- маріяВідгук від покупця. Продавець: DushToU
Класний душ! Просто порятунок для дачі. Продавець відправив одразу, якісно зроблений, швидко заряджається і тримає заряд. Рекомендую
- Переваги:
- Якість за помірну ціну
- Недоліки:
- Не виявила
- Катерина Б***Відгук від покупця. Продавець: DushToU
Прибуло вчасно. І швидко
- Ирина Р***Відгук від покупця. Продавець: DushToU
Ще довго користуємось але поки все класс.Напор хороший,три людини покупалрсь 20 процентів тільки ушло.Добре.
- Віктор Д***Відгук від покупця. Продавець: DushToU
Купували для дачі, дуже потрібна річ. Воду ллє економно, батарея майже не розряджається. Пластик на лійці не дуже якісний. Але при митті на це не звертаєш уваги. Набагато краще, ніж поливатися з ковшика. Користуємося поки 4 місяці, одні плюси.
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: DushToU
Не розумію, як ми раніше без нього жили... :)
- Недоліки:
- поки що не проявились
- Роман Ц***Відгук від покупця. Продавець: DushToU
Виглядає надійно.
Напор води дає достатній. - АндрійВідгук від покупця. Продавець: DushToU
Після негативного досвіду з іншим акумуляторним душем, цей виявився якісним. Виконує свою роботу добре, заряд тримає добре.
Приблизно від 70 до 50 % заряду встигли скористатись близько 5-6 ти разів.
Комплектація відповідає опису.
Лійка душу має регулятор для перекривання води.- Переваги:
- Якість, добре тримає заряд, тиск води добрий, показує заряд батареї та температуру води.
- Недоліки:
- Поки не виявив.
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: DushToU
Гарний душ, задоволена покупкою. Купила для купання свого пса на дворі в літній час, розхід води здивував, набагато менше, ніж я розраховувала. Прекрасний варіант для дач, або коли нема світла. Надіюсь прослужить довго.
- Переваги:
- Розхід води
- Іван С***Відгук від покупця. Продавець: DushToU
Душ взагалі практичний і добре брати його з собою в дорогу.
- Переваги:
- Компактність
- Максим Д***Відгук від покупця. Продавець: DushToU
Дуже крута річ для використання в умовах відсутності можливості повноцінно помитись. Якісний, потужний. Прийшов заряджений на 90 відсотків. Купався тричі (3 рази по 20 літрів води), заряд витратив з 90 до 60 відсотків, що є просто супер.
- Переваги:
- Зручний, гарно тримає заряд, добрий напір.
- Недоліки:
- Поки не виявив.
- Віолетта Г***Відгук від покупця. Продавець: DushToU
Товар відповідає опису.
Гарно кріпиться на дні відра.
Заряду вистачає на кілька разів користування. Довгий шланг.
Дуже виручає за відсутності гарячої води. Прийшов заряджений. Гарно упакований. - Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: DushToU
Душ просто афігенний. Продавцю тверда 5.
- Переваги:
- Два режиму напору
- Мария М***Відгук від покупця. Продавець: DushToU
Душ хороший) Напор отличный, регулируется, шланг длинный мягкий, управление простое. Есть сумка-сетка, душ живет в ней и висит в ванной, места занимает мало, сам блок крепится присосками к емкости, не плавает, не очень шумный, но его слышно, ребенок сперва немного испугался, но потом норм было. Заряд тратится не быстро, 10% ушло когда помылись 2 взрослых и ребенок.
- Недоліки:
- Пока не обнаружены
- Любов М***Відгук від покупця. Продавець: DushToU
Оце тєма ,фурикає пречудово .Тепер і я готова митись з мисок і відер ,коли будуть відключення
- Переваги:
- Рекомендували і не даремно
- Недоліки:
- Поки нема
- Олена Д***Відгук від покупця. Продавець: DushToU
Дякую за чудове рішення. Одразу спробувала цей девайс на практиці. Всі детальки на місці. Легко складається. Працює тихо. Напір води середній. Можна перекривати воду в необхідний момент.Головне нагріти достатньо води. Дякую за швидку доставку. Я задоволена.
- Переваги:
- Компактний. Легкий у використанні. Тихий. Чудово справляється зі своїм завданням.
- Недоліки:
- Поки що не виявлено.
- Ярослав К***Відгук від покупця. Продавець: DushToU
Все супер! Миєшся як в звичайному душі)))
- Олена О***Відгук від покупця. Продавець: DushToU
Отличный душ. Помылась на славу.
- Переваги:
- Аккумулятор был заряжен, что дало возможность сразу проверить. Поражена.
- Недоліки:
- Нет перевода инструкции. Я пожилой человек и только благодаря видео одного покупателя смогла разобраться. Ему спасибо.
- Олександр З***Відгук від покупця. Продавець: DushToU
Взяв ще один душ для дачі, першим користуємось майже рік дома,бо нема бойлера. Перевірив в роботі, працює відмінно, користувався трохи більше години , заряд акумулятора використав на половину. Гнучкий шланг кріпиться надійно, вода не підтікає, присоски добре фіксують корпус в ємності.
