- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Брати більше не будемо, кисла.
Добрий день, Ірино! Нам прикро чути такі коментарі про нашу продукцію. Хочемо зазначити, що якість продуктів харчування є першочерговим завданням і безкомпромісним принципом для компанії Nestlé.
Ми робимо усе для того, аби продукція для діток була натуральною та смачною, а здоров’я та безпека немовлят є для нас найвищим пріоритетом. Якщо у Вас залишились питання щодо складу або якості продуктів Nestlé, ви можете звернутися на нашу Лінію турботи: 0-800-50-06-04 для консультації. Дякуємо за звернення та бажаємо гарного дня!
- Катерина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Дуже смачно
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Смачне пюре. Малюк їсть з задоволенням.
- Переваги:
- Добре регулює процес випорожнення кишечника.
- Недоліки:
- Хотілося б більші акційні знижки.
- Світлана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Малеча їсть із задоволенням
- Ірина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Дуже смакує дитині це пюре
- Переваги:
- Смачно
- Недоліки:
- Не знайшла
- Ирина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
- Микола Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Ок
- Светлана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Дитяче їсть з задоволенням
- Инна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Швидка доставка, дитині смачно.
- колесниченко о***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Швидко та зручно
- Переваги:
- Гарний сервіс
- Недоліки:
- Не знайшла
- Людмила Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Всё отлично
- Татьяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Склад пюре подобається мамі, а смак пюре подобається дитині.
- Алексей Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Товар пришел быстро, свежая дата производства. Все ожидания оправданы, рекомендую
- Переваги:
- Свежий
- Светлана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Моя доця задоволенням смакує такі пюрешки, бувають проблеми з травням, це наша знахідка яблуко чорнослив з'їдає до останньої ложки, взагалі подобається состав продукції Gerber,хороші акції на резетці, швидка доставка.
- Переваги:
- Швидка доставка, терміни в нормі, хороші акції
- Костя А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Це пюре просто знахідка для батьків: гарна консистенція та чудовий склад. Почали використовувати в якості прикорму, і не пошкудували. Наразі дуже багато різних виробників дитячих пюрешек, але склад, репутація Gerber все ж таки взяла своє. Дитина сита та задоволена. Наші очікування виправдані.
Саме чорнослив з яблуком чудово поєднані. Нічого зайвого
Тільки но дитинка бачить банку і посміхається.
Виробники Gerber дуже відповідально віднесяться до своєї продукції, адже розуміють, що діти - це найцінніше та найдорожче.
Побажання для виробників лише одне, зробити у м якій упаковці з клапаном, і більший об єм, щоб було зручніше брати в дорогу та на прогулянку.
А для Rozetka : частіше робіть дану продукцію акційною- Переваги:
- Чудовий та якісний склад, гідна акційна ціна на Rozetka
- Виктория З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Малий дуже полюбляє це пюре!
- Переваги:
- Смачне, якісне пюре.
- Недоліки:
- Немає.
- Анна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Малеча обожнює.
Чудова ціна ! Прекрасний сервіс ) - АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Пюре смачне. Дитина їсть із задоволенням. Густе. Без цукру.
- Переваги:
- Смачне. Консистенція.
- Недоліки:
- Потрібно замовляти лише упаковкою.
- Маргарита П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Просто яблоко не по вкусу ребёнку, но вот если смешать с другим пюре то все нравится. И из всех миксов с яблоком лучше всего с черносливом получается. А тут сразу готовое, ничего придумывать не надо. Удобно)
- Переваги:
- Очень хорошее пюре, сладенькое, консистенцыя приятная мягкая. Аромат обалденный)
- Ирина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Отличное фруктовое пюре как дополнение к любой каше.
Просто с маслом не очень уже кушаем, а вот чернослив и яблоко очень даже с аппетитом. И даже добавку просим
Спасибо розетке за доступность качественного товара- Переваги:
- Отличный состав, доступная цена, интерес ребенка
- Недоліки:
- Быстро съедается
- Церковная Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
У меня дочка очень любит пюрешки этой фирмы. Лучше по составу не нашла. На розетке и цена и выбор очень хороший. Данную пюрешку взяла для помощи покакать ребенку. Ест с удовольствием.
- Переваги:
- Отличный состав. Нет ничего лишнего
- Лена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Хорошее пюре!
- Наталья С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
- Наталья С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
- Таня Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Одно из лучших пюре, что я покупала своим детям. В составе ничего лишнего: яблочное пюре, пюре из чернослива и вода. Не добавлена рисовая мука, сахар и т.д. Пюре обнородное, без кусочков и комков. Отличный помощник, если у ребенка запор.
Нам пришли свежие пюрешки. Срок годности до 01.2021.
Рекомендую!- Переваги:
- Вкусное, полезное, без лишних добавок.
- Ольга Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Смачне, малюку сподобалось
- Переваги:
- Термін вживання в рамках
- кондратенко ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Нужно пробовать,мой ребенок не в восторге,отдельно яблочко кушал лучше
- Переваги:
- Густая констстенция
- Недоліки:
- Не очень приятный вкус
- Александра Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Очень вкусное. Ребенку нравится. Мы любим яблоко и обожаем чернослив, а вместе получилось наше суперлюбимое пюре. И витамины и хороший стул.
- Переваги:
- Не кислое, отличная консистенция, вкусное
- Недоліки:
- Не заметила
- Надежда Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
К сожалению баночка пришла разбитая
Эксперт RozetkaДобрый день, Надежда! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся в ближайшее время. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Замовили різні фруктові пюре даного виробника. Все чудово. Малюк усі види пюре однаково гарно їсть. З апетитом.
Склад гарний, без згущувачів. Ціна адекватна.
Окреме дякую людині, яка займається пакуванням!) Харчової плівки не пошкодували, усі баночки цілі, дата вживання ще далека до закінчення.
Кур'єр аж до квартири доставив.
Це просто п'ять з плюсом :) - СветланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Пюре хорошего качества. Ребенку нравится на вкус. Не крепит. Аллергической реакции нет. Кушаем с 6 месяцев, всем рекомендуем.
- НаталияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Вопрос к производителю по составу пюре, 60%-ябл пюре, 15%-чер слива, а остальные 25% это что?
- Мария
вода питьевая
- Наталия
Не согласна! Если прсмотреть состав лруних пюре, там он расписан нормально. А сдесь же что-то скрыли!
- ЕкатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Сладкое пюре, приятный вкус, не приторный, ребёнку понравилось
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Рекомендую
- Переваги:
- Без крахмала и сахара!
- Недоліки:
- маленький обьем
- КрістінаПродавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Дитина залюбки їсть пюрешки) , особливо часто даю при закрепах. На смак дуже-дуже самачні та відчуваються справжні поживні елементи.
- Переваги:
- Корисно, смачно.
- Недоліки:
- Взагалі немає!
- Шупляк А***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Відмінне пюре з чудовим складом! Малюк з задоволенням їсть його під сирники та сирні запіканки :)
- Переваги:
- Склад, смак та консистенція.