Відгуки покупців про Бізіборд розвиваюча книга з фетру бізібук для дітей сортер монтесорі у вигляді сумочки фетрова книжка дитяча м'яка тактильна інтерактивна іграшки для найменших DobraMAMA Ферма 73667
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: opsale
Задоволені товаром. Дуже цікава і яскрава книжечка гарної якості. Дякуємо)
- Продавець opsale
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що книжечка сподобалася та виправдала очікування за якістю й цікавим наповненням. Вдячні за вибір нашого товару та довіру. Нехай бізіборд дарує дитині багато радості та корисних моментів у навчанні й грі.
- Вікторія Д***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Дуже задоволені покупкою! Бізіборд-книга з фетру виявилася не лише красивою, а й справді корисною для розвитку дитини. Якісно пошита, приємна на дотик, усі деталі міцно закріплені. Дитина із задоволенням вивчає кольори, форми, застібки та виконує різні цікаві завдання. Книга чудово розвиває дрібну моторику, увагу, логічне мислення та посидючість. Зручно брати із собою в дорогу чи на прогулянку. Рекомендую всім батькам, які шукають цікаву, безпечну та розвивальну іграшку для своєї дитини!
- Продавець opsale
Щиро дякуємо за такий детальний і теплий відгук та за вибір нашої розвивальної книги! Раді, що бізіборд-книга подобається дитині й допомагає у розвитку. Вдячні за рекомендацію іншим батькам. Бажаємо приємних і корисних ігор щодня!
- Александр Р***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Все добре!!!
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що бізіборд вам підійшов і все пройшло добре. Нехай фетрова книжка приносить малюкові багато радості, цікавих відкриттів та корисних навичок. Завжди відкриті до нових замовлень і будемо раді бачити вас знову.
- Олена Ш***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Цікава та яскрава книжечка
- Переваги:
- Яскрава, гарної якості
- Продавець opsale
Дякуємо за ваш відгук і високу оцінку! Раді, що книжечка сподобалась та виправдала очікування за яскравістю й якістю. Нехай іграшка дарує дитині цікаві враження, розвиває увагу та дрібну моторику. Завжди відкриті до нових замовлень від вас.
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Дуже гарна і цікава книжка. Різноманітне наповнення, яскраве оформлення, навіть моїй дитині яка не любить сидіти і розглядати звичайні книжечки ця книжка зайшла. Рекомендую
- Продавець opsale
Щиро дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що книжка зацікавила дитину й утримує її увагу, навіть якщо звичайні книжечки не до душі. Це саме той ефект, на який розраховано бізіборд. Дякуємо за рекомендацію та бажаємо приємних і корисних ігор!
- Яна М***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Чудова книга
- Продавець opsale
Дякуємо за високу оцінку та відгук про цю розвиваючу книгу! Раді, що товар вам сподобався. Такі іграшки допомагають цікаво й корисно проводити час з малюком. Нехай книжка довго тішить дитину та сприяє її розвитку. Завжди раді вашим замовленням!
- Яна Г***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Дуже крута книга
Рекомендую- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що книжка сподобалась і виправдала очікування. Дякуємо, що обрали саме цей розвиваючий бізіборд для малюка. Нехай гра та навчання з ним приносять багато радості й користі щодня.
- Юлія Н***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Гарна якість товару, дитині сподобалась книга, все гарно підібрано.
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Дуже приємно, що якість книги вам сподобалася і малюку цікаво з нею гратися. Раді, що наповнення та елементи добре підібрані. Нехай бізіборд приносить дитині багато користі, нових навичок і приємних емоцій щодня.
- Анжела Д***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Чудова книжечка, дуже цікава, багато наповнення!
- Продавець opsale
Щиро дякуємо за відгук і високу оцінку нашої фетрової книжечки! Раді, що наповнення виявилося цікавим та різноманітним для дитини. Нехай бізіборд приносить багато радості, розвиває моторику й уяву, а час за іграшкою буде корисним і приємним для всієї родини.
- Лариса В***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Дуже гарно зроблено, брали на подарунок - все сподобалось
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук і за те, що обрали цю розвиваючу книжку як подарунок. Раді, що якість виконання та загальне враження повністю виправдали очікування. Нехай бізіборд приносить малюку багато радості, цікавих відкриттів та корисних навичок щодня!
