Сток. Розпродаж залишків до −60%

Оцінка користувачів 4.86/5
на основі 53 відгуки
  • Катерина Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Якщо ви також любите працювати в ліжку або лежачи на дивані і цінуєте свій комфорт. То ця річ для вас. Не уявляю як я жила без неї раніше

Переваги:
    Розмір, комфорт,якість
  • А
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Теперь за ноутбуком работать стало удобней

Переваги:
    Удобно
    Недоліки:
    нету
  • Сергей З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Користуємось вже більше року - легка, дуже зручна для ноута 15", зручно тримається мишка, телефон не випадає.

Переваги:
    Недоліки:
    М"яка частина знизу буває збивається в один бік - треба потрусити, щоб рівномірно розправити.
  • Богдан Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Долго сомневался выбрать ли эту подставку, обычную твёрдую с охлаждением или столик на ножках. Остановился на этом варианте и не пожалел. Для работы или отдыха за ноутбуком лёжа очень хороший вариант так как подушки под ногами принимают нужную форму, хорошо циркулирует воздух, ноги/колени не устают, подставка достаточно крепкая и поверхность не скользящая

Переваги:
    Материал очень хороший, как для подушки снизу так и для коврика и самой подставки
    Недоліки:
    Не обнаружил, очень доволен подставкой
  • Светлана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Лучшее решение для людей которые часто используют ноутбук вне стола.

Переваги:
    Удобно, качественно, можно спрятать за стол ( экономит место)

Світлана, вітаємо!
      Вдячні за ваш відгук та вибір продукції OfficePro.
      Приємного користування!

• Мисевич Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Дуже зручна підставка. Для роботи чи серфінгу і не дуже активні ігри саме то. Для шутерів бажано більшу поверхню під гризуна.

Переваги:
    Легка. Широка. 17.3 дюймів встав як на місце. Пінопластові кульки відмінні як наповнювач нижніх подушок.
    Недоліки:
    Легкий. Широкий. 17.3 дюймів важкий (ігровий). Коли піднімаєш за дальню від ноутбука сторону боїшся що підставка переломиться від ваги ноута.

Доброго дня, Роман! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась підставка OfficePro CP615B. Бажаємо гарного досвіду та зручності у користуванні.

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Повністю відповідає наданим фото. Зручна у використанні. Не займає багато місця при зберіганні

Переваги:
    Оптимальні розміри, приємна і м'яка нижня частина, немає необхідності щось складати/розкладати

Добрий день, Ірина! Вдячні вам за відгук та вибір OfficePro! Користуйтесь із задоволенням. З повагою,OfficePro!

• Ігор С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

дуже міцний матеріал, м'які подушечки які з часо не втрачають форму

Переваги:
    м'які подушки знизу
    Недоліки:

Доброго дня, Ігор! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобались матеріали підставки OfficePro CP615B. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.

• Ирина Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Неймовірно зручна підставка!Для роботи вдома взагалі просто незамінна річ.Не гріється ноут, не заважає ногам, мега приємний бонус у вигляді підставки для телефону, це дууууже зручно))Мишка також добре ковзає по поверхні килимка що вбудований у підставку. Єдине чого не вистачає, то місця для чашечки з кавою
    Але то вже нюанси))

Переваги:
    Зручна у використанні, легка і легка
    Недоліки:
    Однозначно немає

Доброго дня, Ірина! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже щасливі, що ви отримали виключно позитивні відчуття у користуванні підставкою для ноутбука OfficePro CP615B. Впевненні ви отримаєте гарний досвід та задоволення у користуванні.

• Марина Л***

Все супер

Доброго дня, Марина! Дякуємо за ваш відгук. Чудово, що підставка для ноутбука OfficePro CP615B повністю відповідає вашим очікуванням. Бажаємо зручності та легкості у користуванні нашим товаром.

• Наталья В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Очень удобно! С тыльной стороны наполнитель — пенопластовые шарики. Очень классно берут форму ног. Подставка становится на свое место, удобная для использования.

Переваги:
    Прочная, удобная, наполнитель берет форму ног.
    Недоліки:

Доброго дня, Наталя! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась підставка та ви отримуєте зручність. Користуйтесь з легкістю та задоволенням. Сподіваємось надалі ще будемо радувати вас нашим товаром.

• Валерий М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Для игры лёжа на кровати

Переваги:
    С размером все хорошо подходит
    Недоліки:
    Яб сделал пару дырок в дне

Доброго дня, Валерій! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам зручно користуватись підставкою для ноутбука OfficePro CP615B. Чудово, що розміри відповідають вашим очікуванням. Користуйтесь з задоволенням.

• Станислав Р***

Якісно і зручно

Переваги:
    Добре вентилюються ноги

Доброго дня, Станіслав! Дякуємо за Ваш відгук про наш товар. Вдячні вам за те, що поділились Вашим досвідом та отримали задоволення від користування. Бажаємо комфорту при використанні нашого товару.

