Картка Rozetka

Відгуки покупців про Хрусткі ласощі Versele‑Laga Complete Crock Berry для кроликів і гризунів 50 г

Оцінка користувачів 5/5
  • Ірина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Котогав. Вага/об'єм: 50 г

Смаколик класний, моїм свинкам сподобався. Надіслали швидко

• Продавець  Котогав

Ірино, щиро дякуємо за ваш відгук!
      Дуже раді, що смаколики сподобались вашим свинкам, а швидка відправка залишила приємні враження .

Будемо раді бачити вас знову!

• Ірина В***
    Відгук від покупця. Продавець: Котогав. Вага/об'єм: 50 г

Це улюблений смаколик для моїх щуриків!!!
    Дякую продавцю за швидку відправку ))

• Продавець  Котогав

Ірино, щиро дякуємо за такий милий відгук!
      Нам дуже приємно, що смаколик став улюбленим для ваших щуриків — це найкращий результат .

Окремо дякуємо, що відзначили швидку відправку — ми завжди стараємось, щоб замовлення приїжджали якнайшвидше.

Будемо раді бачити вас знову!

• Люда А***
    Відгук від покупця. Продавець: Котогав. Вага/об'єм: 50 г

Доставка дуже швидка. А смаколики супер, наш улюбленець зацінила

Дякуємо, Людмила !
      Приємно чути, що доставка була оперативною, а ваш улюбленець із задоволенням скуштував ласощі. Ми завжди стараємося, щоб замовлення радувало і вас, і ваших маленьких друзів!

• Анастасія Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Котогав. Вага/об'єм: 50 г

Брала ягідні подушечки для своїх пацючків — вони в захваті! Я ще не встигаю покласти в миску, а вони вже виривають з рук. І взагалі, тепер вони вибігають з сховків, як тільки чують шурхотіння упаковки. Точно буду брати ще, попробуєм також інші смаки)

Переваги:
    пацюкам неймовірно подобається, зручна упаковка
    • Продавець  Котогав

Анастасіє, щиро дякуємо за такий живий і теплий відгук .

Дуже раді, що вашим пацючкам так смакують ягідні подушечки .
      Коли вибігають на шурхіт упаковки — це найкраща оцінка ласощів .

Дякуємо, що відзначили зручність упаковки. Будемо раді, якщо спробуєте й інші смаки — впевнені, хвостики оцінять.

• Кристина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Котогав. Вага/об'єм: 50 г

Мурчаки в захваті, хрумають із задоволенням

Переваги:
    Гарний склад, дешевше ніж в звичайних зоомагазинах
    • Продавець  Котогав

Кристино, щиро дякуємо за ваш відгук .
      Раді чути, що мурчаки так оцінили смаколики й хрумкають із задоволенням .
      Приємно, що відзначили склад і ціну — для нас важливо пропонувати якісні товари за чесною вартістю.
      Завжди будемо раді вашим новим замовленням!

• Грищенко Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Котогав. Вага/об'єм: 50 г

Брала для морського "кабанчика" чотири смаки: ягідний, морквяний, трав'яний та яблучний.
    Ще не всі пробували. Морква та ягідки зайшли дуже! Як чує шамотіння пакування - випадає з клітки. Від знайомих чула відгуки, що їхньому кролик теж подобається.
    Гарні смаколики для пухнастиків!

Недоліки:
    Дорогувато.. Трошки
    • Продавець  Котогав

Який чудовий і живий відгук — дякуємо вам!
      Дуже тішить, що морквяні та ягідні смаколики вже стали фаворитами у вашого кабанчика
      Нехай і решта смаків сподобаються так само!

Розуміємо, що ціна може здаватися трохи високою, але ці ласощі мають дійсно якісний склад і добре підходять для щоденних маленьких радощів без шкоди для здоров’я улюбленців.

Щиро дякуємо за довіру та такий теплий відгук — завжди раді вам і вашим пухнастикам!

• Оксана Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Котогав. Вага/об'єм: 50 г

Брала Versele‑Laga Complete Crock Berry як смаколик для свого пацючка — він у захваті! Хрусткі зовні, всередині — м’яка ягідна начинка, дуже ароматні. Даю як заохочення, і кожен раз пацючок з радістю чекає на “вкусняшку”

Зручна упаковка, все свіже, нічого не розкришилось. Чудове доповнення до основного корму. Буду брати ще! Рекомендую всім, у кого є дрібні гризуни

Переваги:
    Дуже подобається гризунам
    • Продавець  Котогав

Оксано, дякуємо за чудовий, детальний і теплий відгук.Так приємно читати, що ваш пацючок у захваті від ласощів Versele-Laga Crock Berry. Ми раді, що все прийшло свіжим і цілим — завжди стараємося для ваших хвостиків .
      Нехай смаколики приносять ще багато щасливих моментів!

• Вероника П***
    Відгук від покупця. Продавець: Котогав. Вага/об'єм: 50 г

Доброзичливе обслуговування, товар за вигідною ціною, швидка відправка.

Переваги:
    Швидке доброзичливе обслуговування
    Недоліки:
    відсутні
    • Продавець  Котогав

Щиро дякуємо, Віроніко. Дуже приємно чути такі теплі слова. Раді, що сподобалось обслуговування та ласощі. Завжди дбаємо, щоб покупки приносили лише позитивні емоції.

• Олег І***

Супер!!!

Переваги:
    100%
    • Продавець  Котогав

Олеже, щиро дякуємо за такий емоційний відгук .
      Дуже приємно, що ласощі Versele-Laga Complete Crock Berry так сподобались вашим улюбленцям . Це смачне й водночас корисне доповнення до раціону.
      Нехай ваші звірята завжди будуть здорові та щасливі, а ми з радістю подбаємо про нові смачненькі замовлення для них.