- Сахацький Є***Відгук від покупця. Продавець: ChromaTechStore. Колір: Чорний із сірим. Тип механічних перемикачів: Linear Switch. Розкладка: Англійська
Дуже задоволений покупкою ATTACK SHARK X85. Клавіатура виглядає стильно, зібрана якісно, нічого не скрипить і не люфтить. Кнопки приємні у натисканні, друкувати та грати одне задоволення. Підсвітка взагалі топ, додає атмосфери.
Магазин теж не підвів: швидко відправили, гарно запакували, все приїхало в ідеальному стані. Однозначно рекомендую!- Переваги:
- Якісна, зручна, компактна, гарна підсвітка
- Недоліки:
- Недоліків немає
- Михаил Ш***Відгук від покупця. Продавець: ChromaTechStore. Колір: Чорний із сірим. Тип механічних перемикачів: Linear Switch. Розкладка: Англійська
Отличная клавиатура, очень редкая именно в 98 фф
- Переваги:
- Красивая, механическая
- Лідія К***Відгук від покупця. Продавець: ChromaTechStore. Колір: Білий із сірим. Тип механічних перемикачів: Linear Switch. Розкладка: Англійська
Все чудово, парню понравилось
- Роман С***Відгук від покупця. Продавець: ChromaTechStore. Колір: Чорний із сірим. Тип механічних перемикачів: Linear Switch. Розкладка: Англійська
Отличная клавиатура
- Переваги:
- Приятные звуки классная подсветка
- Недоліки:
- Арсеній Р***Відгук від покупця. Продавець: HeadCat. Колір: Чорний з жовтогарячим. Розкладка: Англійська / Українська
Все приїхало чудово я задоволений.
- Переваги:
- Клас і великий плюс зо багато функцій)
- Недоліки:
- Ніяких.
- Любов П***Відгук від покупця. Продавець: X-Y-Z. Колір: Білий із сірим. Розкладка: Англійська / Українська
Клавіатура чудова, все прийшло вчасно. Буду всім рекомендувати цього продавця.
Відгуки про товар продавця ChromaTechStore
Відгуки про товар у інших продавців