- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-сірий із чорним
Довго ходив міряв ці крісла і нарешті наміряв... Я так думав)
Виробник вказує що комфортно для зросту до 187см. Я прикинув що з моїми 186 і 95кг буде все ок.
Посидівши в шоурумі в такому кріслі, все здавалось сідає ідеально, на відміну від XL, як кажуть "тютілька в тютільку". При чому заходив декілька днів поспіль і сидів хвилин 10 то в одному, то в іншому. Но!) Все виявилось не так райдужно лише на 3й день довгого користування...
Я не знаю взагалі навіщо придумали ті віконця в спинці, ну навіщо?) Короче, вони тупо впираються в спину, коли хоч трохи випрямити плечі. Я не можу сказати що в мене супер широка якась статура, і мені здається, що ті віконця будуть заважати всім у кого зріст вище185см.
Читав коменти, що не дає розправити плечі (як у ковші авто-крісла) - ну не знаю... Розправити то дає) по суті ніяк не обмежує, но лопатками починаєш впиратись в пластикові рамки тих віконець у спинці.
Вважаю що цей відгук МАКСИМАЛЬНО важливий (якщо ви не сидити в позі скрюченої креветки завжди:) )
Нижче додам фотку як це виглядає на L i XL, а саме висота на якій розміщені віконця.
На 4й день повернув крісло і замовив XL, стосовно поверння проблем не виникло, Розетка - молодці) І о чудо там спинка вища на 3-4см, і цього як раз вистачило, щоб прибрати цей дискомфорт при сидінні. Хоча хороше питання чи не заважає воно на XL людям вище 188см, так як тут для росту 186-187, мовчу вже про 200+.
Ще додам, що мені особиссто, на ХL пітримка попереку здалась ширшою (у висоту) і цим відповідно зручніша. Але не можу сказати, що у цього вона погана...
Загалом це крісло є балансом між ерго кріслами і ігровими. Можна і почілити полулежачи і попрацювати сидячи. Матеріали якісні, піна по щільності те що треба, та це суб'єктивно) Після "директорьского" крісла може не зайти по жорсткості, треба звикати. Казать що воно ортопедичне не буду, хіба трохи ергономічне). Щоб зрозуміти - треба порівнювати власною попою всі варіанти.
Підлокітники нормальні. Люфт є, як і на всіх 4д. Міг би бути трошки меньшим? - так. Заважає це якщо сидіти і оператись на них? - точно ні! Тож цю тему взагалі можна закрити) і перестати тєрєбонькать ці підлокітники просто так))
Окремо відмічу сидіння, в міру м'яке, попа не пріє) як на інших текстильних матеріалах (каміньчик до городу Хаторів - це взагалі дивна історія, но там на текстилі жарче), і немає дебільних батонів бокової підтримки!).
Крісло раджу, але скурпульохно підійдіть до вибору розміру! Розетці окрема подяка за те що без проблем прийняли крісло і на наступний день повернули кошти!
ПС. Тепер сиджу на XL, все влаштовує, дискомфорту нема. Загалом розмір відрізняється тільки у висоті і ширині сидіння і спинки. Не глобально, по 1-3 см, можете порівняти розміри на оф сайті Анди.- Переваги:
- Якість пакування, відносно хороша якість самого крісла, магнітна подушка прикольна.
- Недоліки:
- Не точно вказані параметри під який зріст підходить L. Важко підіймати на поверх самому)
- Денис
нажаль фотки не прикріпив отразу, а зараз не знаходжу як додати.
Представник постачальникаДобрий день, Денис!
Дуже вдячні Вам за такий змістовний відгук. Дякуємо за вибір бренда Anda Seat, та за те, що ділитесь вашим досвідом у виборі крісла та користуванні ним. Ваш відгук обовʼязково буде корисним для майбутніх користувачів крісел Anda Seat, які ще не визначились. Користуйтесь із задоволенням!
З повагою, Anda Seat!
Представник постачальникаДобрий день, Денис! Дійсно, іноді виникають проблеми з додаванням фотографій. Ще раз хочу висловити вам вдячність за ваш інформативний відгук! З повагою, Anda Seat!
- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-сірий із чорним
Маючи досвід з Anda Seat Dracula Red NAPA LEATHER, не заважаючи на те що він був на 200 дол (менше року тому) дорожчий ніж це красло на даний час - є дуже багато якісних нововведень. Такі як добавлено металу до підлокітників, вони стали солідніші, з їх мінус хіба що більше "цикають". але навушники з шумоподавленням цю проблему вирішують. Магнітна подушка, це геніально і просто, всі тепер так і мають робити. Як на мене, ідея зменшити мімікрію під авто крісло з пдтримками пішло сильно в кращу сторону. Бо ці підтримки, очевидно, для статичного сидіння не потрібні, тільки спричиняють величезний дискомфорт, особливо якщо ти чоловік.
- Переваги:
- Вартий своїх грошей, звичайно, хотілося б дешевше :D. Версія з льоном - топ. Не користуюсь еко шкірою вже багато років, вже і не буду.
- Недоліки:
- Запах підлокітників такий самий як дощові хробаки пів дня на сонці полежали в жестяній банці.
Представник постачальникаДоброго дня,Ярослав! Дякуємо за Ваш відгук та вибір Anda Seat!
Користуйтесь з задоволенням)
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий із білим
Оскільки попередньо сидів не на табуретці, бо іноді від відгуків враження саме таке, та й пишу на тверезо. та Ладно хватить снобу. По ділу, попередньому кріслу було вже більше 15 років, також купував тут на розетці. Матеріал його оббивки був із натуральної шкіри, так скажу що в літні жаркі дні, пріло дай боже))) Власне цього разу вибір пав на щось із тканин. Льон сподіваюсь буде кращим вибором.
Та власне чого тягнути гуму, відразу до переваг та згодом недоліків.
+ Якість. При розпаковці і в процесі збору виникало неймовірне відчуття якості виробу, адже все в окремих пакунках. Ціла книга, а не брошура по збору. Всі елементи на вигляд та дотик.
+ Легкий збір. можливо із пів годинки, без особливих зусиль і інструментом що був у комплекті.
+ Опційність налаштувань. Тут тобі і подушка яку легко регулювати по висоті, бильця що міняють не тільки свою висоту, а й ще кут повороту. Про висоту і режим гойдалки, та повне розкладання крісла взагалі мовчу.
+Комфорт. Не скажу що він був просто Вау, але такі у ньому зручно проводити кілька годин поспіль.
Недоліки:
- сама коробка, як писали раніше. Де ручки, отвори? ЇЇ не зручно не те що самому, та навіть у двох нести.
В цілому покупкою задоволений, як і знижкою. Сподіваюсь і це послугує щонайменше 15 років. Дякую за увагу, фото додаю.
Представник постачальникаДобрий день, Юрій! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!
- Сергій К***
Гарний у вас "куток мізантропа"))
- Максим М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий із білим
Купив оце кріселко - замовляв з доставкою бо здорову коробку 30 кіло без ручок тягать якось не тойво.
Перше враження це якість упаковки. Щоб ви розуміли коліщатка і дрібні пластикові детальки лежать в коробочці з пінматеріалом всередині кожне окремо на виділеному місці. Все інше теж запаковано дуже ретельно щоб товар був максимально як то кажуть - "на ньому ще навіть мухи не любились".
Сидіти зручно (170см/71кг), всі механізми працюють дуже добре. Нічого не скрипить/ не рипить.
Відчувається дорого-багато, на вигляд ніби і звичайне але то тільки здалеку. Якщо працюєте з дому, вже Вам 30+ років, задонатили на ЗСУ і лишилось трохи грошиків - можливо слід задуматись над покупкою достойного вашої дупці сідала.- Переваги:
- вау
- Недоліки:
- та ніби нема (поки що)
Представник постачальникаДоброго дня, Максим! Дякуємо за ваше питання. Ми дуже щасливі, що вам сподобалось крісло Anda Seat Kaiser 3 Size L Black Fabric. Чудово, що ви відчуваєте зручність та якість у користуванні. Бажаємо гарного досвіду та задоволення з нашим товаром.
- ДанилоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-сірий із чорним
Гарне крісло, пишу відгук через 6 місяців, сумнівався чи купувати, оскільки писали про люфти, скрипи, насправді як і будь яке крісло, його треба регулярно перевіряти, та дожимати всі кріплення, скрипить - недотягнуто або перетягнуто, по досвіду шестигранник далеко не кладу)
До поперекової підтримки треба звикнути, але бажання купити доп подушку чи ще шось немає, якщо не вистачає регулювань, у вас схоже гіперлордоз, бо на максимальному режимі крісло робить з вас букву S.- Переваги:
- Зручно сидіти, багато регулювань
- Недоліки:
- Крісло це не панацея, робіть зарядку раз на декілька годин хоча б)
Представник постачальникаДоброго дня, Данило! Дякуємо за ваш відгук. Вдячні за те, що ділитесь власним досвідом у користуванні кріслом Anda Seat Kaiser 3 Size L Grey Fabric. Ми дуже раді, що вам сподобався механізм регулювання та ви отримали зручність при сидінні. Користуйтесь з задоволенням та сподіваємось надалі ще будемо радувати вас.
