- Олександр В***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
На подив якісний товар, особливо враховуючи його доступну вартість. Спочатку були сумніви щодо довговічності самої груші — на вигляд здавалася не дуже витривалою. Проте після тривалого активного використання можу впевнено сказати: конструкція міцна і надійна. Навіть через довгий час інтенсивних «тестів» груша виглядає як нова, ніби щойно з заводу.
- Переваги:
- Співвідношення ціна/якість: За такий прайс очікував меншого, але матеріали приємно здивували.
Зносостійкість: Матеріал самої груші виявився набагато міцнішим, ніж здається на перший погляд. - Недоліки:
- Слабке кріплення
Побажання: Було б ідеально змінити звичайну основу на повноцінну вакуумну присоску, щоб зафіксувати девайс «намертво».
- Продавець НОВОНЕЙМ
Вітаємо!
Дякуємо за такий розгорнутий відгук та детальний опис Вашого досвіду використання. Раді чути, що груша приємно здивувала якістю та витривалістю навіть після тривалого активного використання — для нас дуже цінно отримувати такий зворотний зв’язок.
Окрема подяка за Ваші зауваження щодо кріплення. Подібні побажання допомагають нам краще розуміти, на що звертають увагу покупці, і можуть бути корисними для подальшого вдосконалення товару.
Бажаємо Вам приємного користування!
- ПавлоВідгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Дякую за оперативну доставку
- Переваги:
- Хороша якість
- Продавець НОВОНЕЙМ
Щиро вдячні за Ваш відгук! Нам дуже приємно отримувати такий зворотний зв'язок.
- СофіяВідгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Груша дуже прикольна, мені сподобалося!! Приїхала швидко, сама по собі зручна та класна
- Переваги:
- м'яка, зручна, невелика, легко збирається
- Недоліки:
- не знаю
- Продавець НОВОНЕЙМ
Дякуємо за Ваш відгук та довіру до нашого магазину! Раді, що Ви залишились задоволені
- Світлана С***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Доброго дня.Хочу подякувати працівникам за підхід до клієнтів.Товар прийшов у відмінному стані,сама конструкція міцна.Син із задоволенням користується.Якість на високому рівні.
- Переваги:
- Міцність,зроблено якісно.
- Продавець НОВОНЕЙМ
Щиро дякуємо Вам за підтримку та позитивний зворотний зв’язок!
Нехай приносить багато радості дитині
- Ілля Г***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Груша дуже прикольна, дизайн топчик. Піднімає настрій і надійно кріпиться. Якість хороша, купував давно — все супер.
- Артем Ц***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Придбав на подарунок. Після двох ударів відірвалась пружина. Настрій та враження дитини зіпсовані.
Доброго дня.
Дякуємо, що повідомили про ситуацію. Нам дуже прикро, що товар не виправдав очікувань і зіпсував настрій дитині.
Ми завжди намагаємося вирішувати такі питання, менеджер з Вами зв'яжеться для вирішення.
- Павел З***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Досить крута груша, реально допомагає переключитись під час роботи. Для робочого столу цілком ок, працювати стало веселіше.
- Переваги:
- якість норм
- Владислав Б***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Ця настільна груша дуже крута. На подарунок дуже класно підійшла, гарний дизайн, насос одразу в комплекті. Не займає занадто багато місця на столі. Іменинник був в захваті.
- Переваги:
- Гарний подарунок
- Тетяна В***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Світилась лише від сильного удару, а через одну добу відвалилась від тримача. Гроші в смітник
- Продавець НОВОНЕЙМ
Дякуємо за ваш відгук і щиро перепрошуємо за таку неприємну ситуацію
Нам дуже шкода, що товар не виправдав очікувань.
Підсвітка дійсно може вмикатись лише від достатньо сильного удару — це особливість конструкції.
Наш менеджер вже зв’язався з вами, щоб вирішити ситуацію. Ще раз перепрошуємо за незручності та дякуємо за терпіння — ми робимо все можливе, щоб ви залишились задоволені.
- Аркадій О***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
купил на подарок , не надувается груша как бы не старались
- Продавець НОВОНЕЙМ
Добрий день. Зв'язувалися з Вами з приводу даної ситуації. Сподіваємось, Ви залишились задоволеним вирішенням ситуації.
- Андрій Ю***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Підсвітка відсутня але це дрібниця. Після 2 ударів дитини 11 років - відломана від пружини гайка. Ви серйозно ? Що це за непотріб?
- Недоліки:
- Жахлива якість
- Продавець НОВОНЕЙМ
Доброго дня! Щиро перепрошуємо за неприємну ситуацію, яка з вами трапилася. Нам дуже прикро, що товар проявив себе таким чином — це не відповідає нашим стандартам якості.
Менеджер уже зв’язався з вами для вирішення питання та запропонував зручний варіант компенсації.
Такі випадки можуть виникнути через виробничий чи монтажний дефект, коли кріплення пружини недостатньо міцно зафіксоване. На жаль, іноді подібні недоліки неможливо помітити під час первинної перевірки.
Ще раз вибачаємося за завдані незручності. Ми обов’язково все владнаємо та зробимо все можливе, щоб ви залишилися задоволені сервісом.
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Груша не світиться, як заявлено. Поверхню , щоб трималась підібрали не одразу, підійшов деревʼяний стіл. Накачали насосом з комплекту. Вцілому нормально, дитина задоволена.
- Оля В***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Пишу відгук після користування.
- Юлія Р***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Все супер швидко відправили, дякую, товар відповідає опису.
- Переваги:
- Прикольна штука
- Недоліки:
- Насос, який іде в комплекті - слабенький, треба цілий місяць надувати))) Тому я використала свій, більший, для велику та м'ячів)
- Оля В***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Груша сподобалась. Син задоволений.
Чомусь не світить.- Переваги:
- Все прийшло без пошкодження.
- Недоліки:
- Не світить
- Василенко Я***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Подарунок дитині на Миколая зіпсований!!!!!жах
Груша не надувається
Слів немає - Вероника Ш***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Груша нібито не погана, сьогодні тільки забрала, вирішили перевірити її а виявилось, що підсвітка не працює і нанос з тріщенкою, продував, тому прийшлось заклеїти його скотчем. Сама груша виглядає добре, для такої ціни, але те що не світиться і проблема з насосом, мене дуже розчарувало.
- Продавець НОВОНЕЙМ
Дякуємо, що поділилися своєю ситуацією!
Нам дуже шкода, що у вашій груші виявилися проблеми з підсвіткою та насосом — це дійсно неприємно і не відповідає нашим стандартам якості.
Наш менеджер незабаром зв’яжеться з вами, щоб обговорити можливі варіанти вирішення ситуації та допомогти знайти найзручніше для вас рішення.
Ще раз дякуємо за ваш відгук і терпіння — він допомагає нам покращувати сервіс і якість продукції.
- Чеховская А***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Вдячна магазину за швидку відправку, подарунок встиг потрапити до іменинника вчасно. Із мінусів: 1) коробка була в кількох місцях зіпсована по кутках 2) чеку в накладної не було, попросила надати і сказали, що як зміниться статус! Я вже подарувати встигла, а чеку немає! 3) Грушу на качали, але якщо на малюнку вона зображена пружною, як мʼяч, то в реальності накачали сильно, а вона все одно не розтяглася і як зморшки на тілі маленькі
- Переваги:
- Доволі потрібна річ, міцно тримається на столі
- Недоліки:
- Пакування, форма
- Анастасія П***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Гарний антистрес, і як подарунок теж супер
- Олена Н***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Все чудово, відповідає опису
- Татьяна Р***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Іграшка дуже крута
- Марія А***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Дуже гарний подарунок, займає мало місця, та корисний, коли хтось бісить і треба трішки заспокоїтися
- Ірина Х***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Не думала, що звичайна груша може так допомагати. Коли накопичується стрес — дитина просто б’є, поки не стане легше. І працює краще за будь-який антидепресант!
- Переваги:
- Мало місця займає
- Світлана Ч***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Прикольний
- Юлія О***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Відправили швидко. Груша прийшла в розібраному стані, швидко складається. Чоловіку все сподобалося, гарна іграшка!
- Переваги:
- Гарна якість, легка збірка, підіймає настрій.
- Олег О***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Дуже крута річ, піднімає настрій, добре липне до любої гладкої поверхні, якісний матеріал, головне корисна, дякую продавцю що були у додаток бинти)
- Переваги:
- Якість, користь, задоволення
- Кабірова Н***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Дуже класна груша, піднімає настрій і не займає багато місця. На столі тримається нормально у комплекті є насос
- Переваги:
- хороший антистрес
- Павел Ж***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Замовив на подарунок колезі, вона оцінила.
Тепер працювати стало веселіше.- Переваги:
- Гарна якість, швидка доставка
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ
Я мега задоволена цими грушами, шукала на подарунок для племінників.
Переживала, щоб все прийшло вчасно, менеджер попередив про всі терміни доставки, я переживала, щоб не було затримок.
Удача на моєму боці.
Подарунок прибув у потрібний час, цілий, якісний і дуже сподобався.- Переваги:
- Гарна якість