Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Дитяче пюре Gerber Цвітна капуста з 6 місяців 80 г (5900452078662)

Оцінка користувачів 4.8/5
  • Катерина С***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Нещодавно спробували з синочком овочеві пюрешки від цієї марки,і питання самій собі ,чому я не зробила цього раніше? Завжди було переконання що зроблене власноруч найкорисніше і найсмачніше,але скільки не робила овочеві пюре,добитись ідеальної консистенції не вдавалося. Введення овочів в прикорм закінчувалось випльовуванням неперебитих блендером шматочків,і криком(((.В пюре гербер ідеальна консистенція і склад,дитині сподобалось.

Переваги:
    Склад, консистенція
  • Анастасия
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Малыш ест, все ок. Это пюре погуще чем кабачковое. Если кабачковое я без проблем доедала после малыша, то это не могу) вкус как по мне странноватый))

• Андрей В***

нормас!!

• Vyacheslav &*** ANNA

Заказала 12 с броколи, 12 с цветной капусты, 12 с капустой и картошкой

Переваги:
    Ребенку подходит
    Недоліки:
    не выявлено
  • Себестянович О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12

Купили себе эту упаковку овощного пюре Gerber Цветная капуста для начала прикорма - ребенку 6 месяцев ... Доставили быстро, заказывали по укр почте ... Товар пришел в целосности, хорошо и надежно запакован ... Пюре хорошее, ребенок кушает с удовольствием ... Спасибо!!!
    #распаковкадети

Переваги:
    Ребенок кушает с удовольствием, Хорошее по качеству
  • Наталья К***

Пюре прекрасное!

Переваги:
    Отличное пюре
    Недоліки:
    Плохая цена на розетке, даже по Акции.
  • Євгеній

Донька їсть із задоволенням

• Катерина К***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

В чистому вигляді з'їли трішки,але в супові з задоволенням,будемо брати

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Аромат( я розумію що це фішка* капусти)
  • Виктория Н***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Нашому малому дуже сподобався саме цей смак, їв з великим задоволенням-тож рекомендую почитати прикорм саме з цього смаку

Переваги:
    Склад і смак
    Недоліки:
    Не помітила
  • Тетяна С***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Пюре Gerber із цвітноїикапусти - це чудовий вибір для малюка! Воно має делікатний смак і консистенцію, які ідеально підходять для перших страв дитини. Рекомендую цвітну капусту як смачний і корисний вибір для годування вашої дитини. Моя малеча зацінила, дуже полюбляє саме цей смак

Переваги:
    Ідеально консистенція
  • Маряна П***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Для першого прикорму саме те, що потрібно. Має приємний смак, запах та хорошу консистенцію

Переваги:
    Смачно, корисно, гарна консистенція
  • Тетяна К***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Дитина задоволена, їсть без проблем, і я довіряю цій продукції.

Переваги:
    Чудове рішення для початку прикорму
  • Олена З***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Дитині дуже зайшло це пюре, спочатку трохи кривилася, а потім розпробувала і ми майже цілу баночку за раз вже можемо з'їсти. Така ж історія з кабачком. Жодних алергічних реакцій ні на одне пюре гербер не було, що не може не тішити.

Переваги:
    Зручно для початку прикорму, гарна консистенція, дитині смачно
    Недоліки:
    Не виявила
  • www С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Супер пупер ніжне та смачне пюре. Заходить краще ніж броколі. Якісне. Можна сказати улюблене. Недолік - мало.

Переваги:
    Якісний товар
  • Елена В***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12

Нам нравится вся продукция гербер .

Переваги:
    Идеальный состав
  • Оксана Г***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12

Ця торгова марка відома всім! Кожен з нинішніх діток щось вживав вже в своєму житті від Gerber. Gerber - один з найбільших виробників дитячого харчування світового масштабу. За весь час використання продукція даного виробника зарекомендувала себе як дуже якісна і просто ідеальна для харчування малюків. Я як мама дуже задоволена !!!))) Починалb прикорм з цієї марки і є її прихильником досі. Смак дуже приємний, алергії не викликає. Дочка їсть із задоволенням. Однорідна консистенція, приємний смак. Нам пюре дуже сподобалася, рекомендуємо!

Переваги:
    Без ГМО Без додавання крохмалю та цукру Спеціальна технологія пакування Ідеально підходить для вивчення нових смаків
  • Юлия П***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12

Дуже задоволені пюре Gerber це смачно, доця їсь із задоволенням як в чистому вигляді так із додаванням до каші. Алергії не має. Натуральна продукція. Ідеально для прикорму.

Переваги:
    Якісно, корисно, смачно
  • Наталья П***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12

Цвітна капуста гарно смакує, натуральний склад, не відрізниш від домашньої. Донці до вподоби

Переваги:
    Натуральний склад, гарна консистенція, гарний смак
    Недоліки:
    не виявлено
  • Ангеліна Я***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12

Згадую як я ретельно готувалася до першого прикрому синулі, на різних джерелах читала, як краще, і саме який продукт давати першим, хотілося ж найкраще і корисніше. Але це була зима, і я розуміла, що кабачка чи броколі без нітратів я ніде не знайду.. Обходивши відділ дитячого харчування, мій вибір став на продукцію "Gerber" адже почитавши склад, я зрозуміла, що це те саме, що нам потрібно, склад
    чудовий! Спробувавши броколі, ми з впевненістю купували інші пюре даної марки, адже, животик працював добре і синулі подобалося. Пюре корисні та смачні, що важко обрати найулюбленіший смак.
    Цього разу нам з синулькою пощастило стати експертами наших улюблених пюрешок. Зручно брати з собою в дорогу або на прогулянку.
    Ми з впевненістю рекомендуємо пюре "Gerber".