З повагою, Anda Seat!
- Кирилл С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий із білим
Крісло дуже порадувало!
Були питання щодо сервісу (затримали доставку на кілька днів, та прислали суцільно чорний CarbonBlack замість BlackFabric ) але то таке, розетка є розетка :)
Замовляйте завчасно (якщо сроки мають значення) і все буде добре.
Отже крісло! Запаковане добре і красиво. Важкеньке - 35кг якось ще доперти треба! Але то в плюс надійності конструкції!
Збирається легко десь за півгодини. Не лякайтесь, праве кріплення спинки має вільній рух, и в незакріпленному стані на перший погляд занадто люфтить. Коли прилашткєте спинку, все дійде ладу і стане ок.
Користувацікий досвід описувати не буду, експертне панство на ютубчику все вже розповіли. Підтверджую - не брешуть! Армрести люфтять помітно якщо їх спеціально сіпати. Але якщо не сіпати, то в користуванні ця особливість конструкціі непомітна і не дошкуляє.
В цілому - плюс 100 до комфорту і витривалості протягом всього робочого дня (чи ночі)
AndaSeat - дякую!
Розетка - вам є що покращити!- Переваги:
- Дуже зручне крісло, легко налаштовується під різні ситуації і потреби.
- Недоліки:
- Невеличкий, умовний недолік, що не вплинув на кількісь зірочок - до його пружності будете звикати. Як на мене, спочатку здалось жорстким. Але за кілька днів звик і навіть оцінив переваги. Якимось чином, всі рішення щодо ергономіки цього крісла, у сукупності призводять до того, що навіть після тривалої роботи з лептопом ти з крісла ставатимеш не втомленим, тіло не заклякне.
Представник постачальникаДоброго дня, Кирило! Дякуємо за ваш відгук. Вдячні за те, що ділитесь вашим позитивним досвідом у користуванні кріслом Anda Seat Kaiser 3 Size L Black Fabric. Ми дуже раді, що ви отримали зручність у користуванні. Бажаємо гарного досвіду та задоволення з нашим товаром.
З повагою, Anda Seat!
- Михайло Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-сірий із чорним
Доставка від розетки спрацювала прекрасно, дякую.
Про крісло:
- найперше що кидається в очі - це значних розмірів упаковка і немаленька вага, зверніть на це увагу і відразу продумайте як будете його везти до себе або ж відразу замовте доставку у будинок
- при розпакуванні приємно вражений турботою про клієнта: все розсортоване, окремо запаковане, в наявності є ключ для закручування болтів
- інструкція написана докладно із усіма фото етапів складання виробу на українській мові (окреме дякую за це і гадаю що інші виробники мають брати з Anda Seat приклад у частині оформлення інструкцій)
- крісло складається швидко, та зверніть увагу, що спинка і сидіння важкенькі
Після складання крісла і "першої посадки" в нього Ви точно відчуєте наскільки воно круте, із подушкою на магніті прекрасна ідея, та й взагалі крісло добре налаштовується під користувача (що в спинці, що в підлокітниках)- Переваги:
- Неймовірне крісло,
Представник постачальникаДобрий день, Михайло! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою,Anda Seat!
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-сірий із чорним
Це крісло було моєю найкращою покупкою за останій рік. Користуюсь ним вже напевно півроку і жодного разу не пошкодувала.
Ідеально підтримує спину, тож навіть якщо ви з 8 ранку по 23.00 будете сидіти за компьютером, спина боліти не буде.
З неочікованих переваг, те що це крісло розкладається майже на 180 (якщо не на 180). Тож в одну з повітряних тривог, я змогла навіть поспати у ньому, при чому зручніше ніж на підлозі (як на мене)
Я спеціально купляла розмір Л, бо я не висока дівчина, і крісло мені ідеально підійшло. На диво, моєму брату, що 2 метри зростом також було цілком зручно)
Вдома є кіт, поки що крісло зберігає первозданий вигляд
Представник постачальникаДоброго дня, Вікторія! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалось та підійшло крісло Anda Seat Kaiser 3 Size L Grey Fabric. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.
