботи Metalzavod PN-ShaCaseDark ШашлиКейс Темний кейс

Оцінка користувачів 4.8/5
  • Олена Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Набор очень понравился ,правда не в том цвете пришол,что на фото,но это не принципиально.А так все супер.молодцы.

Переваги:
    Качество.
    Недоліки:
    Цвет футляра не соответствует фото
    • Представник бренду

• Микита
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Набором задоволений, кейс класний, фурнітура хороша, шампура з якісної нержавійки, за місяць використання не підвели ні разу.

Переваги:
    якість
    • Представник бренду

• Олег
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Добротний набір, ручки надійно зафіксовані, шампур з товстої нержавійки. Подобається кейс, тепер все на своєму місці лежить. Ставлю 5 з 5

Переваги:
    Відсутні
    • Представник бренду

Доброго дня. Дякуємо, що знайшли час для відгуку. Нам дуже приємна оцінка 5 із 5. Це важливо для нас. Користуйтеся з задоволенням та звертайся, будемо раді наступним відгукам.

• Василь Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Компактний набір у якому є все, що мені треба. Нержавійка топ, зроблено все для людей. Рекомендую

Переваги:
    Якість виготовлення, ціна, дерев’яний кейс для зберігання
    Недоліки:
    Тут їх немає
    • Представник бренду

Доброго дня! Гарний вибір!
      Дякуємо за довіру та відгук!

• Владислава
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Замовила на подарунок чоловіку, швидко отримала, футляр лялька виглядає дуже солідно, шампура якісні, дуже вдалий подарунок.))

• Плюта Н***
    Продавець: Rozetka

Отримав у подарунок куплений тут на розетці, все відповідає опису крім того що кейс світліший ніж на фото і жахливо зібраний - зразу після розпаковки почав люфтити, саморізи для тримачів вкручені абияк і деякі вже мають зірвану різьбу через що він мабуть і люфтить

Переваги:
    Відповідає опису
    Недоліки:
    Неякісний кейс
    • Представник бренду

Доброго дня!
      Дякуємо за вибір нашої продукції!
      Недоліки: врахуємо.

• Владислав Л***
    Продавець: Rozetka

Замовив набір, але приїхав товар не в тому кольорі футляр що на фото і також були інші ручки.
    Одразу відмовився на відділенні.

• Фучкевич Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Замовила за здалегіть подарунок для тата. В зазначений день нічого не прийшло. Обіцяли на наступний день знову нічого. В підсумку день народження спортили.Дякую!

Недоліки:
    Ненормальне відношення до людей, безвідповідальність.

• Представник бренду

Доброго дня, Наталіє! Щиро перепрошуємо за ситуацію, що склалася. Нам дуже прикро, що через затримку доставки подарунок не прибув вчасно та зіпсував таку важливу подію. Будь ласка, зверніться до служби підтримки Rozetka, щоб вони могли перевірити причину затримки та надати детальну інформацію щодо Вашого замовлення. Ще раз перепрошуємо за неприємний досвід і дякуємо, що поділилися своїм відгуком.