Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Антивіковий комплекс доглядової натуральної косметики «Anti Age Deep Care» для розгладження зморшок шкіри обличчя та боротьби проти темних кіл під очима, глибокого зволоження та живлення, відновлення пружності і тонусу шкіри з пептидами 3 в 1 (112518)

Оцінка користувачів 4.86/5
  • Олена В***
    Відгук від покупця. Продавець: Natural Eco Shop

Дуже дієвий комплекс. Мені 60 і це працює.

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Маленький об'єм
    • Продавець  Natural Eco Shop

Олена, дякуємо Вам за довіру при виборі та за відгук!
      Приємно чути, що ефект від використання набору Вам сподобався. Бажаємо Вам приємного подальшого використання

Дякуємо Вам за Вас!

Бережiть себе та близьких

• Елена П***
    Відгук від покупця. Продавець: Natural Eco Shop

Прекрасный скомбинированый набор уходовой косметики!

Переваги:
    Эффект на третий день,к тому же ярко выраженный!!)) Ушли и круги под глазами и разладились морщинки.
    Недоліки:
    Пока пользуюсь не нашла
    • Продавець  Natural Eco Shop

Елена, спасибо Вам за заказ и обратную связь! Приятно слышать, что качество и эффект от использования набора Вас порадовал

Приятного и результативного дальнейшего использования Вам!
      Берегите себя и близких

• Надія Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Natural Eco Shop

В цілому гарний набір доглядової косметики. Сироватка підійшла, гарно зволожує, мені навіть більше подобається ефект коли наношу її поверх крему або самостійно.
    А от з кремом я не потоваришувала. Маю комбіновану шкіру і можливо тому він погано всотується. Зверху лишається жирна плівочка і навіть наче зморшки видніші. Пробувала змішувати з сироваткою, але ефект той самий. Тому мабуть просто не моє.
    Щодо крему під очі - хороший крем, є зволоження, після нанесення приємні відчуття, мені здається трошки охолоджує.
    Також з плюсів оперативний зворотний з продавцем, приємна комунікація. Дякую!

• Лілія Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Natural Eco Shop

Відмінна доглядова косметика. Замовила ще й маску.

Переваги:
    Натуральні інгредієнти.
    Недоліки:
    Маленький об'єм. Хотілося б щоб були баночки по 50 мл крему і сироватки.
  • Марта Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Natural Eco Shop

Отримала своє замовлення і я в захваті!Брала для мами як подарок Упаковка дуже естетична й акуратна — видно, що все зроблено з любов’ю. Кожен продукт має приємний аромат і виглядає дуже якісно. Особливо сподобалося, що засоби у скляних баночках та флаконах — виглядає преміально. Дякую за такий чудовий сервіс і турботу про деталі!

Переваги:
    Швидка доставка, якість,гарне упакування, приємна комунікація,гарне співвідношення ціни та якості
  • Марія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Natural Eco Shop

Дуже задоволена доглядом! Обов'язково замовлю знову. Приємно що бренд український. Процвітання вам!

Переваги:
    Не має липкості, зволожена шкіра.
    Недоліки:
    Дуже слабкий запах, але для когось це плюс
  • Ольга С***
    Відгук від покупця. Продавець: Natural Eco Shop

Вітаю! Дякую ECOSMETIC за швидку доставку ! І насамперед продукції, не перший раз замовляю і можу з впевненістю і відверто сказати що , все що заявлено в описі набору відповідає дійсності, дуже подобається поєднання крем + сироватка, працює!!! консистенція, ємкість, пакування, відсутність ароматичної віддушки, все чудово! Бажаю вам процвітання і більше вдячних клієнтів!

Переваги:
    Український бренд, безкоштовна доставка, пакування
    • Продавець  Natural Eco Shop

Ольга, спасибі Вам за Вас і такі приємні та теплі слова побажань

Найкращим клієнтам - найкращий сервіс

Приємного та ефективного Вам подальшого використання