Відгуки покупців про Наматрацник водонепроникний MirSon №227 Universal 70x190 см (2200000368379)

Оцінка користувачів 4.38/5
  • Вікторія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 160x200

Наматрацник надійно захищає матрац від пилу, бруду, поту, плям, зношування. Тепер я не хвилююся, що дорогий матрац зіпсується. Дякую!

Щиро дякуємо вам за такий змістовний відгук

Нам дуже приємно, що наматрацник надійно захищає ваш матрац і дарує вам спокій
      Саме для цього ми й створюємо наші вироби — щоб продовжити термін служби матраца та додати комфорту

Дякуємо, що обираєте MirSon!

• Артем Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 140x200

Зберігає матрац чистим, легко доглядати. Рекомендую для тих, хто шукає універсальний захист та додатковий комфорт!

Щиро дякуємо вам за відгук і рекомендацію! Нам дуже приємно, що наматрацник MirSon Universal забезпечує надійний захист матраца, простий у догляді та додає комфорт під час сну. Бажаємо вам приємного й здорового відпочинку!

• Любомир
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 160x190

Хороший і якісний матеріал, беремо в цьому магазині другий раз.

• Шахрай О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 180x200

первое впечатление не очень. странный звук когда рукой по нему проводишь и материал не очень приятный
    посмотрим как дальше себя проявит.
    хотелось бы конечно что бы верхний и нижний слой были между собой лучше соединены.

Недоліки:
    он ерзает и шуршит

Доброго дня,дякуємо за Ваш відгук!

• Светлакова Т*** Викторовна.
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 90x200

Наматрасник просто катастрофически идеальный и классный. Довольна очень! Спасибо)

• Людмила П***

Наматрасник классный и качественный, наполнитель мягинький. Первую неделю шуршел а дальше ничего плохого не было.

• Mila F***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 90x190

приобрели этот наматрасник, уже имея опыт его использования. только раньше у нас был меньшего размера. могу сказать точно, что покупая его, вы не пожалеете. он не шуршит, не скользит, не парит, не вызывает аллергию, но 100% выполняет свою функцию по водонепроницаемости, легко стирается и быстро сохнет.
    в общем, этот наматрасник - настоящее спасение матраса от ночных детских "сюрпризов"!))
    #мояраспаковка

Переваги:
    водонепроницаемость, гипоаллергенность
    Недоліки:
    не обнаружены

Добрый день, уважаемая Мила! Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Уверенны, что продукция MirSon принесет уют и комфорт в Ваш дом. Всегда рады видеть Вас среди своих покупателей. Приятных и удачных Вам покупок!

• Лариса Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 160x190
    Недоліки:
    1) шелестит; 2) подходит для матрасов не выше 23 см (на 25 маленький); 3) не пропускает воздух