Відгуки покупців про Наматрацник MirSon №5007 Exclusive Line Native Antiallergic 200x220 см (2200005334423)

Оцінка користувачів 4.64/5
  • Богдан П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 160x200

Це була відмінна покупка, ми нарешті знайшли супер варіант для матраца.

Щиро дякуємо вам за відгук!
      Нам надзвичайно приємно, що ви знайшли саме той варіант, який ідеально підійшов для вашого матраца.
      Ми раді, що покупка виправдала ваші очікування.

Дякуємо, що обираєте MirSon
      Бажаємо вам комфортного та здорового сну!

• Наталія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 160x200

Наматрацник прання в машинці переніс чудово, форма і розмір збереглися. Дякую!

Щиро дякуємо за ваш відгук! Дуже раді, що наматрацник MirSon №5007 Native Antiallergic чудово переніс прання, зберіг форму та розмір.

Нехай він і надалі служить вам довго та забезпечує комфортний сон!

• Ярослав П***

Якiсть топ. Прання переносить відмінно, не сідає, не розтягується.

Щиро дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що наматрацник MirSon №5006 Native Antiallergic виправдав ваші очікування.

Якість, стійкість до прання та збереження форми — саме те, на що ми робимо акцент. Нехай служить вам довго та дарує комфорт!

• Павло М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 140x200

Відмінна якість, рекомендую!

Щиро дякуємо вам за відгук і рекомендацію! Нам дуже приємно, що наматрацник MirSon Exclusive Line Native Antiallergic ви оцінили за якістю. Бажаємо вам комфортного та здорового сну!

• Ростислав Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 140x200

Якісний наматрацник за свої гроші.

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що наматрацник MirSon Exclusive Line Native Antiallergic виправдав ваші очікування та показав себе якісним варіантом за свою ціну. Бажаємо вам комфортного й здорового сну!

• Микита Т***

Тканина приємна, гіпоалергенна, не викликає подразнення, тіло під нею «дихає».

Дякуємо за відгук!
      Наматрацник MirSon №5007 Exclusive Line Native Antiallergic — дійсно чудовий вибір для тих, хто цінує гігієнічність, комфорт та антиалергенні властивості. Приємно чути, що тканина вам підходить і забезпечує дихання шкіри.

Бажаємо вам приємного та здорового сну!

• Татьяна П***

Чудова якість за розумну ціну. Рекомендую для збереження чистоту та продовження терміну служби матрацу!

Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що наматрацник повністю відповідає вашим очікуванням та допомагає зберігати чистоту і довговічність матрацу. Ваші рекомендації — найвища оцінка для нас!

З повагою,
      Команда MirSon

• Ярослав В***

Хороша якість, відмінно сидить по периметру, досить м'який і приємний на дотик. Рекомендую!

Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Нам дуже приємно, що вам сподобалась якість наматрацника та його зручність у використанні. Дякуємо за рекомендацію — користуйтеся із задоволенням!

• Наталья П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 90x190

Так собі

Дякуємо за ваш відгук!
      Нам прикро, що наматрацник не повністю виправдав ваші очікування. Ми завжди відкриті до зворотного зв’язку, тому будемо вдячні, якщо ви поділитесь деталями — що саме не сподобалося у виробі. Це допоможе нам покращити якість продукції та сервісу.
      Якщо виникли питання чи зауваження щодо виробу, будь ласка, зверніться до нашого відділу контролю якості — контакти зазначені на вшивній бірці або на офіційному сайті MirSon.
      Щиро дякуємо, що допомагаєте нам ставати кращими!
      З повагою,
      Команда MirSon

• Светлана

Не розумію, чому в описі написано "Прочная 100% натуральная хлопковая ткань", якщо зворотній бік це флізелін. Для мене принципово, щоб натуральна тканина була з обох боків. Дуже розчарована. Ще й повернути неможливо, хоча в характеристиках зазначена недостовірна інформація.

