- Марія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Хороший ліхтарик
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Чудовий ліхтарик!. Дуже задоволена. Придбала одразу два, перевіряли при отриманні, один не вмикався, але при зарядці вмикався червоний ліхтарик, тоб-то зарядка працювала. Мені запропонували відмовитись від нього, але взяла обидва, дома зарядила і вже п'ятий місяц працюють бездоганно. Незамінні в темряві і блекаутах
- Переваги:
- Легкий, яскравий, довго тримає заряд, бюджетний
- Недоліки:
- дуже короткий шнурок, не можно надягнути на руку щоб не втратити
- Светлана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Гроші на віткр
- Недоліки:
- Заряда вистачає на 10 хв
- Представник бренду
Дотримуйтесь рекомендацій інструкції та повністю заряджайте ліхтар. У разі, якщо тривалість роботи не відповідає зазначеній в інструкції, зверніться до сервісного центру для вирішення проблеми.
- Наталія Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Легкий, невеличкий ліхтарик. Світить яскраво. Вистачає десь до 2х годин. З часом яскравість тускніє.
- Переваги:
- Легкий, яскравий. Носити з собою зручно.
- ВалерійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Світить добре та довго від одного заряду. В умовах постійних відключень зарядив лише один раз так користуюсь близько тижня.
- Переваги:
- Дешево, легкий, довго працює
- Недоліки:
- Зайві режими (потрібно тицяти декілька разів щоб вимкнути) та короткий шнури не можу повісити на руку.
- ДмітрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Чудовий ліхтарик, користуюсь на вулиці, практично кожен день по 20-30 хв. Для моїх потреб заряд акумулятора вистачає на довго. Замовив два штуки, один з них був бракований, зробив повернення та замовив новий.
- Анна Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Ліхтарик легкий, зручний у руці. На жаль, нам попався вочевидь бракований, бо зарядка йде, але після від'єднання від мережі ліхтар не світить. Довелося повертати, бо носити його постійно під'єднаним до павера - таке собі задоволення.
- Переваги:
- Легкий, дешевий
- Недоліки:
- Брак
- Представник бренду
Просимо вибачити за можливі проблеми з товаром. Скористайтесь гарантією, ми усунемо всі проблеми з ліхтарем.
- Лев Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Зручний ліхтарик
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Яскравий, легенький
- Ирина П***Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Золотистий
Меняю отзыв,была недовольна,не заряжался от сети ,заряжаем от банки,светит ярко,30 мин на работу,столько же обратно и ещё часа 2 точно пока включат свет,за такие деньги бомба
- Недоліки:
- От сети заряжается плохо,надо постоянно вынимать вставлять провод
- Представник бренду
Дякуємо за вибір продукції Quantum та за ваш відгук . Користуйтесь з задоволенням.