Відгуки покупців про Стелаж 4P StrongShelf 150Х70X30 см чорний, рівномірне навантаження 150кг/полицю, загальне навантаження до 750кг
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: MN Store
Все соответствует фото и описанию
- Продавець MN Store
Добрий день, Ірина!
Дякуємо за позитивний відгук та високу оцінку! Раді, що наш стелаж став чудовим вибором для ваших потреб. Нехай надійно служить довгі роки!
Гарного дня! З повагою, команда MN Store
- Тетяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: MN Store
Дякую, все згідно опису! Мені подобається!
- Переваги:
- Швидка доставка, ціна-якість
- Продавець MN Store
Доброго дня, Тетяно!
Дякуємо за замовлення та позитивний відгук. Приємно знати, що стелаж повністю відповідає опису, а швидкість доставки, ціна та якість товару залишили у вас тільки гарні враження. Бажаємо надійного та тривалого користування!
З повагою, команда MN Store
- ІннаВідгук від покупця. Продавець: MN Store
Обслуговування магазину на найвищому рівні. Одразу перетелефонували, щоб підтвердити деталі і вже післяобід відправили стелаж. Швидко- оперативно. Гарно упакований, всі деталі на місці. До речі, замовляла два стелажі і обидва донесла сама, йти правда недовго від нп, але нікого не просила. Сама і склала. Нічого тяжкого, все інтуїтивно. Єдине брала молоток, щоб краще заходили деталі, бо руками не вистачало сили. Сподобалось, що самій можна коригувати розміщення самих поличок в залежності від потреб. Чорний колір додає елегантності і гарно вписується в інтерєр. Все супер. Рекомендую!
- Переваги:
- Співпраця з магазином. Швидка доставка. Самостійно забрала та склала. Стелаж міцний та надійний
- Леся К***Відгук від покупця. Продавець: MN Store
Замовляла три стелажі, і аж через місяць побачила що до одного з них направляюча для однієї полиці виявилась закороткою.
Продавець відправив потрібну деталь за свій рахунок одразу ж, незважаючи на те що пройшло багато часу від покупки. Стелажі чудові міцні, стійкі та місткі. Я дуже задоволена!!! Продавцеві та всій команді успіхів та процвітання!!!- Переваги:
- Чудові стелажі і прекрасний продавець!
- Альбіна Б***Відгук від покупця. Продавець: MN Store
Зручний, вмісткий і красивий. Легко збирається, та легкий коли її переносиш
- Переваги:
- Швидка доставка без ніяких проблеми
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: MN Store
Всё ОК,хорошая полка
- Переваги:
- Полки можно регулировать под свои потребности
- Ганна М***Відгук від покупця. Продавець: MN Store
Стелаж хороший, маю вже один такий, знала що брала )
Продавець оперативний)- Переваги:
- Все супер
- Недоліки:
- Не виявила
- Люба М***Відгук від покупця. Продавець: MN Store
Хороша
- Переваги:
- Прийшла бистро
- Недоліки:
- Немає інструкції
- Олексій К***Відгук від покупця. Продавець: MN Store
Все добре, дружина поличкою у захваті
- Михайло Ш***Відгук від покупця. Продавець: MN Store
Досить міцна і стійка конструкція. Не важка, має приємний зовнішній вигляд. Доступна ціна, легко збирається. Висоту полиць можно підбирати під свої потреби. Купив 3 од. , задоволений.