• Олена М***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12

Цвітна капуста має специфічний запах, але не різкий. Сподобалась дитині як окремий Перекус, так і з м'ясним пюре як повнцінний обід.

Переваги:
    Склад, об'єм банки
  • Юрий
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12

С этой цветной капустой готов кушать все, рекомендую

Переваги:
    Любимое пюре ребенка
  • Inna K***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12

Чудове пюре. Син їсть з задоволенням.
    Одне з перших з чого ми почали прикорм

Переваги:
    Смак
  • Алина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12

Дитині подобається, смачне, ніжне. Дата виготовлення березень 2020 року.

• Василь Ф***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12

#пюре_gerber с него начался прикорм нашей дочки, не вызвало аллергии , без соли , отличное пюре

Переваги:
    Вкус, ребенку понравилось
  • Альона В***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12

Дуже хвилювалася стосовно першого прикорму своєї донечки. Читала відгуки інших матусь, читала в аптеці на баночках склад кожного виробника дитячого харчування. Але хвилювання не залишало мене. Ризикувати купівлею продуктів на ринку я не могла, а отже, потрібно було обрати найкраще для своєї малечі)

Перечитала сотні відгуків матусь та досконально вивчила інформацію про "Гербер" я вирішила обрати саме їх продукцію.

Першою нашою баночкою стала "Цвітна капуста". На диво, Еля почала їсти цей компонент невимушено та легко. Моєму здивуванню не було меж! З "стулом" ніяких проблем не було після цього, хоча я дуже боялася)

Наступним компонентом, що ми спробували від "Gerber" став "Броколі". Я сама його не вживаю, отож не знала, як дитина відреагує. Але все пройшло добре і тепер ми з задоволенням їмо броколі

Останнє, що ми спробували - це "Чорнослив". Ви б бачили скільки захвату було в нашої дівчинки З першого разу з'їла майже 80г. Звісно, я хвилювалася, але відмовити їй не змогла

А сьогодні придбали "Яблуко" і судячи з її реакції на те, коли я їм яблуко... Нам і цей монопродукт піде "на ура".

Всім матусям рекомендую пюре "Gerber" - ви точно не пожалкуєте!
    П.с. на фото Елі 6,5 і вона медитує після "Чорносливу"

Переваги:
    Ціна. Наявність виключно овочів/фруктів у складі.
  • Юлия
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12

Пюре Gerber - настоящая палочка-выручалочка. Без никаких дополнительных привкусов - натуральная цветная капуста. Пюре однокомпонентное, что идеально для знакомства ребенка с продуктом. Очень нежная однородная консистенция - сынок кушал с удовольствием #пюре_Gerber

Переваги:
    отсутствие добавок, консистенция
  • Анна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

Классная пюрешка! Кушали ее начиная с 5 мес по совету педиатра. Абсолютно однородная, не густая, ребенок кушал с удовольствием.

Переваги:
    Однородная, идеальной консистенции
  • Перловская Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
    Переваги:
    Натуральная капуста
  • Анастасия
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

Очень хорошее пюре, ребенку нравится. Состав, текстура, запах, вкус - отлично. Пробовали пюре других ТМ, ребенку не понравились, это кушает с удовольствием. Жаль нет баночек побольше.

Переваги:
    Состав, цена
    Недоліки:
    не обнаружила
  • Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

Дочюркам очень нравиться, спасибо Розетке за частые скидки

Переваги:
    отличное пюре
  • Марія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

Я спочатку скептично ставилася до баночних пюре, але для початку прикорму вирішила спробувати (адже на вулиці зима і свіжі якісні овочі купити не так і просто). Спершу покуштувала самі і мені сподобалося. Смак натуральний, як у добре звареної цвітної капусти. Не має сторонніх запахів. Малюку теж сподобалося і не було ніяких реакцій на шкірі та проблем з випорожненнями. Потім брали й інші види і все було добре.

Переваги:
    натуральний смак
    Недоліки:
    не знайшла
  • Виктория П***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

Отличное пюре,ребёнок ест с удовольствием

Переваги:
    Нет никаких добавок
  • Гость
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

Еще не давали чаду, но приятно удивило то, что по сроку годности оно свежайшее. То, чего мы и хотели, так как прикармливать нам только через месяц, но не хотелось пропускать такую выгодную акцию от розетки!

Переваги:
    Аккуратно упаковано
  • Александр Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

Очень понравился ребёнку, вообще все этой фирмы достойно уважения. Для первого прикорма подходит отлично

Переваги:
    Запах, вкус, консистенция
  • Павел С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

Отличная субстанция) Выбрали именно этого производителя. и не жалеем. Постоянно берем в Розетке.

Переваги:
    Вкусное не солёное
    Недоліки:
    Не выявил
  • Юльчик
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

Очень вкусно, очень полезно и благодаря этому пюре и еще пюре с брокколи Гербер у ребенка наладился стул.