- Николай К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 140x190
На матрац товщиною 26см підійшов добре
- Переваги:
- Відповідає заявленим розмірам, без сторонніх запахів, добре тримається на матраці.
- Виталина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 80x200
Наматрасник понравился качеством ткани сверху,приятный на ощупь,не создает парниковый эффект, в общем все супер,буду заказывать)
- Аня П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 80x200
Суперовий!!!!!!
- Бадлак Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 80x200
Хороший наматрасник,приємна якість) Задовільнив!
- Недоліки:
- Не знайшла
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 160x200
Заказывала наматрасник для матраса размером 160*200 высота 20 см.
Пользуюсь больше года. Уже ни один раз стирала. Все устраивает.
- Роман Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 120x200
#моєрозпакування Перші враження - якісний, пошитий теж нормально, по використанню подивимось як себе покаже.
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 80x190
Брала на подарок. Не могу судить, как поведут себя в процессе эксплуатации (потом спрошу)), но с виду качественные наматрасники. Резинка отличная - широкая. По краю окантовка. Материалы, похоже, таки натуральные. По размеру, наверное, даже чуть больше заявленного - получатели подарка говорят, что немного даже края загнулись, что, в принципе, и неплохо. Ну и хорошо, что нет запаха (у меня наматрасник другой фирмы, тоже все натуральное, но долго вонял какой-то прелой соломой).
- Ирина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 90x190
в целом нормальный наматрасник, но ощущение что внутри синтетика, которая будет парить
- Переваги:
- хлопковый чехол, держится на резинках, нормально прострочен
- Недоліки:
- внутри по ощущениям не 100% хлопок как заявлено, а синтетика
- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 90x200
Брали в детскую. На вид и ощупь вроде бы натуральная ткань, под простыней синтетика не ощущается. Из минусов - слабоватая ткань боковин (как марля), непонятно зачем бортик по периметру (бортик есть на матрасе, еще и тут - плохо стыкуются, выпирает на простыне). Размеры соответствуют, косяков не увидели.
Цена-качество соотвтетствует, можно брать- Переваги:
- Качество материалов, цена
- Недоліки:
- Критических нет
- ІванВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 160x200
Насправді склад товару 70% бавовна 30% щось синтетичне. Напевно сам наповнювач.
- Переваги:
- Добре кріпиться, натуральна тканина.
- Недоліки:
- Додає жорсткості матрацу, оскільки сам по собі жорсткуватий..
Представитель компанииДобрый день, уважаемый Иван! Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Уверенны, что продукция MirSon принесет уют и комфорт в Ваш дом. Всегда рады видеть Вас среди своих покупателей. Приятных и удачных Вам покупок!
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 160x200
Наматрасник понравился. Размер соответствует, качество пошива порадовало, к тому же натуральная ткань.
- Переваги:
- Качество пошива и ткани.
- Недоліки:
- Татьяна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 80x190
Заказывала 2 наматрасника нестандартных размеров. Пришли быстро, по размеру идеально подходят, на ощупь приятные. Пока не стирала.
- Инна М***Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 90x190
Наматрасник хорошо зафиксировался.Спать удобно .Хорошие швы и размеры.Доставили вовремя .Товар на 5 балов .
- Переваги:
- Все
- Недоліки:
- Максим С***Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 160x200
Качество наматрасника ужас
- Валя