Відгуки покупців про Підковдра Mirson Бязь 16-5703 Light Gray 220x240 см (2200000953780)

Оцінка користувачів 3.75/5
на основі 4 відгуки
  • Відгуки про товар продавця SONMIR_homes
  • Вероніка А***
    Відгук від покупця. Продавець: SONMIR_homes. Колір: Чорний

З розміром все добре, ковдра з підковдри не випадає і не плутається в середині. Має молнію внизу. Все чудово

• Продавець  SONMIR_homes

Вітаємо!
      Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені якістю та зручністю у використанні.

Раді, що розмір підійшов ідеально, а ковдра комфортно фіксується всередині підковдри

Будемо раді вашим новим замовленням

• Павел К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтогарячий. Спальний розмір: Євро

цвет не такой яркий как на фото, выглядит сильно проще, наощупь ткань грубая, не приятная к телу. отправляли долго, передали на новую почту на 5й день после заказа(вроде бы так и обещали, но все равно долго).

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    цвет, ткань, доставка

Дякуємо за ваш відгук.

Нам шкода, що у вас склалося таке враження.

Звертаємо увагу, що відтінок виробу може відрізнятися від фото через особливості освітлення під час зйомки та налаштування екранів, тому в реальності колір може виглядати трохи інакше.

Тканина бязь — це 100% бавовна з більш щільною та матовою структурою, тому на дотик вона може здаватися жорсткішою порівняно з більш гладкими тканинами. Після прання зазвичай стає м’якшою.

Ми обов’язково передамо ваші зауваження до відповідного відділу.

Дякуємо за зворотний зв’язок
      З повагою,
      Команда MirSon

• Вікторія М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сіро-зелений. Спальний розмір: Односпальні

Гарний відтінок, додає розкоші стилю ліжка) Дякую!

Щиро дякуємо вам за такий теплий відгук

Нам дуже приємно, що відтінок вам сподобався і додає особливого стилю вашому ліжку
      Нехай підковдра дарує затишок і гарний настрій щодня

Дякуємо, що обираєте MirSon!

• Михаил З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Спальний розмір: Євро

Неверный размер
    При заказе 200х220 приехал 180х200
    Ладно там, когда до 10 см разница, но когда на 20 уже перебор

Недоліки:
    Неверный размер
    При заказе 200х220 приехал 180х200
    Ладно там, когда до 10 см разница, но когда на 20 уже перебор