- Тарас Т***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Червоний. Розмір: 26
Дитина задоволена, приємна на дотик, яскравий колір.
- Анатолий В***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Червоний. Розмір: 24
Дитина формою задоволена. Якість гарна.
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Червоний. Розмір: 24
За свою ціну форма на 4
- Переваги:
- Не мнеться, приємна на дотик, швидко висихає
- Недоліки:
- Є декілька ниток, що стирчать, але це зовсім не критично
- МашаВідгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Червоний. Розмір: 24
Форма дуже сподобалася
- Переваги:
- Дитина взахваті
- Недоліки:
- Людмила Ф***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Червоний. Розмір: 26
Якісний сервіс та товар. Швидко обробили замовлення та відправили якісну і гарну форму.
- Переваги:
- Швидко. Якісно.
- Продавець Червоний жук
Доброго дня, Людмило!
Щиро дякуємо за ваш відгук Нам дуже приємно чути, що ви залишилися задоволені як сервісом, так і якістю форми. Швидке опрацювання замовлень та гарна продукція — саме так ми прагнемо працювати для кожного клієнта
Бажаємо, щоб форма приносила дитині лише радість і натхнення для нових перемог!
- Василь Х***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Червоний. Розмір: 22
Все супер, синові дуже сподобалася, а це головне))
- Васильева Н***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Червоний. Розмір: 24
Замовили форму. Відправили швидко. Розмір співпадає по зросту. Сину сподобалось
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Червоний. Розмір: 26
Дитина задоволена, по розмірній сітці усе підійшло. Доставили швидко.
- Максим З***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Червоний. Розмір: 26
Добрий день,все супер,все підійшло,син у захваті!
Доставили швидко! - Кирило К***Продавець: Червоний жук. Колір: Червоний. Розмір: 20
Замовляв 20 розмір, прислали 18. Шановні, будьте уважніші!