Відгуки покупців про Жіночі пухнасті тапочки з еко хутра з відкритим носком бежеві тапки на хутрі для дому та вулиці 39 розмір
Є в наявності
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: ToysinToy. Колір: Бежевий. Розмір: 37
Дуже сподобались, зручні, м'які, легенькі. Дякую!)
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: ToysinToy. Колір: Бежевий. Розмір: 41
Дуже задоволена покупкою! Тапочки м'які, пухнасті та дуже приємні на дотик. Виглядають так само, як на фото. Розмір відповідає опису, сидять комфортно. Ношу вдома із задоволенням. Продавець швидко відправив замовлення, усе було добре запаковано. Рекомендую!
- Анастасія Р***Відгук від покупця. Продавець: ToysinToy. Колір: Бежевий. Розмір: 39
Комфортні. Дуже милі та затишні
- Переваги:
- Мʼякі, легкі, приємні
Відповідність повноті
Середнє
Відповідає
- Аріанна Г***Відгук від покупця. Продавець: ToysinToy. Колір: Бежевий. Розмір: 39
усіма улюблені тапки вдома
- світлана к***Відгук від покупця. Продавець: ToysinToy. Колір: Бежевий. Розмір: 38
дуже круті тапочки
буду замовляти ще!- Недоліки:
- Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: ToysinToy. Колір: Бежевий. Розмір: 37
Тапки супер. Залишилась задоволенаРекомендую
Відповідає
- Вячеслав Ч***Відгук від покупця. Продавець: ToysinToy. Колір: Бежевий. Розмір: 37
Чудові капці! Дружині дуже сподобалися! Гарна підошва - не гнеться. Товар рекомендую!
Відповідає
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: ToysinToy. Колір: Бежевий. Розмір: 40
Тапочки супер! Все підійшло. Дякую!
- Тимофій П***Відгук від покупця. Продавець: ToysinToy. Колір: Бежевий. Розмір: 38
Тапки супер, якісні