Відгуки покупців про Ланч-бокс з підігрівом від 230В та 12В з термосумкою Noveen LB510 1.1 л 24 х 18.5 х 11 см білий із сірим Польща

Код:  525199064
Оцінка користувачів 4.25/5
  • Скляр И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л. Колір: Сірий

Очень-очень удобно)греет конечно мин 20-25,но,зато всегда стабильно,можно рассчитать время,когда греть начинать)

Переваги:
    Хорошо греет
    Недоліки:
    Долго греет
    • Представник бренду

Дякуємо за відгук, приємного користування!

• Анна В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л. Колір: Сірий

Пользуемся полгода, начали отпадать ручки . Они сделаны из пластика и по одной каждая оторвалась. За такие деньги это просто немыслимо !!

Переваги:
    Хорошо нагревает еду
    Недоліки:
    Отвратительное крепление
  • Оксана М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л. Колір: Сірий

Суперова річ. Купувала чоловіку. Він постійно в русі і носить з собою контейнери (програма здорового харчування). Ця штука підігріває через автомобільний прикурювач їжу дуже ефективно, ми навіть не очікували. Одним словом це супер. Також є адаптер в розетку 220В. В комплекті термосумка.

Переваги:
    Миска для їжі з нержавійки, розділена на секції, герметично закривається, розігрівається через автомобільний прикурювач 12В та мережу 220В. В комплекті чарівна кругла ложка та вилка, обидві металічні.
    Недоліки:
    Погано закривається відсік з ложкою та вилкою, хоча то не критично, бо верхню кришку можна не перевертати.
    • Представник бренду

Дякуємо за Ваш відгук!

• Кулик Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Fiber. Колір: Білий/Блакитний

Купував спеціально дорожчу, але виявилося що це ще нічого не означає

Переваги:
    Замки закривають плотно. Купував в авто, нагріває швидко.
    Недоліки:
    На другий день напис NORVEN почав стиратися
  • Олена З***
    Відгук від покупця. Продавець: QZS. Об'єм: 1 л. Колір: Білий/Сірий

Очень хороший ланч бокс, довольна на 100%, прогревает за 10-15 минут, качество пластика и металического отделения внутри на высоте

Переваги:
    Вместительный, быстро прогревает
    Недоліки:
    Не обнаружено
  • Олег Б***
    Відгук від покупця. Продавець: FlyControl. Колір: Білий/Сірий

Користуюсь цим товаром 6 місяців майже щодня. За цей період не виникло жодних питань до пристрою. Їжу прогріває добре. Для рівномірного прогріву бажано перемішувати. Без перемішування за 30-50хв їжа буде гаряча, в залежності від об'єму. Всі компоненти безпечні для їжі і без запаху. Добре миється. Нержавіюча ємність хорошої якості, і не має жодних натяків на ржавчину. Я не користувався такими товарами до цього, тому не маю з чим порівняти. Своєю покупкою дуже задоволений.

Переваги:
    Легкий в користуванні, хороші матеріали.
    Недоліки:
    Лейба компанії на кришці стирається. На роботу не впливає.
  • Юлия К***
    Відгук від покупця. Продавець: FlyControl. Колір: Білий/Сірий

Подарила супругу, работа за рулем, очень доволен. В обслуживании лоток прост и удобен, рекомендую.

Переваги:
    Супруг с работы приходит не голодным, соответсвенно не злым
    Недоліки:
    Пока не выявлены
  • Ходаковский С***
    Відгук від покупця. Продавець: FlyControl. Колір: Білий/Сірий

Стоящее преобретение! Очень довольна, стОит своих денег.

Переваги:
    Достоинства во всем - начиная от ложки и вилки, находящихся в отдельном отделении, до дизайна! Рекомендую!
    Недоліки:
    Пользуемся пару недель недостатков нет!
    • Петр К***

Подскажите, пожалуйста, герметичен ли он?

• ольга т***
    Відгук від покупця. Продавець: FlyControl. Колір: Білий/Блакитний

Наприклад, мій ланч-бокс весь час у мене на роботі, бо для носіння кожного дня з дому завеликий. Тому термосумкою не користувалася ні разу, а їжу ношу у більш компактних судках, що поміщаються у звичайній вчительській сумці.

Переваги:
    Компактний, якщо користуватися тільки на роботі, а не носити кожного дня з дому, їжу нагріває за 30-40 хв. Як для вчительки, якраз за урок, щоб поїсти на перерві.
    Недоліки:
    Насторожує матеріал "нержавіюча сталь. Після нагівання їжі і миття, кожний раз на металі бачу різнокольорові розводи схожі, як бензин на воді. Можливо, це просто якись алюміній? Термосумка повинна бути за бажанням, тоді і ціна могла б бути меншою.
    • Олег

Спитайте у вашого співробітника, вчителя фізики, як відрізнити сталь від алюмінію))

• Валентина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: FlyControl. Колір: Білий/Блакитний
    Недоліки:
    Немає ізолювання внутрішньої поверхні кришки від змішування їжі і виливання рідкої їжі через отвори для столових приборів.
    • Олег

Саме так, ви праві. Можна спробувати ізолювати плівкою....як варіант. Але краще брати герметичний.

• Любов Б***
    Відгук від покупця. Продавець: FlyControl. Колір: Білий/Блакитний

Ланчбоксом задоволена,лишніх запахів немає,їжа нагріває поступово і рівномірно(за 30 хв) Якість матеріалу виправдовує свою ціну.У прдарунок є термосумка яка є маленька і зручна.
    Дякую! Із задоволення буду замовляти і інші товари

Переваги:
    Компактний,зручний,економний,якість матеріалу
    Недоліки:
    особисто для мене немає
  • Ярослав С***
    Відгук від покупця. Продавець: FlyControl. Колір: Білий/Блакитний

Купил и доволен еда греется не быстро 20-25 минут, Вокруг восторженные возгласы зависти.

Переваги:
    полный комплект без проблем и заморочек
    Недоліки:
    Пока не нашел
  • Ласкин А***
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л. Колір: Сірий

Гарна річ! Але одне велике НО Відпрацював півтора року! Зламались три замки, айже за два місяця. Купити окремо не можу, не возить продавець. Так і стоїть, займає місце

Переваги:
    Гарна ідея і виконання
    Недоліки:
    Погані замки
    • Представник бренду

Дякуємо за відгук, прикро, що так вийшло, але дійсно деталі окремо не продаємо.

• elenavovsl
    Продавець: FlyControl. Колір: Білий/Блакитний

Подскажите, мыть удобно? там съемные контейнера или как?
    СПАСИБО!!!

• FlyControl

Здравствуйте. Да, контейнер съемный, мыть весьма удобно

• elenavovsl
    Продавець: FlyControl. Колір: Білий/Сірий

Подскажите, мыть удобно? там съемные контейнера или как?
    СПАСИБО!!!

• Сергей