- Олександра К***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Білий. Розмір: 24
Форма підійшла. Швидка відправка. Рекомендую:)
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Синій. Розмір: 22
Придбали футбольну форму — дуже задоволені покупкою! На зріст хлопчика 128см.обрали розмір 22 підійшла якраз по розміру.Матеріал легкий і дихаючий, забезпечує комфорт під час тренувань та ігор. Дизайн стильний та сучасний.
- Галина Я***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Синій. Розмір: 30
Якість хороша, розмірна сітка коректно вказана. Дитина дуже задоволена та рада. Продавець надає гарно консультацію та ввічливий . Дякую.
- Переваги:
- Посилка доставлена швидко.
- Олег Г***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Синій. Розмір: 28
Чудова форма. Подарунок дуже сподобався синові.
- Продавець Червоний жук
Щиро дякуємо за ваш відгук Дуже приємно чути, що форма сподобалась синові та стала вдалим подарунком. Бажаємо йому ще більше натхнення та перемог на футбольному полі в новій екіпіровці!
Завжди раді бачити вас серед наших покупців!
- Вікторія Д***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Синій. Розмір: 26
Форма класна. Синочок радий.
Продавцю величезне ДЯКУЮ! - Светлана К***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Синій. Розмір: 30
Дуже гарна футбольна форма.Син задоволений.
- Переваги:
- Висока якість.
- Недоліки: