Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Відгуки покупців про Наматрацник водонепроникний MirSon Terry Waterproof №217 200x220 см (2200000327772)

Оцінка користувачів 4.07/5
на основі 124 відгуки
  • Відгуки про товар продавця SONMIR_homes
  • Ігор П***
    Відгук від покупця. Продавець: SONMIR_homes. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 70x190

Рекомендую до купівлі

Переваги:
    Дійсно зручне простирадло і якісне як на свої кошти.
    Недоліки:
    Дещо довго відправляли
    • Продавець  SONMIR_homes

Щиро дякуємо вам за відгук та рекомендацію!

Нам дуже приємно, що простирадло сподобалося вам своєю зручністю та якістю
      Окремо дякуємо, що поділилися зауваженням щодо термінів відправки. Перепрошуємо за очікування — ми обов’язково візьмемо це до уваги, щоб надалі ваші замовлення відправлялися ще швидше.

• Наталья
    Відгук від покупця. Продавець: SONMIR_homes. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 200x220

Чудова річ замовляю вдруге, тримає рідину не дозволяючи забруднювати все навколо. Товар відправлено вчасно , ціна актуальна. Рекомендую

Переваги:
    Купа
    • Продавець  SONMIR_homes

Дякуємо вам за такий чудовий відгук!
      Ми раді, що товар вас задовольнив і ви замовляєте вдруге. Ваші рекомендації дуже цінні для нас!
      Команда SONMIR_homes

• Алина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 120x190

#мояпаспаковка
    Нужен был водонепроницаемый наматрасник не совсем стандартного размера - 120*190. После долгих поисков остановила свой выбор на данной модели. Соотношение цена-качество-функциональность устраивает!

Переваги:
    Резинка по всему периметру, приятная махра
      Представитель компании

Добрый день, уважаемая Алина! Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Уверенны, что продукция MirSon принесет уют и комфорт в Ваш дом. Всегда рады видеть Вас среди своих покупателей. Приятных и удачных Вам покупок!

• Анастасія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 180x200

Мені наматрасник сподобався. Махра не відчувається під простирадлом, клейонка - також. Напевно, від людини до людини залежить.
    Прошито охайно, але на пошті я перевіряю завжди на всяк випадок.

Єдиний недолік всіх наматрасників такого виду - це те, що їх важко прати та сушити. Адже, навіть якщо ви використовуєте віджим у пральній машині - клейонка не пропускає вологу, і виймаючи наматрасник з пральної машинки ви розливатимете воду. Сохне він так само - вона під час сушки накопичується лужами всередині і їх треба зливати, щоб він просох. То ж до цього треба бути готовим.

• Андрій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 160x190

Пречудовий наматрацник! Я не розумію тих, хто пише, що він такий шурхотун. ніяких таких шурхотінь, шелестінь чи ще чогось! Комфортний, добре тримається, простирадло нікуди не ковзає, сіло на матрас один-в-один. Однозначно рекомендую до придбання!

• Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 160x200

Супер! Хочу ще два замовити!

Переваги:
    Чіткий розмір. Гарна резинка

• Татьяна К***

Очень классная вещь, всем советую !

• Ольга Р***

Якість чудова. Розмір підійшов ідеально. Швидко доставили. Рекомендую.

Переваги:
    Розмір, якість

• Анна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 90x190

Заказывала для ребенка, на матрас 90*190 высота 18 см. размер 90*190 отлично подошел.
    Не промокает.

Этой фирмы брала 3 наматрасника, 2 обычных и один непромокаемый. Пользуемся больше года. Рекомендую.

• Богдана Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 80x190

Хороший наматрацник. Гарна альтернатива клейонці. Купувала для дитини на матрац. Не шарудить, сіло рівненько по матрацу. На водонепроникність не перевіряла і надіюсь не прийдеться. Швидка доставка.

Недоліки:
    Не виявилось

• Василь Л***

Хороший наматрасцник за свої гроші

• Романенко А***

На перший погляд хороший, якісно пошитий, приємний матеріал

Переваги:
    Гарно ліг на новий матрас, брали розмір 200×180, висота нашого матрасу 21
    Недоліки:
    Час покаже

• Ольга К***

Те що і очікували. Якісний,гарний,всі задоволені

• Бандура Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 80x200

Хороший наматрасник,не шуршить,парникового ефекту немає,якістю задоволена,приємний на дотик! Дякую)

• Юлия С***

Вибір мій був завдяки відгукам)
    Дійсно якісний за свою вартість. Але дійсно підходить на високий матрас 23-25 см, якщо буде нище буде більшомірять.
    Рекомендую цього виробника!

• Анна П***

Гарно служить. Не дуже шелестить. Трохи більшомірить. Підійде краще на високі матраци.

Переваги:
    Недоліки:
    Все нормально

• Максим Б***

Смотрите фото. все ок

Переваги:
    Соотношение цена - качество, материал
    Недоліки:
    немного больше чем размер матраса, но не критично

• Максим
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 80x190

#моєрозпакування
    Наматрацник якісно пошитий з білосніжної тканини, зверху тепла та не промокає нижній шар. Розмір повністю відповідає, широкі резинки щільно облягають матрац. Все подобається, рекомендую до покупки!