З повагою, Anda Seat!- Артур Н***
Здравствуйте, а если не секрет, какой у вас рост и вес? Мне бы знать приблизительные цифры, если не секрет
- Вікторія
Зріст: 1,65
Вага: 65
- Пес П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-сірий із чорним
Максимально комфортне та круте крісло. Сиджу за ПК по 8 годин, і перестала боліти спина, бо раніше мав якісь дешеві крісла та звичайні стільці, а тут можу регулювати спинку, коли відчуваю якийсь дискомфорт. Дуже подобаються матеріали, з яких зроблене крісло - усе дуже якісне та важке. Сподобалось збирати це крісло: цікавий такий конструктор. Також дуже зручна подушка, що кріпиться на магніті. Усередині матеріал цікавий, дійсно створює охолоджуючий ефект.
- Переваги:
- Це певно одна з найкращи покупок, які я собі дозволив
- Недоліки:
- Мій кіт мене вигнав з крісла. Публікую фотодоказ.
Представник постачальникаДобрий день, Пес Патрон! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий із білим
Багато років сидів у різних кріслах, якісь були кращі, якісь гірші. Останнє крісло до цього – ігрове Hator Arc Fabric. Але нарешті для себе я виявив ідеальне крісло. У ньому зручно працювати, у ньому зручно відпочивати, дивитися відео та слухати аудіо. Після 10 години сидіння в ньому я нарешті не відчуваю втоми, як раніше після інших крісел. Причому після уважного вивчення порівняльної таблиці вирішив взяти саме L, а чи не XL. Для моїх 182см і 107 кг його більш ніж достатньо. Якісна упаковка, якісне виконання, приємний матеріал, складання зайняло хвилин 15. Усіляко рекомендую!
- Переваги:
- Ідеальне крісло
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день, Олексій! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!
- Богдан О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-сірий із чорним
Чудове крісло , все просто супер , звісно переживав із різних аспектів , адже воно досить дороге , але біда підкралась із іншої сторони. Окрім мене , воно прийшлося до вподоби і моїй кішці ))) . Я про це навіть подумати не міг , та ось так вже сталось . Тож доводиться на ніч , та йдучи на роботу ховати таке гарне крісло під простирадло , щоби зберегти йому "життя" . Вже навіть думаю придбати якийсь чохол , який не береться кігтем . Тож майте це на увазі при покупці .
- Переваги:
- Легка збірка , приємні матеріали
- Недоліки:
- Не раджу брати варіант із тканини , якщо маєте котів
Представник постачальникаДоброго дня, Богдан! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже щасливі, що вам сподобалось крісло Anda Seat Kaiser 3 Size L Grey Fabric та якість його збірки. Бажаємо гарного досвіду та зручності у користуванні нашим товаром.
З повагою, Anda Seat!
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий із білим
Крісло дуже зручне, зроблено якісно, збирається легко. Є гарна інструкція на українській мові. Рекомендую.
Представник постачальникаДоброго дня, Андрій! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що якість крісла Anda Seat Kaiser 3 Size L Black Fabric та інструкція, щодо його збірки відповідає вашим очікуванням. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.
- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-сірий із чорним
Чудове і зручне крісло.
Представник постачальникаДобрий день, Ярослав! Вдячні вам за відгук та вибір Anda Seat! Користуйтесь із задоволенням. З повагою, Anda Seat!
- Юлия С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий із білим
Офигенное сидалище, жопка и спина скажут вам спасибо))
Для роста 163 см немножко большое, но подобрать удобную позицию можно, если поднять кресло выше минимальной высоты то до пола ногами не достанете, за то можно сесть в позу лотоса
Собралось легко и быстро, не засекала, минут за 15, но по ощущениям даже 10
Упаковано добротно, и даже есть запасные винты)
Пока ничего не скрипит и не рипит, надеюсь так и будет в дальнейшем, никто не любит репящие металлическим треском кресла после месяца использования)
Не знала, что бывают кресла на мой рост с не бесполезной подушкой под голову) респект) по поводу регулировка для спины, ну она есть)) но опять таки, из-за роста кажется, что её минимальный уровень мне высоковат (получается немного выше поясницы) настроила на самое минимальное и вроде ок, есть вариант серединного положения, накрутить так что она вообще не будет ощущаться в спинке, тоже ок)- Переваги:
- Тяжеленное, надеюсь не опрокинется если назад откинуться
Сделано, на первый взгляд добротно)
Регулируются подлокотники вперёд/назад/повороты/высота. Не бесполезная подушечка)) Жопке удобно) - Недоліки:
- Проверим через пару месяцев, пока всё супер-удобно)
Представник постачальникаДобрий день, Юлія! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!