Недоліки:
    Не відповідає опису

Доброго дня!
      Дякуємо за Ваш відгук!
      Перепрошуємо за незручності.Інформацію передали відповідальним особам.Тканина наматрацника: бязь, 100% бавовна (стьобаний) + мембрана Air-Soft. Мембрана Air-Soft — нетканий екологічний матеріал із відмінною повітропроникністю, який не створює парникового ефекту. Мембрана міцна та зносостійка, що забезпечує довговічність виробу.
      Ми можемо запропонувати Вам наматрацник із 100% бавовни. Переглянути його можна за посиланням:
      посилання

• Наталия С***

Очень плохо пошито

Переваги:
    Не рекомендую
    Недоліки:
    Не рекомендую

Доброго дня!
      Дякуємо за Ваш відгук!
      Вибачте за незручності. Інформацію вже передали відповідальним особам та зробимо все можливе для покращення якості пошиття.
      Нам дуже шкода, що виникла така ситуація і гарантуємо Вам, що ми вирішимо цю проблему у найкоротші терміни. Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.

• Олександр

Був куплений для нового матрацу. Гарна якість. Приємний на дотик. Гарно дивиться гумка уздовж периметру. Рекомендую.

Переваги:
    Якість. Ціна.
    Недоліки:
    Немає.

• Роман
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 160x190

Це друга покупка наматрасника.
    Відповідає оголошеним критеріям

Переваги:
    Ціна -якість, акція
    Недоліки:
    Відсутні

• Анна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 80x190

Гарний наматрацник, відмінно підійшов по розміру

Переваги:
    Відповідає опису

• Вікторія І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 140x190

Топовий наматрацник, дуже задоволена покупкою, покривало на ньому фіксується і не скочується

• Олена З***

Дуже хороший.

Переваги:
    Усі
    Недоліки:
    Не має

• Евгений

Нормально все село ..Качество хорошее..брал по скидке в пол цены

Переваги:
    Скидка
    Недоліки:
    Цена

• Андрей Г***

Наматрацник дуже гарний підійшов ідеально зауважень немає.Раджу купувати.

• Ганна С***

Наматрасник якісний,приємний на дотик,не парить,не ковзає на матрасі(добре фіксується)

Переваги:
    Якісний товар

• Любовь Е***

Наматрасник отличного качества, хлопок, сразу преобразил вид матраса, очень красивый.

Переваги:
    Натуральный хлопок, стёганый, размер соответствует.

• Эдуард

Легко натягивать. Хорошее качество. Недорого, если со скидкой брать.

• Лілія К***

Наматрацник хорошої якості і головне з натуральної тканини, саме еа це ставили пріоритет.
    На матрац висотою 22 см сів ідеально.
    Єдине, що би хотілося, щоб боковинки були з більш цупкої тканини.

Переваги:
    Натуральна тканина

• Алёна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 180x200

Чудова якість ,розмір відповідає заявленому ,постіль не скатується ,раджу

Переваги:
    Якість

• Олена

Дуже зручний чохол, сподобався своєю текстурою!

Переваги:
    Плотний, дуже гарно лягає на ліжко, не спадає.

• Володимир

Гарна якість, рекомендую. До цього був наматрасник від Венето, так там відчував кожну нерівність (до речі матрас теж Венето). У MirSon №5007 якість краще. Розмір підійшов (1800х2000х20). По висоті запас на 27 см!

Переваги:
    Ціна - якість!

• Svitlana L***

Непоеятно, кто пишет положительные отзывы. Абсолютно бесполезная вещь. Деньги на ветер

Переваги:
    Не знаю , что и написать после недостатков
    Недоліки:
    До приобретения чудо наматрасника, с матраса сказала только простынь. После приобретения слазит и простынь и наматрасник

Доброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!

• Людмила

Фото не відповідає дійсності. Можливо зверху і бавовна. Знизу приклєєний тонкий шар типу синтепона. Строчок немає як на фото. Малюнок ромбами по 3 см. Якби це було на фото, я би не обрала цей виріб. Добре, що замовила на точку видачі та змогла не отримувати. Можливо, я не оцінила нові сучасні технології.