- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 150x212
Хороше покривало
- ПавлоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 220x240
Покривало просто топ!!!
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок!
- Светлана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 220x240
Легке, гарно тримає форму, не електризується., не мнеться. Вигдядає зносостійким. Приємне на дотик.
- Валентина Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 220x240
Якість, колір і ціна відповідає дійсності. Дякую!
- ЯнаРозВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 220x240
Приятное на ощупь. Жарко под ним.
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 220x240
Качество хорошее, тоненький, быстро высыхает, двухсторонний!
- Переваги:
- Цена, качество
- Вікторія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 220x240
Нормальне покривало
- Переваги:
- Нормальне
- Недоліки:
- Не бачу покищо
Представник постачальникаДоброго дня Вікторія. Дякуємо Вам, що обрали продукцію нашого виробництва та залишили відгук. Ми дуже цінуємо те, що ви залишились задоволеними якістю товарів ТМ Руно.
Завжди раді будемо знову бачити ваші замовлення. Бажаємо Вам тільки приємних, та вдалих покупок!
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 220x240
Прикольне на дотик покривало. Не сковзить на дивані. Класно, що двух стороннє- планувала використовувати темною стороною, а по факту використовую світлою
- Переваги:
- Ціна для такого розміру
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня Тетяно. Дякуємо Вам, що обрали продукцію нашого виробництва та залишили відгук. Ми дуже цінуємо те, що ви залишились задоволеними якістю товарів ТМ Руно.
- Ігор Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 220x240
Хорошее одеяло. В живую лучше чем на фото
- Переваги:
- Двухстороннее