- Роман Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-сірий із чорним
Придбав це крісло за численними рекомендаціями колег та бачив його у багатьох блогерів. Раніше завжди обирав бюджетні моделі — здавалося, переплачувати немає сенсу. Але все ж наважився спробувати щось із преміум-сегменту — і був приємно здивований.
Це крісло кардинально відрізняється від усього, що я мав раніше. Воно легко й точно налаштовується під індивідуальні особливості, забезпечуючи ідеальну підтримку попереку. Після кількох годин роботи за комп’ютером спина залишається в повному комфорті — жодного болю чи напруження.
Зібрати крісло було дуже просто — впорався сам без жодних труднощів. Єдине, що варто врахувати: воно досить важке, тому раджу замовляти доставку безпосередньо до квартири або піднімати з кимось разом.
Вже з пакування відчувається що це преміум, apple серед крісел)
Для мене це справжній лайфченджер — ідеальний вибір для тих, хто багато часу проводить за роботою перед монітором.
Ну прям мега рекомендую!- Переваги:
- Найкраща інветистиція у свій комфорт. Це просто лайфчейджер для мене
- Недоліки:
- Абсолютно немає
Представник постачальникаДобрий день, Роман! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!
- Сергій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий із білим
Купувати це крісло не планував, мав інше, не дуже зручне, та сильно цим не переймався
Якось зайшов в магазин і побачив там різні моделі крісел цієї марки
Сів посидіти, і зрозумів, мені це потрібно!))
Спочатку хотів іншу модель подешевше, та там верхня подушка була на фастексі, не зручно її вверх-вниз підлаштовувати та підлокітникі люфтили і доволі дешево виглядали
Тож вирішив брати Кайзер 3, але там в розмірі L було тільки шкіряне
Я хотів чорне на тканині, бо влітку буде зовсім некомфортно на шкірзамі
Знайшов потрібне по Розетці, замовив, забрав (враховуйте, що коробка важить 35 кг)
Всі елементи в пакетах і поролоні, колеса взагалі упаковані по-багатому))
Збирається легко і швидко, є інструкція українською
Коли посидів півгодини- подумав, що це точно не даремно витрачені кошти
Мені дуууже зручно і приємно сидіти
І є відчуття якісної речі
Підлокітникі налаштовуються в 4 плоскостях - це взагалі пісня!))
Поперековий валік налаштував на мінімальну пітримку, тут писали, що він прям давить - ні, але звісно не так зручно, як в сидіння авто з поперековою підтримкою
Тканина триємна до тіла
Верхня подушечка на магниті - топ, можна регулювати як заманеться)
В кріслі можна полежати , відпочити , розкладається на кут приблизно 160 градусів
Однозначно можу рекомендувати крісло!- Переваги:
- Якість, зовнішній вигляд, підлокітники, приємна тканина, можливість полежати в ньому, якісні колеса, які не дряпають деревʼяну підлогу
- Недоліки:
- за 2 тижня не знайшов
Представник постачальникаДобрий день, Сергій! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий із білим
Дуже почала боліти спина, в зоні попереку. Почав моніторити що там є по кріслам, бо прийшов час дати собі комфорт. Скажу чесно, моніторив конкурентів, але повівся на відгуки Anda Seat. Коли приїхало це "чудо", всі сумніви відпали. Це те що я шукав. Пакування як у Samsung чи Apple. Збірка 20 хв. Насолода вічна. Саме крісло чудове. Міцне, гарна конструкція, багато налаштувань під себе. Жалкую, що не купив його раніше (була би ціліша спина). Залишилось тільки глянути як пройде перевірка часом...
- Переваги:
- Пакування. Міцність. Налаштування. Якісні матеріали. Зручність.
- Недоліки:
- Ціна, але здоров'я коштує дорожче!
Представник постачальникаДобрий день, Владислав! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!
- Дмитро В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий із білим
Це крісло перевершило мої сподівання, так як єдиним зручним до того, я вважав крісло у своєму автомобілі. Коли я зібрав ЦЕ крісло, сів та розклав на повну, то було враження, що втрачаю свідомість - настільки комфортно було у той момент.