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: opsale
Бізібук дуже яскравий та має гарно продуману і різноманітну тематику.
Виготовлений якісно, дитина у захваті іграшкою, дуже сподобалась, грається із задоволенням.
Магазину дякую за оперативне опрацювання замовлення та відправку, все на найвищому рівні.- Переваги:
- Продавець opsale
Щиро дякуємо за такий теплий відгук та високу оцінку бізібука! Раді, що якість, яскравість та тематика книжки сподобалися дитині, а іграшка викликає захоплення. Дякуємо за довіру та відзначення швидкості опрацювання замовлення. Бажаємо приємних і корисних ігор!
- Микола Б***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Гарне виконання та якість
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що якість і виконання бізіборда вам сподобалися. Така іграшка чудово підходить для розвитку малюка й тактильних відчуттів. Бажаємо дитині цікавих і корисних ігор разом з нашою книжечкою!
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Ідеальна книга для розвитку. Все продумано до дрібниць.
- Переваги:
- Яскрава
- Продавець opsale
- Ілона Т***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Дуже зацікавила малюка з першої секунди сидів минут 30 все діставав відривав липучки) 100% вдала покупка
- Татьяна Я***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Дитина задоволенням грає 1рік 3м
Яскрава гарна цікава- Переваги:
- Сподобалася
- Євген Є***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Книжечка сподобалась
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: opsale
Дуже гарна книжечка! Займає дитину 8 міс. хвилин на 20-30!
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: opsale
Дитині тільки но виповнилося 9 місяців, дуже сподобався! Прям ідеально на цей вік
- Недоліки:
- У корови там травичка із ниток, я вискубала звідти її, щоб дитина не зʼїла, бо вже пальчиками ворсинки повитягувала))
- Продавець opsale
- Марія Г***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Класна книжечка: цікава, якісно зроблена, повністю відповідає опису
- Переваги:
- Цікаво дітям різного віку
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець opsale
- Яна І***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Дуже цікава книжечка. Якісно виконана. Кожна сторінка дуже цікава, гарні малюночки, інтерактивні завдання різного плану. Була просто в захваті, як взяла в руки на пошті.
- Переваги:
- Чудова якісна книжечка
- Тетяна Є***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Товаром задоволена. Обслуговування якісне
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: opsale
Книжкою задоволені
- Інна К***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Дякую, дуже гарна книга! Малюк заловолений
- Світлана Б***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Зроблено якісно. Брали дитині в 8 місяців. Зайшло. Займає ії на відносно довгий час. Користуємося вже 3 місяця. Все ціле.
- Переваги:
- Займа дитину на довгий час
- Інна Д***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Чудовий бізібук, в реальності виглядає ще краще)
- Агалиева н***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Очень понравилась
- Галина Р***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Швидка доставка
- Переваги:
- Книга яскрава, приємна на дотик, деталі міцні. Дитина грається із задоволенням
- Юрій М***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Все чудово та своєчасно
- Вікторія Д***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Малюку дуже сподобався, любить з ним гратися, гарна книжечка для розвитку моторики і загалом розвитку, якісні матеріали. Дякуємо!)
- Переваги:
- Розвиток, якість
- Альона З***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Цікава ,приємна на дотик книжечка,. Швидка відправка і помірна ціна. Дякую!
- Світлана Н***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Гарна якість, яскраві кольори. Липучки тільки, на мій погляд, малуваті, але елементи досить товстенькі, їх можна і просто так перебирати, розкладати.
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Дуже дякую! Книжка чудова, з продавцем було приємно спілкуватися, надіслали посилку дуже швидко
- Продавець opsale
Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування!
- Лилия М***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Дякую за чудовий сервіс, швидку відправку, та особливо за гарну якість книжечки! Яскраво та цікаво!
- Зоряна Б***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Чудово, щоб зацікавити дитину, мʼяка.
- Татьяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Купувала на подарунок дівчинці на 1 рік , іграшка дуже сподобалась
Рекомендую!- Переваги:
- Чудово
- Ольга В***Відгук від покупця. Продавець: opsale
Перший бізібук, дитина в захваті !