Сток. Розпродаж залишків до −60%

• Ігор К***

Дріжджі просто супер!!!

• Елена Н***
    Відгук від покупця. Продавець: BakeMarket

Всё супер, дрожжи нормальные для своих денег.

Переваги:
    Цена- качество!
    Недоліки:
    Не увидела.
    • Продавець  BakeMarket

Олено, дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені нашими товарами. Будемо раді бачити вас серед наших покупців знову в BakeMarket!

• Ігор К***

Якість на висоті

• Продавець  BakeMarket

Ігоре, дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені нашими товарами. Будемо раді бачити вас серед наших покупців знову в BakeMarket!

• Володимир П***

Ціна -якість.

• Продавець  BakeMarket

Володимире, дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені нашими товарами. Будемо раді бачити вас серед наших покупців знову в BakeMarket!

• Євген К***
    Відгук від покупця. Продавець: BakeMarket

Не очікуйте ефекту "ВАУ".Бродіння дійсно бистріше за звичайні,але на виході той самий об'єм,що і на звичайних дріжжях.

Переваги:
    Швидке бродіння.
    • Продавець  BakeMarket

Євгене, дякуємо за ваш відгук. Дріжджі «Первак» дійсно розроблені насамперед для прискорення та стабілізації процесу бродіння. Водночас кінцевий об'єм готового продукту залежить не лише від дріжджів, а й від якості сировини, кількості цукру та дотримання технології. Раді, що ви відзначили швидкість бродіння, і дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання.

• ігор м***

Все супер

• Продавець  BakeMarket

Ігоре, дякуємо за відгук Раді, що ви задоволені нашими товарами Чекаємо в BakeMarket знову!

• Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: BakeMarket

Дріжджі просто супер. Повністю і якісно виконують свою функцію.

• Продавець  BakeMarket

Оксано, дякуємо за відгук Раді, що ви задоволені нашими товарами Чекаємо в BakeMarket знову!

• Володимир Л***

Класні дріжджі.

Дякуємо Вам за відгук і довіру до BakeMarket))
      Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Будемо раді бачити Вас знову!))

• Погудин В***
    Відгук від покупця. Продавець: BakeMarket

Все ок процветания и мира

• Продавець  BakeMarket

Дякуємо за високу оцінку нашої роботи!)
      Раді, що Ви залишилися задоволені якістю товару та сервісом BakeMarket))
      Навзаєм))

• Дмитро К***

Дуже якісний товар.

• Діана Н***
    Відгук від покупця. Продавець: BakeMarket

Вітаю з 6 пакетів 2 розірвано до того ж мені в комплекті з дитилятором прислали в подарунок точно такі ж дріжді але пачка глянцева міцна хоча один в один але без кінцевої дати а ця матова на бумажняну схожа та й якість гірша упаковки. Неначе це минулорічний товар.

Переваги:
    Крім ціни поки що немає.
    Недоліки:
    2 пачки розклеєлись що пришвидшує псування дріжджів.
    • Продавець  BakeMarket

Добрий день) з Вами зв'язувався менеджер для вирішення ситуації)) ситуацію вирішено, гарного дня))

• Олександр Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: BakeMarket

Заказывал ящик дрожжей. Из 10 пакетов 4 были с поврежденной упаковкой. Прошло 3 суток, продавец отмораживается, менять бракованный товар не собирается

• Продавець  BakeMarket

Вітаємо)) З Вами зв'язалися і замінили упаковки)) Гарного дня))

• Розора Д***
    Відгук від покупця. Продавець: BakeMarket

Товар хороший рекомендую. Але три зірочки за те що одна пачка була розірвана та майже все висипалось. Настрій зіпсований

Переваги:
    Норм дріжді
    Недоліки:
    Розірвана пачка
    • Розора Д***

За три дні не відбродили темперетура була 34-26'

• Продавець  BakeMarket

Добрий день) так, на жаль, склад не одразу виявив партію, яку було частково пошкоджено виробником)) з Вами зв'язувався менеджер для вирішення ситуації)) Гарного дня!))

• Юрій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: BakeMarket

Гарна суміш, якість вихідного напою висока. При дотриманні рекомендацій швидко зароджується. В подарунок пакетик "Домашнього коньяку", дуже приємно)

Переваги:
    Ціна/якість