Завдяки механізму регулювання поперекової підтримки, я відчув, що таке зручність, а не компроміс. Маю проблему зі спиною (L5-S1, хто в курсі, той зрозуміє) і раніше я намагався влягтися через кожну годину хоча б на 10-15хв, бо спина починала "благати" про відпочинок.
З цього крісла не хочеться вставати після налаштування "під себе".
Подушка під голову на магніті - це ще одна топова фішка, Зручність, яку я шукав.
Іншими словами, якщо хтось вагається щодо покупки, то тут - кожна витрачена гривня має сенс.- Переваги:
- Якісні комплектуючі, Підтримка попереку, Загальна зручність
- Недоліки:
- Можливо, не вистачає підтримки литок. Але, це не критично
Представник постачальникаДобрий день, Дмитро! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-сірий із чорним
1 Агностик. Крісло ТОП...
- Переваги:
- Недоліки:
- Поки немає
Представник постачальникаДоброго дня, Володимир! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась якість крісла Anda Seat Kaiser 3 Size L Grey Fabric та воно повністю відповідає вашим очікуванням. Користуйтесь з задоволенням.
З повагою, Anda Seat!
- Олександр Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий із білим
Кріслом задоволений. Чудова якість, проста збірка і широкий функціонал. Єдині невеликі зауваження це те що якось занадто бовтаються підлокітники, і не вистачає гумового покриття на колесах, щоб не так псувало ламінат. Ставлю тверду 9/10
- Переваги:
- Якість, функціонал
- Недоліки:
- Несуттєві
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що ви задоволенні якістю та функціоналом крісла Anda Seat Kaiser 3 Size L Black Fabric. Бажаємо гарного досвіду та задоволення у користуванні нашим товаром.
З повагою, Anda Seat!
- Ярослав Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий із білим
Царський трон. Підійшло на зріст 186см. Коробка ідеально лягла в багажне відділення шкоди
- Переваги:
- Зручне, легко збирається, функціональне
- Недоліки:
- Велика і важка коробка, самому незручно переносити
Представник постачальникаДоброго дня, Ярослав! Дякуємо за звернення до офіційного представника бренду Anda Seat. Чудово, ви відчуваєте себе надзвичайно зручно у кріслі Anda Seat Kaiser 3 Size L та відчули легкість при його збірці. Щодо сервісу з доставки товару необхідно уточнювати у технічній підтримці Розетки. Це залежить від габаритів товару та їх умов по доставці такого типу товарів. Бажаємо й надалі відчувати себе зручно та отримувати задоволення від користування.
- ІванВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-сірий із чорним
Крісло просто найвищої якості, до цього було схоже від DxRacer, різниця просто колосальна.
Тканина дуже приємна, подушка на магнітах зручна.
Спочатку не міг зручно сісти, але потім прилаштувався і кайфую.
Однозначно вартує своїх грошей.- Переваги:
- Топ
- Недоліки:
- Не знайшов
Представник постачальникаДобрий день, Іван! Вдячні вам за відгук. Ви робите нас кращими! Користуйтесь із задоволенням. З повагою, Anda Seat
- Иван О***
А питання в плані поперекової підтримки. Наскільки сильно воно відчувається і чи є від нього дискомфорт при довгому сидінні?
Представник постачальникаДобрий день, Іван! Дякуємо за запитання. Ігрове крісло Anda Seat Kaiser 3 Size L Grey Fabric має ергономічну розширену спинку з поперековою підтримкою, яка регулюється відповідно до вигину вашої спини. Вони знімає навантаження та забезпечує легкість сидіння під час тривалої роботи або гри. З повагою, Anda Seat!
- Артем Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-сірий із чорним
Дуже приємно здивований якістю, від збірки і розпаковки получив задоволення.
Десь можна подивитись інші моделі в Дніпрі?- Переваги:
- - Якість матеріалів і збірки на висоті - Приємна тканина - магнітна пошушка топ - Магнітні підлокітники - дуже зручно - дуже тихі коліщатка - коштує своїх грошей
- Недоліки:
- Зона сидіння трохи за довга на мій зріст 180 см, якщо б було можливість замовити іі трохи меншу було б чудово.
