Відгуки покупців про Спліттер / хаб концентратор для вентиляторів 1 до 10 HUB SATA розгалужувач для процесорних кулерів комп'ютера / ноутбука, чорний (110699425)
- Микола М***Відгук від покупця. Продавець: Goldim
Все працює
- Продавець Goldim
Щиро дякуємо за вашу оцінку! Будемо раді, якщо ви порекомендуєте нас своїм друзям.
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: Goldim
Робить свою роботу
- Продавець Goldim
Щиро дякуємо за вашу оцінку! Приємно чути, що ви задоволені покупкою. Будемо раді, якщо ви порекомендуєте нас своїм друзям.
- Олександр В***Відгук від покупця. Продавець: Goldim
слабко тримається, при приклеєнні його до задньої частини корпуса. Але працює й на цьому дякую!
- Переваги:
- ціна, велика кількість роз'ємів
- Недоліки:
- слабко тримається, при приклеєнні його до задньої частини корпуса
- Продавець Goldim
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що пристрій виконує свою функцію та підходить за ціною і кількістю роз’ємів. Кріплення на клейкій основі може залежати від поверхні корпуса, на яку встановлюється хаб, тому фіксація може відрізнятися в різних умовах використання. - Андрей Б***
Берете подходящий по диаметру/длине саморез и через резиновую прокладку прикручиваете в любом месте где Вам удобно. Я подобный хаб прикручивал на ластик (стирательную резинку). Саморез закручивать без фанатизма.
- Анатолій Л***Продавець: Goldim
Недорогий, відмінно працюючий хаб
- Переваги:
Дякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що хаб вам сподобався і працює відмінно. Ціна справді є його сильною перевагою, а ми цінуємо, що ви відзначили це. Ваш досвід допоможе іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Елена П***Відгук від покупця. Продавець: Goldim
Отличная штука. Все работает)