- Педя Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Відмінний зараз
- Переваги:
- Еко
- Анна Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Приємний ненав'язливий аромат, вистачає на довго
- МарійкаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Приємний аромат. Навіть, достатньо не повного ковпачка на одне прання.
- Переваги:
- Приємний
- Недоліки:
- Ні
- Ксюша К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Аромат приємний.
Речі м'які.- Переваги:
- Екологічний
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Чудова ціна і якість. Аромат приємний, розхід економний
- Переваги:
- Чудова ціна та якість
- Надія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Дуже рідкий, наче вода. Запах легкий, приємний, але ледь відчутний.
- Недоліки:
- Консистенція
Доброго дня, Надія. Кондиціонер-ополіскувач є рідкий.
- Людмила Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Отлично
- ЮліанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
За свою ціну – це просто знахідка! З ним речі неймовірно м’які та ароматні! Але, перш ніж переходити до результату від використання засобу, скажу пару слів про його основні характеристики)
Кондиціонер рідкий, злегка піниться у флаконі. Молочного кольору. Запах – шикарний! Свіжий, ніжний, з нотками лаванди. Я ніколи не була в Альпах, але, знаєте, я думаю, що пахне там саме так…) У флаконі більш концентрований, але на речах залишається лише легенька димка аромату, яка просто фонить, а не замінює вам парфуми) Для мене це просто величезний плюс, бо люблю, щоб від мене пахло моєю туалетною водичкою, а не пральним засобом чи ополіскувачем для білизни…
Виполіскується швидко і легко.
І, що важливо, ополіскувач має безпечний для здоров’я склад та не містить ніяких токсичних речовин.
При пранні рушників, постільної білизни додаю кондиціонер у пральну машину разом із гелем/порошком для прання; а при пранні одягу – вже перед полосканням.
Речі після використання кондиціонеру м’якесенькі (рушники взагалі наче пух), але волокна при цьому не розпушені, гарно пахнуть свіжістю, одяг значно легше прасується.
Ну я дуже задоволена! Навіть не чекала такої гарної якості за таку малу ціну! Шикарний засіб! Тепер хочу спробувати й з іншими запахами) Спробуйте, ополіскувач дуже гарний!- Переваги:
- в складі немає токсичних речовин, приємний освіжаючий запах, речі після прання м'які і легко прасуються
- Недоліки:
- не виявила
- Тамара Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Не понравился, запах еле еле и я не сказала что приятный, мягкость никакой что с ним что без него, и нужно максимально лить в лоток чтобы хоть ощущалось что то.
- Переваги:
- Недоліки:
- Качество
Доброго дня, Тамара. Дякуємо за Ваш вибір. Кондиціонер не повинен залишати аромат після використання.
- Катерина М***Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Оцей кондиціонер дуже круто пахне , мені сподобався більше інших. Якість продукту на високому рівні!
- Переваги:
- Запах, робить Україна