Представник постачальникаДобрий день, Артем! Вдячні вам за відгук та вибір Anda Seat. Щодо наявності крісел у фізичних магазинах на стендах,необхідно уточнити це безпосередньо у магазина. На жаль, окремо сидіння не можливо придбати. Також бренд Anda Seat надає гарантію на усі товари протягом 24 місяців з дати покупки. Якщо у вас виникнуть додаткові питання, будь ласка, зверніться до сервісного центру Anda Seat за номером телефону вказаному у гарантійному талоні, наші менеджери з любовʼю у найкоротші терміни вирішать їх. З повагою, Anda Seat!
- Редько А***
А де можна було оглянути саме цю модель в Дніпрі?
Представник постачальникаДобрий день, Олексій! У нашого партнера Розетка крісла Anda Seat представлені тільки в місті Київ за адресою вул. Степана Бандери, 6. На жаль, ми не можемо надавати інформацію щодо інших партнерів у відповідь на коментар в магазині Розетка. З повагою, Anda Seat!
- Алексей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-сірий із чорним
Кайфанул от качества доставки. Чтобы болтики были в реально запакованном кейсе.. анриал. Ну и качество сборки .. всем конкурентам надо ровняться к этому качеству! Очень доволен! Успехов!
- Переваги:
- Наконец-то нет скрипов
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день,Олексій! Вдячні вам за відгук. Ви робите нас кращими! Користуйтесь із задоволенням. З повагою, Anda Seat!
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-сірий із чорним
Крісло кайфове, наповнювач в міру м'який, сидіти комфортно. Подушка під голову з охолоджуючим гелем це щось неймовірне. Розпаковувати та збирати саме задоволення. Зайняло десь 20-25 хв, це ще роздивлявся все. Тільки валик для спини якось занадто жорсткий, в мене кістки від нього через пів години боліти починають, навіть якщо трішки накручу. Це так і повинно бути? Але мені здається, що треба просто звикнути, бо крісло тримає спину у правильному положенні, і якщо ти захочеш якось не так сісти, то воно не дозволить.
- Переваги:
- саме зручне крісло з усіх, на яких встиг посидіти
- Недоліки:
- зажорсткий валик для спини
Представник постачальникаДобрий день, Андрій! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Крісло Anda Seat Kaiser 3 Size L Grey Fabric має вбудовану 4-сторонню ергономічну підтримку, яку потрібно налаштувати відповідно до ваших фізіологічних особливостей. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!
- Іван Б***Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий із білим
Купив це крісло у лютому 2024 року, користуюсь вже рік, є про що розповісти.
Дуже довго обирали крісло, вирішили взяти з ДУЖЕ хорошого сегменту враховуючи його ціну, порівнювати я 4 кайзером сенсу немає оскільки різниця як на мене мінімальна, тільки в тому шо спинка більш мягка та підлокітники 5Д.
Хочу відмітити дуже класні його переваги:
-Можливість ругулювання спини/попереку: регулювання за допомогою двох шайб по боках, регулюється вверх/вниз та вперед/назад.
-Підлокітники: регулювання вверх/вниз вперед/назад та кут повороту.
-Подушка на магнітах.
-Подушка з охолоджуючем гелієм, з приводу нього ситуація двояка, літом буде трохи допомогати, але на особистому досвіді раджу перед користуванням літом потримати його в холодильнику щоб краще охолоджувало, зимою трохи прохолоднувато, але коли ще не включили отоплення, а так все одно.
-Колеса: не царапають підлогу.
-Якість Льону, максимально приємний на дотик.
А теперь до мінусів:
-Тяжка коробка, важить 35 кіло і дуже велика.
І це все, стан крісла через рік такий, почав сильно люфтити лівий підлокітник (наслідок того що я на нього сильно спираюсь) та де сидіння почав або відходити або не знаю що (є на фото) :(
Кріслом задоволений на всі 1000%.- Переваги:
- Зручність, регулювання спини та подушки, подушка з охолодженням, якість збірки
- Недоліки:
- 35 кіло коробка і вона дуже велика
Представник постачальникаДобрий день, Іван! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий із білим
Супер крісло! Якщо не хочете відволікатися від комп'ютера тривалий час, то раджу!)))
- Недоліки:
- Александр Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий із білим
Очень хорошее кресло, то чувство когда собираешь его и понимаешь на сколько все круто и качественно сделано. Много регулировок, удобный, выдерживает большой вес
- Переваги:
- Качество
Представник постачальникаДобрий день, Олександр! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!
