- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: ZooWay
Товар прийшов без упаковки
Замість 2 піпеток прийшла одна
Дуже погано ! - Наталія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Це класика жанру, як то кажуть, відмінна якість, користуюсь багато років. Після нанесення на холку гельмінти пропадають надовго. Безпечно для тварини навіть при попаданні невеликої кількості в ротову порожнину( при зливуванні). Задоволена покупкою.
- Буравченко Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Препарат ефективний
- Переваги:
- діє
- Денис Ч***Відгук від покупця. Продавець: Korman
Крапли працюють добре.
- Недоліки:
- Від запаху кішка деякий час бігає по квартирі.
- дурново в***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
гарні краплі
- Переваги:
- зручні у використанні
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Супер.
- Переваги:
- Аллергии нет
- Володченко Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купуємо не перший раз.
- Переваги:
- На інші препарати у нас алергія
- Недоліки:
- Поки не побачили
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нашому коту підійшли. Крапаю на холку раз на 3 місяці. Безстресово,бо таблетку дати було дуже складно: я покусана,таблетка виплюнута,кіт весь у слині))
- Переваги:
- Легко застосовувати
- Недоліки:
- Шерсть певний час жирна на холуі
- Гайворонская А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Такое себе....обрабатывала двух котов,глисты остались
- Роксолана
А Ви аналіз крові здавали?
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Petsplay
Відправили краплі в день замовлення, через три дні вже отримала.
Краплі ефективно справляються зі своїм призначенням, якихось побічних реакцій на них в котиків не було.- Переваги:
- Краплі ефективні. Ціна дешевше, ніж в інших магазинах. Швидка доставка.
- Инна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
После покупки этого препарата у кошки пропали гельминты . Очень рада :)
- Переваги:
- Удобно наносить препарат
- Елена Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Замовляла краплі вперше, користуватися зручно, думаю - більш дієво, бо таблетки або суспензію коти ковтати не хочуть
- ОлесяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошие капли, лёгкие в применение.
Покупаю не первый раз.
Единственное если остаются на шерсти
Через дней пять, после применения смываю.- Переваги:
- Лёгкость в применение.
Лучшие лекарство.
- Марія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Використовую цей препарат вперше, для всіх котів повинно бути зручно, але в мого персіаніна поки проколупаєшся через всю шерсть до шкіри вже забудешь навіщо це робив.
- Переваги:
- Зручна форма, аплікатор
- Недоліки:
- Для персів мабуть краще таблетки
- Антон К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Обычно все всегда с Профендером было нормально. Но сейчас 2 животных ("дворянской" породы) нормально, а у породистого британца образовалась проплешина - как на фото что уже выкладывали. Странно. Раны нет, но шерсть на участке с копеечную монету выпала. Надеюсь это пройдет, и для аристократа в следующий раз возьму таблетку...
Представник брендуВітаємо! Згідно з нашими дослідженнями, індивідуальна алергія на препарат виникає у дуже поодиноких випадках.
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Зручний та надійний препарат. Раніше користувалися таблетками, але це був стрес для нашого кота.
- Переваги:
- Зручна форма, без стресу для тварини. Надійний оригінальний препарат. Безпечна з точки зору дози.
- Недоліки:
- Не виявили
- Дмитрий Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ждал неделю, в итоге в розетке пишет что товар доставлен, а товар я не получал.
- Недоліки:
- Товара нет
- Іванка
- Катерина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ефективні краплі, регулярно використовую для своєї кішки - комбіную із іншими крапельними антипаразитарними препаратами цієї фірми
- Переваги:
- Легкість нанесення, не треба мучити тварину введенням препарату у пащу - і пальці цілі.)) ефективність і надійність
- Вера П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Капли отличные, посоветовал ветеринар и мы остались довольны
- Переваги:
- Удобно, особенно для котят
- Недоліки:
- не нашли
- Вадим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Корниенко В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Соловей Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошие. Берём не один год. Нам подходят только капли. Таблетки и суспензию кошка срыгивает. С пипеткой на холку процедура проходит вообще незаметно для неё)
- Переваги:
- Лёгкий и удобный в использовании, подходит привередливым
- Недоліки:
- Дороговат
- Виталий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
кот хорошо перенес эти капли.применял для профилактики.
- Переваги:
- нет проблем при процедуре и после неё
- Недоліки:
- не обнаружил
- ВладаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий засіб, завжди купую його для котів.
- Минченко С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошие капли. Пользуюсь ими постоянно. Коты переносят их хорошо. Побочных эффектов не обнаружено.
- Переваги:
- Хорошие капли. Цена.
- Недоліки:
- Не выявил.
- Олена З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
У котов на холке на месте обработки кожный дерматит, облысение, вулдыри. 2 недели лечения от дерматита.
- Переваги:
- Без заморочек
- Недоліки:
- Аллергенный
- Тетяна З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Качество Bayer на высоте.Кошки(7 лет и 2,5 года) перенесли процедуру отлично(без стресса и аллергии).Рекомендую.
- Переваги:
- удобно использовать,качество препарата.
- Недоліки:
- нет.
- Алина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Кошка перенесла абсолютно спокойно процедуру, аллергии не было. Это лучшее что пробовали от гельминтов
- Переваги:
- Удобно что в каплях
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
- НадеждаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нашему коту подходят только капли, что-либо в рот засунуть не возможно, даже ветеринар не на много лучше это делает. Эффект есть - глистов нет, а были. Беру постоянно уже в течение года.
- Переваги:
- Есть эффект, удобные в применении.
- Недоліки:
- Пока не вижу
- Іванюк С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Кішка процедуру закапування перенесла спокійно. Негативних наслідків не було. Надіюся паразити зникли.
- Переваги:
- Зручні у використанні.
- Недоліки:
- Не виявила
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пять лет глистогоню кошку Профенедером. Самый первый раз, когда она была еще котенком, попыталась дать суспензию. Это жесть была: у кошки - нервный припадок, я - вся в шрамах, толку - ноль.
С Профендером все намного проще. Наношу ей капли, когда она спит. Она, конечно, просыпается и выражает недовольство, но всегда все получается.
Кошка - квартирная, обрабатываю ее для профилактики, перед прививками. Паразитов нет, все ОК. Препарат рекомендую!- Переваги:
- Обработка кошки проходит без физических и психологических последствий для обеих сторон
- Алла С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Свежая дата производства с большим запасом по сроку годности. Коробка с каплями пришла без малейшего дефекта, т.к. была тщательно упакована. Сам препарат - надёжный и не единожды проверенный. Животное обработку переносит хорошо, без побочных эффектов.
Благодарю магазин Rozetka за качественный сервис!- Переваги:
- Удобный в использовании и эффективный препарат
- Темнова Н*** ВасилівнаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
- АнатолийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Капли отличные. Беру не первый раз для кошек, помогают лучше чем жидкие ( суспензии)
- Переваги:
- Качество и цена
- Недоліки:
- Мало в упаковке, хотелось бы чтоб было больше
- Татьяна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Моему любимцу шотландскому вислоушке Тиму 2,5 года. Первую глистогонку пыталась делать при помощи таблеток - это было шоу не для слабонервных -пена изо рта, перепуганный кот и у меня стресс. Ветеринар посоветовала Профендер и с тех пор ни глистов, ни проблем))) Очень довольны и я, и Тим!
- Переваги:
- Удобен