• Леонидова В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Дуже зручна, мені сподобалась.

Переваги:
    Легка, знизу м'яка, для мишки зручна поверхня
    Недоліки:
    Для телефона не дуже зручне місце, але не заважає
  • Леонидова В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Дуже зручна, мені сподобалась.

Переваги:
    Легка, знизу м'яка, для мишки зручна поверхня
    Недоліки:
    Для телефона не дуже зручне місце, але не заважає
  • Антон М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

достаточно хорошая штука, в целом все понравилось, удобно

• Елена П***

Дуже класна річ

Переваги:
    Ціна, легкість
  • Максим М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Незамінна річ! Дуже зручна і стильна!
    Замовлення відправили швидко.
    Рекомендую!!!

Переваги:
    Легка, зручно з подушечками знизу, матеріал якісний.
    Топ за такі кошти!!!
    Недоліки:

Вітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Чудова підставка для ноубука.

Переваги:
    Зручна та комфортна в роботі

• Євген
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

чудовий тримач ноутбуку для роботи в ліжку, трохи замаленький порожок що тримає ноутбук, макбук зі своїм закругленим низом іноді перескакує його, але загалом в роботі, коли руки лежать на ноубуці то він не буде перескакувати цей тримач. на свою ціну норм загалом

Переваги:
    легка, виглядає якісно, головне є тримач ноутбуку, ціна
    Недоліки:
    тримач тримає загалом в роботі буде ок, але макбук доволі легко перескакує цей порожек

• Максим
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Подставка лично для меня настоящая находка. 17-дюймовый ноутбук идеально подходит

Добрий день,Максим ! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Максим С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Либо я неуклюжий с плохой координацией но у меня пару раз чуть ноутбук не свалился с неё при небольшом наклоне если переносить её вместе с ноутбуком. Mac book pro 13 скользит по покрытию, было бы круто чтобы наверное покрытие было какое-то прорезиненное хотябы по углам. Покупал в основном из-за того что ноутбук просто на коленях очень жарит сильно, теперь не жарит но...тепло очень заметное если высокое энергопотребление ноутбука. Прожаривает и сквозь эту подставку, но не сильно. Остальное всё вполне хорошо, за эти деньги не плохое решение. Покрытие для мышки показывает себя хорошо. Вцелом для ноутбука с диагональю 13 она конечно большая, меньшеия не нашел, но и так нормально, на вырост будет

• Олег Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

На вигляд дуже цікава.Тактильно дуже приємна.
    Ще не користувались,бо це подарунок на Миколая.

Переваги:
    Тактильної приємна.Свої функції 100% буде виконувати.
    Недоліки:
    Не побачив.

• Роман Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Vendedor. Колір: Чорний

Дуже-дуже практична. Я задоволений на всі сто. Дякую.

Переваги:
    Найвищий рівень якості.
  • Артур П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Чудова підставка. Дуже зручна.

Переваги:
    Зручність

• Оксана

Зручна і гарно зроблена.

Вітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Дмитришина Ю***

Легка, зручна.

Добрий день, Юлія! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Тетяна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Дуже зручна підставка. Не тисне на ноги. Розмір підходить під ноутбуки 17", стоїть стійко

Переваги:
    Удобно, підходить під описані розміри ноутбуків
    Недоліки:
    Не помітила

Добрий день, Тетяна ! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Дарина Л***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Супер підставка! Рекомендую всім, є у подруги хочу замовити собі:)

Добрий день, Дарина! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Євгеній Я***

Гарна якість зручна

Добрий день, Євгеній! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Сергій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Користуюся декілька місяців, дуже зручна штука.

Ввечері ставлю на ліжко як підставку для ноуту і для кружки з чаєм.

Вдень ставлю на стіл (тримаю ноут у місці з виіздноі клавіатури а воно низьке), що робить робочу зону трохи вищу і зручнішу.

Добрий день, Сергій! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Денис К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Отличная подставка, удобно и в машине и на диване, всем кто работает на ноутбуке в течении дня рекомендую.

Переваги:
    Качество, удобство.
    Недоліки:

Добрий день, Денис! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Максим Щ***

Супер штука, доволен :)

Добрий день, Максим! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Товар хороший та зручний у використанні. Легко переносити, мобільне робоче місце. Рекомендую.

Переваги:
    Зручність та легкість
    Недоліки:
    Єдиний момент, це низький борт для ноутбука та те що мишка може зʼїхати під нахилом, але це не криточно. Можна призвичаїтися

Добрий день, Олена! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Для тих хто працює в ліжку. Зручний коврик для мишки. Не сумнівайтесь, підставка чудова.

Переваги:
    Зручно.

Добрий день, Олена! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Олексій К***

Супер очень класная підставка

Недоліки:

Добрий день, Олексій! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!