Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Электронная книга Boox Go 7 White Монохромный экран 7 дюймов

Оцінка користувачів 5/5
на основі 4 відгуки
  • Максим К***
    Відгук від покупця. Продавець: NavarUS

Книга топ з багатим функціоналом

Переваги:
    Андройд багато можливостей для завантажування різних додатків
    Недоліки:
    Через андройд тримає акб менше ніж в покетбуків чи кіндл
  • Алекс

10/10

• Елена
    Відгук від покупця. Продавець: NavarUS

Книга отличная! Кроме того, что работает на ОС Андроид, и следовательно, можно установить любые приложения, экран радует качеством и наличием регулировки теплоты. Глаза не устают, в темноте читать тоже ко комфортно благодаря тёплой подсветке. Книги перекидывать легко - как через кабель, так и через приложение.

• Вікторія М***
    Відгук від покупця. Продавець: NavarUS

Дуже швидка доставка від магазину, дякую!

Книжка класна, порівняно з моїм попереднім 6' Pocketbook - набагато зручніша і швидша. Відчутно більший екран, хоча різниця в один дюйм всього. Зображення чітке, немає артефактів при гортанні, мегазручно, що є клавіші для гортання збоку, та що керування сенсорне. М'яка підсвітка, приємна для очей. Зручно тримати у руках, та і естетично - отримую задоволення від дизайну.

У стандартній програмі для читання все настільки гнучко налаштовується, що я була в шоці)) Можна відрегулювати для кожної книжки окремо під себе всі поля, міжбуквенні, міжрядкові інтервали, шрифти, жирність - одним словом, майже як ворд, тільки для читання :D

Виробник, хоч і кривувато, але постарався зробити завантаження книжок та керування бібліотекою зручними - легко перекидати файли між пристроями в рамках однієї локальної мережі, якщо у різних - через особистий кабінет boox все добре синхронізується, у мене не виникло з цим проблем.

Функцією письма та пером я не користувалась, і не планую, тому прокоментувати не можу - брала лише для читання. Батарея тримає досить добре, але я вимикаю вайфай, коли він не потрібен, щоб економити заряд.

Тепер до мінусів, це, по суті, дрібниці, але на самому початку налаштування у мене викликали роздратування)))

1) Зберігання книжок на пристрої, система полиць - дуже незвична та дивна для мене, бібліотека у Pocketbook була логічнішою, але це, як-то кажуть, вкусовщіна, та і я вже підлаштувалась. Але якщо переносите велику бібліотеку з старої книжки на цю - приготуйтесь витратити на це достатньо часу, бо доведеться поколупатися. На щастя, це лише один раз потрібно зробити, далі все ок.

2) Ця книжка не підтягує дані про серію книг: наприклад, Pocketbook виводив назву книги, автора, серію та порядковий номер у серії; ця книжка про серію нічого не знає, навіть якщо зайти в Properties книги. Це трошечки ускладнює життя, коли на книзі вся серія, а в серії багато книг, і доводиться окремо гуглити, яку книжку брати читати наступною.

3) З абсолютно невідомих причин для формату fb2 ця книга не підтягує обкладинки - от хоч трісни, для жодної fb2 не підтягнула. Обкладинка у метаданих файлу є, адже попередня читалка виводила обкладинку без проблем. Фікс я знайшла випадково - та сама книжка, але в форматі epub - прекрасно собі відображається з обкладинкою. Це дивно, але я рада, що знайшлося рішення, бо дивитися на купу дефолтних обкладинок книг, ще і без серій - було зовсім сумно..)))

Переваги:
    Мегашвидка доставка, книжка швидка у роботі, приносить естетичне задоволення візуально, дуже-дуже класна обкладинка фірмова до цієї моделі
    Недоліки:
    Відсутність серій книг, не виводяться обкладинки для деяких форматів