Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Дитяче пюре Gerber броколі 80 г (5900452078433)

Оцінка користувачів 4.84/5
  • Анна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

Наш маст хев среди баночных пюре. Не понимаю, как можно писать отзыв типа Выкинули, Ребенок не стал есть, Гадость и т.д. На вкус и цвет, как говорится. Не сгущенка, всем нравится не может. Но ребенок не знает еще, что в мире есть продукты гораздо вкуснее. А вообще к полезной пище надо относится здраво, с умом и полюбить ее. Это был самый первый продукт, который узнал мой сын. Впервые когда попробовала, то подумала - Как хорошо, что не мне надо съесть это. Теперь же не понимаю, как можно не есть это. Ну вкусно же. Покупаю Гербер, поскольку от домашнего брокколи ребенка сыпет. Да, именно так, а не наооборот. Пусть качество сырья Гербер проверит вместо меня, а меня освободит от обязанности Тыжемать, сделай сама.

Переваги:
    Вкусно, очень полезно, очень нежное пюре! В домашних условиях у меня получается хуже и немного горчит.
    Недоліки:
    Их нет! ЛюбИте полезную пищу:)
  • Андрусишин Н***

Я мама двійні .
    В нас хлопчик і дівчинка.
    7 міс .
    Одній важко готувати і бути з дітьми одночасно.Ми дуже боялися починати прикорм.
    Тому не спішили до 6 місяці.
    Вибрали Гербер,для дітей корисно , для мами простіше .
    Спочатку була дегустація смаків.
    Потім вирішили запастися серйозніше. Радує можливість вибору з асортименту.

Нам найкраще підійшло броколі,кабачок,і цвітна капуста .

З солодкого чорнослив...він вирішує декілька питань одночасно.
    Попереду м'ясні)

Зручна упаковка,баночки можна ще використати.
    Ще є солодкі, в тюбіках,то ми їх як десерти використовуємо,хоч дітям і овочі добре заходять.

Для спокійного прикорму (для мами) і смачного і корисного для діток рекомендуємо .

Переваги:
    Корисно,зручно,практично.
    Недоліки:
    Відсутні
  • Ольга Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Мне, как человеку не любящему подобные овощи, сложно поверить, что ребёнок ловит от брокколи и цветной капусты кайф.
    Особенно от пюре.
    Но факт есть факт.
    Уже почти полтора года мы с Гербер.
    Ребенок в восторге

Переваги:
    Отлично подходит для первого прикорма, жидкая консистенция.
    Недоліки:
    Для меня - запах. Просто потому, что не люблю брокколи
  • Татьяна И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12

Запах, конечно, у брокколи тот еще:) и следы на одежде:)))) сын съедает всю баночку, наш первый прикорм. Спасибо Gerber, это очень вкусно и полезно.

• Шевченко А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Любим все пюрешки гербер,кушаем с удовольствием.

Переваги:
    Качество ,состав,консистенция, вкус.
    Недоліки:
    Нет.
  • Ліда О***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12

З брокколі Gerber, ми починали наш прикорм. Дитина в захваті від цієї капусточки, брокколі у нього фаворит серед пюрешок.
    Тішить, що пюре повністю натуральне, не містить крохмалю, борошна та солі. Це був наша перша доросла їжа і ніякої реакції на нього ми не мали. Окрім захвату нашого синочка.

Переваги:
    Запах, консистенція, склад
    Недоліки:
    Не знайшли
  • Дымова Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12

супер пюре для першого прикорму, діти їдять із задоволенням

Переваги:
    смачне, ніжна консистенція
  • Віка
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

Пюре яке найкраще смакує дитині!вигляд і запах спочатку трохи насторожив,але на смак дійсно відчувається лише броколі

Переваги:
    Дитина взахаті
  • Юлия Р***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

ребенок уплетает с большим удовольствием даже в чистом виде)

Переваги:
    полезно
  • Вікторія М***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

Чудове пюре.Дорослий здається б не їв а дитині подобається.Давала уже не раз,поганої реакції не було,охоче їсть і одне і всуміші і з картопелькою і з рисовою кашкою.Нам сподобалось.

Переваги:
    Смачно
  • Юлия З***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

Это хит моей дочки, ест с бОльшим удовольствием, чем другие овощи. Я уже привыкла к его вкусу. Делала сама пюре, по вкусу тоже самое.

Переваги:
    Состав
  • yanzek
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

Для першого прикорму овочеве пюре ідеально, після нього солоденькі кашки ідуть на Ура. Гарна консінстенція.

Переваги:
    Все добре
    Недоліки:
    нема
  • Анастасия К***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Смачний, насичений смак, без зайвих присмаків. Це другий овоч, який ми ввели в прикорм, першим був кабачок. Дитині дуже подобається. Навіть після вводу солодких фруктових пюре, із задоволенням їсть брокколі.

Переваги:
    Насичений смак
  • Олена С***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Найкращі пюре, починали саме з броколі прикорм, дитині дуже подобається

Переваги:
    Зручна баночка, ідеальний об'єм
  • Олена У***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Дуже смачне пюре (сама пробувала на смак, дійсно смачне). Пюре смакувало малюку з першого разу. Гарна консистенція, однорідне пюре. Малюк їсть з задоволенням з 6 міс. Ідеально підходить для овочевого прикорму. Завжди маю запас пюре вдома і використовую коли немає змоги приготувати пюре самостійно. Після вживання проблем з животиком не було. Зручно використовувати, натуральне та смачне.

Переваги:
    натуральне, смачне
  • Анастасия Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Малюку дуже сподобалось пюре gerber броколі. Гарне по консистенції

Переваги:
    Без цукру і солі, зручно брати з собою
  • Карина Р***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Не сподівалася, шо дитині сподобається смак броколі але він був у захваті як і я.
    Дуже задоволена

Переваги:
    Дуже зручно
  • Анна В***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Доброго дня! Починали прикорм з броколі! Все дуже сподобалось. Дуже смачно було дитині! Зручна упаковка , не мало і не багато. Якість супер!!

• Романова К***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Ніколи б не подумала, що дитині так сподобається смак броколі. Чудова консистенція, зручно давати, дитина у захваті, мама спокійна

Переваги:
    Дуже зручно
  • Олена Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Дитина їсть із задоволенням, зручно для першого прикорму

• Ілона Я***

Пюре прекрасне для початку прикорму і не треба готувати ту 1 чайну ложку

Переваги:
    Консистенція, ціна
  • Карина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Донька з'їдає з задоволенням.Будемо брати ще

Переваги:
    Спробували це пюре,і воно виявилося до смаку моїй доньці,дуже полюбила,та з'їдає усю баночку.Також можно добавляти до каші,теж смакує.Подобається склад,та консистенція,натуральність.
  • Екатерина Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Любимый овощ доченьки. Кушает с удовольствием.Спасибо за быструю доставку

Переваги:
    Запах, свежий, вкус
    Недоліки:
    Не обнаружено
  • Карина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Гербер как всегда на высоте и каши и пюрешки самые лучшие, наш маленький любитель овощей с удовольствием уплетает брокколи

Переваги:
    Качество
  • www С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Броколі дуже корисний овоч для розвитку дитини. Хоча дитина їсть без запалу (не так як кабачок наприклад) та трішки кривиться, але ж їсть і добре. Тому броколі маст хев в асортименті матусь і татусів.

Переваги:
    Якісний товар
    Недоліки:
    Ні
  • Владислава
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Дуже зручно,що можна придбати в такому вигляді броколі.Для першого прикорму саме те що потрібно .
    Додаю до різних каш,або мікстури з іншими овочами.

Переваги:
    Зручно
    Смачно
    Натурально
  • Наталия К***

Для первых прикормов 5

Переваги:
    Качество
  • Ірина І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Я не знаю, шо тут писати. Двійко діточок практично виросло на цьому пюре.

• Ирина
  • Анастасия Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Малыш ест, все ок. Это пюре погуще чем кабачковое. Если кабачковое я без проблем доедала после малыша)), то это не могу. Как по мне вкус не очень у него..

• Наталия Г***

Что вкус, что запах
      Скажем так, на любителя)

• Ніна В***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Смачно, дитині сподобалося, хоча я сумнівалася що він буде їсти таке взагалі
    І мамі менше мороки з приготуванням прикорму власноруч, (відварити, перетерти, вибрати зручну тару для зберігання тай і як саме зберігати теж потрібно думати особливо коли на вулиці +32).... А тут на допомогу готові пюрешки від гербер, смак відмінний, консистенція нас задовільнила.
    #пюре_Gerber

Переваги:
    Ціна-якість, консистенція, зручна упаковка
    Недоліки:
    Не знайшли недоліків
  • Елена Ш***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Мы начали прикорм с брокколи, на удивление ему очень понравилось съели сразу всю баночку. Пюрешка очень нежная, яркая. Рекомендую

Переваги:
    Отличная консистенци и приятный на вкус
    Недоліки:
    Маленькая баночка
  • Євгенія С***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12

Вважаю, що є чудовим варіантом для першого прикорму. В складі лише овоч та вода. Не містить ніяких інших добавок.

Переваги:
    Склад
  • Анна П***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12

Малышу один годик. Он отказывался кушать гречку просто на отрез, савсем немного можно было уговорить с большим количеством мяса, а тут я решила гречку полить пюрешкойс брокколи, он скушал абсолютно все!! Теперь буду чаще её покупать! Самое главное, что оно идентично домашнему, но намного удобнее ведь не нужно ничего варить, бленднрить и мыть кучу посуды!! Гербер спасибо, что делаете жизнь мам намного проще!!!

Переваги:
    Без дополнительных примесей, только брокколи и вода!!
  • Оксана Г***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12

Ця торгова марка відома всім! Кожен з нинішніх діток щось вживав вже в своєму житті від Gerber. Gerber - один з найбільших виробників дитячого харчування світового масштабу. За весь час використання продукція даного виробника зарекомендувала себе як дуже якісна і просто ідеальна для харчування малюків. Я як мама дуже задоволена !!!))) Починалb прикорм з цієї марки і є її прихильником досі. Смак дуже приємний, алергії не викликає. Дочка їсть із задоволенням. Однорідна консистенція, приємний смак. Нам пюре дуже сподобалася, рекомендуємо!

Переваги:
    Без ГМО Без додавання крохмалю та цукру Спеціальна технологія пакування Ідеально підходить для вивчення нових смаків
  • Юлія Л***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12

Очень нравится данное пюре. Сначала кушали в качестве прикорма,а теперь добавляем к кашам. Нравится вкус. Чисто брокколи и ничего больше. И баночки как раз на раз хватает.

Переваги:
    Состав, текстура, вкус
    Недоліки:
    Не обнаружили