- Максим С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий із білим
До покупки в кресле не сидел. Сборка простая, инструкция на разных языках в комплекте. Под рост 184 и вес 80 подошло четко. Какого-то критического люфта или скрипа не выявил. Сидеть абсолютно удобно. На первый взгляд все довольно качественное. Упаковано было тоже добротно. Пока рекомендую.
- Переваги:
- Простая сборка, много всяких регулировок, съемная магнитная подушка под голову
- Недоліки:
- пока не нашел
Представник постачальникаДобрий день, Максим! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!
- Ігор С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий із білим
Мав декілька варіантів при воборі крісла, серед усіх сподобалося саме це крісло, посрияло тому і огляди в інтернеті і відгуки. Чому вибір зупинився на ньому бо в першу чергу для мене крісло, має бути обтягнене тканиною, попереднє було з таканини і це набагато ліпше для мене за шкіру. Отже про саме крісло, почну з того що перше враження це від пакування, просто вище всіх похвал. Зібрано по інструкції десь за 30хв. - інструкція ілюстрована і детальна. Зібрав поставив - поглянув і вигляд просто супер. По матеріалам, вони суперські і на вигляд і на дотик. Писали десь про підлокітники, так трохи торохтять але для мене вони дуже функціональні і зручні, я ними задоволений на 100%. Є куча регулювань, і це круто. Єдиний ньюанс що не можу звикнути, і відрегулювати підтримку попереку, то наче нормально то наче давить в спину, тому планую ще докупити подушку від даного бренду. В цілому задоволений і крісло перевершило всі очікування. По габаритам люидини яка в ньому, зріст 186 і вага 90.
Представник постачальникаДобрий день, Ігор! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-сірий із чорним
Повністю задоволен товаром.
Зріст 185, вага 100 кг. За пів року жодних мінусів- Переваги:
- Якість тканини, механізм
- Недоліки:
- Не знайшов
Представник постачальникаДоброго дня, Андрій! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалось крісло Anda Seat Kaiser 3 Size L Grey Fabric та його якість. Бажаємо гарного досвіду й зручності у користуванні.
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий із білим
Чудове крісло, подушка дуже зручна
- Переваги:
- Комфортне, багато регулювань. За рахунок щільної тканини та відсутності та монолітної конструкції, без виступаючих подушок, дуже просто чистити крісло
- Недоліки:
- Якщо у вас є кіт, то матеріал крісла буде дуже сильно збирати всю шерсть на себе, також від кігтів одразу зʼявляються петельки
Представник постачальникаДоброго дня, Владислав! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам зручно користуватись кріслом Anda Seat Kaiser 3 Size L Black Fabric. Бажаємо гарного досвіду та задоволення у користуванні.
З повагою, Anda Seat!
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-сірий із чорним
Виробнику дякую за дійсно комфортне і якісне крісло.
Перша емоція - моя дупця задовелена !))
Хто збирається нести його в руках з точки видачі, добре подумайте чи воно вам треба, коробка громістка і важка, краще замовляйте доставку, або беріть кравчучку.- Переваги:
- Льон і налаштування під себе
- Недоліки:
- Не помітив
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалось крісло Anda Seat Kaiser 3 Size L Grey Fabric. Впевненні ви отримаєте гарний досвід та зручність у користуванні нашим товаром.
З повагою, Anda Seat!
- Гашенюк В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий із білим
Покупкою задоволений.
- Переваги:
- Зручне, підлокітники змінні, великий кут нахилу.
- Недоліки:
- Поки не виявив.
Представник постачальникаДоброго дня, Володимир! Дякуємо за ваш відгук. Чудово, що крісло Anda Seat Kaiser 3 Size L Black Fabric зручне для вашого користування. Впевненні ви отримаєте гарний досвід та задоволення з нашим товаром.
- Роман М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий із білим
Я просто в захваті, хлопці))
- Переваги:
- Та це літак!
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Роман! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже щасливі, що ви отримали гарні відчуття у користуванні кріслом Anda Seat Kaiser 3 Size L Black Fabric. Бажаємо гарного досвіду та задоволення з нашим товаром.
З повагою, Anda Seat!
- Олександр Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-сірий із чорним
Дуже зручне крісло, легко збирається, я вважаю що крісло варто своєї ціни .
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо за ваш відгук. Чудово, що ви з легкістю зібрали крісло Anda Seat Kaiser 3 Size L Grey Fabric та отримуєте зручність у користуванні. Бажаємо гарного досвіду та задоволення.