Рекомендую.- Переваги:
- Економне використання акумулятора, гнучкий шланг, не підтікає, фіксується присосками.
- Богдан К***Відгук від покупця. Продавець: DushToU
Відповідає критеріям ціна - якість.
- Анастасія С***Відгук від покупця. Продавець: DushToU
Сьогодні забрала з пошти і одразу побігла тестувати. Супер. Голова помита з комфортом (кому цікаво, 27 літрів води вистачає, щоб ок помити волосся середньої довжини). Розібралась швидко, інструкція проста, зрозуміла. Доставили на наступний вже день.
Напір води хороший. Ще й красивий :)- Переваги:
- Компактний, зручний, працює справно.
- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: DushToU
Все чудово, все працює
- Переваги:
- Все як було заявлено так і є
- Недоліки:
- На сьогодні їх нема
- Олексій Л***Відгук від покупця. Продавець: DushToU
Щось дуже розчарував мене цей душ. Нормально попрацював 2 місяці і на цьому все. Придбав 16.03.2026, а сьогодні 22.05.2026 спіймав глюк і на цьому перестав працювати.
- Недоліки:
- Якість дуже паршива і однорозовий душ.
- Продавець DushToU
Вітаємо! Це не характерно для цього душу. Якщо пристрій не був пошкоджений фізично, то Вам буде зроблено гарантійний обмін на новий пристрій. Якість виробництва цієї моделі наразі одна з найкращих з усіх моделей портативних душів.
- Марина О***Відгук від покупця. Продавець: DushToU
Супер зручна річ. Користуюсь більше місяця кожен день, ніяких нарікань немає, заряджала всього один раз.
- Переваги:
- Легкий і користуванні
- Недоліки:
- Немає, свою функцію повністю виконує.
- Янина Б***Відгук від покупця. Продавець: DushToU
Купила для дачі і дуже задоволена. Присоски чіпляються до дна відра, насос качає, напор хороший, економно використовує воду, акумулятор тримає, за три використання показник заряду не змінився. Подивимось, скільки пропрацює, наразі покупка чудова.
- Катерина Л***Відгук від покупця. Продавець: DushToU
Дякуємо, дуже задоволені ))
- Переваги:
- Чудово працює, напір прекрасний, регулюється, довго тримає заряд, довгий шланг
- Недоліки:
- Не помітили жодних недолікив
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: DushToU
Душ бомба ракета. Батарея тримає довго. Як приїхав то я його зарядив до повного і досі він не розрядився. Єдине що можливо не дуже коректно показує % заряду і температуру.
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: DushToU
Все прийшло швидко, дякую
- Переваги:
- Товар якісний
- Недоліки:
- Пока не знайшла
- Олена Є***Відгук від покупця. Продавець: DushToU
Дякую за якісний товар. Отримала швидко, був заряджений на 90%, відповідної ємності - це супер.
- Переваги:
- Оригінал
- Недоліки:
- Ще немає
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: DushToU
Зручний і потужний)) В економ режимі (зелений колір кнопки) достатній тиск води, щоб повністю помитись з головою.
- Наталія Р***Відгук від покупця. Продавець: DushToU
Все працює, напор добрий
- Переваги:
- Комфортний у використанні
- Недоліки:
- Не помітила
- Гелло Т***Відгук від покупця. Продавець: DushToU
Супер. В условиях отсутствия горячец воды полностью заменяет стационарный душ
- Олександр Н***Відгук від покупця. Продавець: DushToU
Дякую за таку суперску річ, це була дивовижна знахідка на розетці. Користуюсь кожний день.
- Переваги:
- Працюэ тихо, достатньо сильний напір води, акумулятора вистачає надовго.
- Недоліки:
- Їх тут просто немає
- Ігор К***Відгук від покупця. Продавець: DushToU
Дякую,швидка доставка,а саме,головне працює чудово, рекомендую
- Переваги:
- Добре тримає заряд ,ще поки тестую,бо тільки сьогодні отримав
- Недоліки:
- Перемикач на лійці бажано зробити кнопкою
- Ирина Л***Відгук від покупця. Продавець: DushToU
Живимо в селі, будинок без зручностей (наша сім'я ВПО) митися тазік та ковшик... Придбала душик, божечкі, це такий кайф помитися як треба! Користуємся 20 днів, сім'я з 5ти чоловік, за цей час заряд батареї знизився з 60% до 40%. На купання витрачається відро води на менший швидкості. Рекомендую всім зацікавленим придбати цю модель. Війна загнала нас в такі умови життя, але можна покращити свій побут, бо гігієна то нагальна потреба.
- Переваги:
- Чудовий душ!
- Недоліки:
- Не виявили
- Ростислав О***Відгук від покупця. Продавець: DushToU
Душь и праввда классный.заряд держит нормально.напор нормальный.обмыться если нет водопровода самое то.
- Ігор Н***Відгук від покупця. Продавець: DushToU
Душ якісний,все прийшло згідно опису,заряджений на 70%,працює добре,доставка швидка,продавець відправляє товар в день замовлення.
- Переваги:
- Якість.
- Недоліки:
- Немає.