Відгуки покупців про Підвісна віконна лежанка – гамак для кішок, лежак для котів на вікно на потужних присосках "Premium Quality"
- Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: Freebie
Тепер це улюблене місце мого кота. Гамак міцно тримається та просторий :)
- Діана Д***Відгук від покупця. Продавець: Freebie
Котику сподобалося, тепер його жопка не падає з підвіконня
- Переваги:
- Міцно тримається, без неприємного запаху, примємний на дотик
- Артем К***Відгук від покупця. Продавець: Freebie
Замовлення відправили дуже швидко. Гамак чудової якості, улюбленцю подобається
- Леся В***Відгук від покупця. Продавець: Freebie
Гарна якість товару, кітик повністю задоволений
- Переваги:
- Великі міцні присоски, приємна на дотик тканина, суперово тримається на вікні
- Недоліки:
- Ярослава С***Відгук від покупця. Продавець: Freebie
Коту дуже сподобався гамачок, симпатично дивиться на вікні
- Переваги:
- Міцно кріпиться, ні разу не відвалювався (вага кота 6+ кг), чохол можна зняти і легко попрати
- Євгеній С***Відгук від покупця. Продавець: Freebie
Швидко приїхав, легко збирається, виглядає так само як на картинці
- Переваги:
- Кріплення надійде, якість відповідає ціні, кішка задоволена
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Freebie
Якісний, зручний гамак. Надійне кріплення, зручне користування.
Коту подобається.- Переваги:
- Якісний, м'який матеріал. Достатній розмір гамака. Міцна, продумана конструкція каркасу.
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: Freebie
Класний гамак, сама розібралась як збирати. Сподобалось те, що сам чохол змінний і його можна буде випрати. Розміри хороші, влізе навіть великий котик. Всі деталі були в комплекті. Все дуже сподобалось) Сподіваюсь гарно прослужить
- Недоліки:
- Єдиний мінус, що коли котик в нього залазить чи рухається, то тканина голосно треться об металевий корпус і ніби скрипить. Мені не заважає абсолютно, але котик лякається
- Гошко Ю***Відгук від покупця. Продавець: Freebie
Легко збирається, кріпиться намертво. Кіт в захваті, тусує тепер там постійно і контролює район з вікна
- Наталія Ж***
А можете реальне фото гамака викласти? Загальний вигляд і тканина крупним планом. Буду дуже вдячна!
- Кірілл К***Відгук від покупця. Продавець: Freebie
Шукав на заміну старому, потрібен був для двох котів. Наткнувся на цей, тут же замовив. Гамак котам дуже сподобався, збирається легко, з присосками робив все за інструкцією. Спочатку залив гарячою водою на годину, потім витер засобом для скла, потім знежирив спиртом, далі повісив гамак. Все висить, не сповзає, головне робити за інструкцією. Перевірено на першому гамаку який провисів більше року, і висів би ще, але нам замалий став, так що раджу до покупки. Порадуйте своїх хвостатих членів сім'ї
- Переваги:
- Крутий гамак, витримує двох котів