Переваги:
    білий, теплий, не промокає
      Представитель поставщика

Добрый день! Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Уверенны, что продукция MirSon принесет уют и комфорт в Ваш дом. Всегда рады видеть Вас среди своих покупателей. Приятных и удачных Вам покупок!

• Василь П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 200x200

200*200 відмінна якість, постіль не ковзає.

Переваги:
    Якість
  • Марія
    Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 160x200

Яка щільність тканини???

Представитель бренда

Добрый день! Спасибо, что интересуетесь нашей продукцией. Плотность 120 г/м2. Приятных и удачных Вам покупок!

• Ольга Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 160x190

Довольна. Наматрасник отличный, тонкий, не шуршит. Крепится резинками.
    Чуть позже возьму еще один

Переваги:
    Не шуршит
  • Дарина Г***

недорого и сухо) наматрасник почти не чувствуешь, а главное - нет шелеста, как от клеенки. Очень рада, что купила!

• Леся В***

Наматрацник для дитячого ліжка справився зі своїм завданням вже декілька разів. Вологу на матрац не пропустив. Пошитий якісно, без недоліків. На товстий матрац підходить ідеально. Не ковзає. Єдине що незручно прати в пральній машині, через те, що довго висихає через свої водонепроникні властивості, і воду треба після пралки додатково віджимати руками. Але якщо випрати руками тільки місце, де на наматрацнику трапилася «аварія», то відповідно і висохне швидше) Так що за невеликі гроші на відмінно справляється з поставленими завданнями;)

Переваги:
    Зручний,дійсно не пропускає вологу,не ковзає, резинка гарно обхватує матрац, топ за свої гроші;)

• Анна А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 90x200

Прекрасний наматрасник! Рекомендую!

• Марина Б***

Класний наматрасник! Не шарудить та стірається без проблем. З маленькою дитиною просто необхідна річ. Рекомендую Єдине, що можна було б додати, то це, щоб і боковини були непромокаючі, а так все супер!

Представитель поставщика

• Валерія К***

Відмінний захист від вологи, дякую за швидку доставку!

Вітаю.

Щиро дякуємо за ваш відгук!

Раді, що наматрацник виправдав ваші очікування та забезпечує надійний захист від вологи.

Дякуємо за довіру та високу оцінку нашої продукції!

• Геннадій Б***

Спати на ньому комфортно, не жарко і не холодно.

Щиро дякуємо за ваш відгук!

Раді чути, що наматрацник MirSon Terry Waterproof забезпечує вам комфортний сон і дарує приємні відчуття незалежно від температури.

Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Бажаємо вам затишних ночей та приємного відпочинку! Будемо раді бачити вас серед наших покупців знову.

• Юрій Г***

Класний наматрацник, вотерпруф дiйсна топ опцiя!

Переваги:
    Зручна фіксація резинкою по периметру

Дякуємо за Ваш чудовий відгук!

Раді, що наматрацник MirSon Terry Waterproof 218 виправдав Ваші очікування

Приємно, що Ви оцінили водонепроникні властивості виробу та зручну фіксацію гумкою по периметру, яка забезпечує надійне прилягання до матраца.

Бажаємо Вам комфортного користування та надійного захисту матраца на довгі роки!

• Іра К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 140x200

Наматрацник ідеально сідає на сам матрац, крута штука з антивотером. Рекомендую!

Щиро дякуємо вам за відгук!
      Нам дуже приємно, що наматрацник MirSon Terry Waterproof 217 ідеально сів на матрац та ви оцінили його надійний водонепроникний захист. Дякуємо за рекомендацію — це для нас найкраща мотивація

Бажаємо вам комфортного користування та затишного сну!

• Лев А***

Якість хороша, великий плюс - це водонепроникна система

Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що ви оцінили якість наматрацника та зручність водонепроникного захисту.
      Нехай служить довго та надійно!

Команда MirSon

• Ярослав К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 140x200

Якісний наматрацник – це завжди приємно, дякую за швидку доставку!

Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що ви залишилися задоволені якістю наматрацника та швидкістю доставки.
      Нехай служить вам надійно та дарує комфорт!

Команда MirSon

• Ілля Р***

Купив наматрацник, дуже сподобалася якість. Буду докуповувати, дякую!

Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені якістю наматрацника. Дякуємо за довіру — будемо раді вашим новим замовленням!

• Марина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 70x190

Хороший наматрацник, опису відповідає, м'якенький

Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що наматрацник вам підійшов і відповідає вашим очікуванням.
      Нехай користування буде комфортним і приємним!

• Вячеслав Б***

Товар соответствует описанию.по размеру подошёл как раз, качество хорошее!!!!

• Володимир К***

підійшов все добре

• Юлия С***

Все сподобалось

Переваги:
    Недоліки:
    Поки немає