- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Гарний шампунь.Беру вдруге(див.фото).Мені банки(500)вистачає на довго(десь на 8міс.).Голову мию через 3 дні.Піниться дещо гірше як сульфатні,але зате натур.основа.Довгий час користувався хеденом,а як надумав перейти(бо вони й зараз присутні в кацапії)то з'явилась лупа.І з проби мабуть десь 6-ї лише comex підійшов.Чергую його разом із скрабом для шкіри голови (іншої марки бо comex його чомусь не робить),і результатом задоволений на 100%.Продавця раджу однозначно,вчора замовив-сьогодні приїхав...
- Переваги:
- Гарна якість,доступна ціна
- Недоліки:
- Їх нема(принаймі для мене)
Добрий день! Дуже вдячні за Ваш відгук, що Ви ділитесь з нами позитивними враженнями. Дякуємо, що Ви з нами!
- Наталія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл
Помогло. Покупала для сына 13 лет ,за 2 недели перхоть полностью исчезла, волосы стали здоровые и блестят, мягкие. Вообще вся линейка товара Comex нравится. Натуральный состав.
- Переваги:
- Действует против перхоти, волосы стали лучше выглядеть, аллергических реакций нет
- Игорь К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл
Отменный шампунь, перхоть пропала
Добрий день. Вдячні, що ділитесь своїм досвідом. Раді, що Вам все сподобалось!
- Богдан Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Шампунь супер. Викидайте всі які є і купуйте цей!
- Переваги:
Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам сподобалось!
- Валентина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Рідкий, прозорий, запах помірний. Розпінити вдається тільки з другого використання. Але це не мінус, тому що зі своєю функцією справляється, лупу прибирає, але волосся також пересушує. Спробувала для себе, промиває волосся до скрипу, раз на місяць використовую як шго, але без відновлювальних процедур не обійтись. Брала для сина, проблеми підлітків, допомагає ретельно очистити шкіру і волосся.
- Переваги:
- Добре очищає шкіру голови і волосся.
Добрий день! Дуже вдячні за Ваш відгук, що Ви ділитесь з нами позитивними враженнями. Шампунь повністю натуральний, в його складі немає агресивних складників, що дають дуже активну піну. Піна натурального шампуню більш м'яка. і дійсно , після другого намилення піни буде значно більше
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
У мого 14-річного сина-підлітка довгий час була лупа, від якої неможливо було позбавитись. І що ми лише не пробували і дорогі аптечні засоби і розрекламовані шампуні- ефекту НУЛЬ. І лише цей шампунь сину реально дуже допоміг повністю позбавитись від лупи та свербіння. А ще він повністю натуральний і це мене як маму, дуже тішить. Тепер використовуємо тільки Comex. Щиро рекомендую, 10000/10.
- Переваги:
- Без перебільшення-спасіння шкіри голови
- Недоліки:
- Жодних
Добрий день! Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось!
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Непоганий шампунь. Рекомендую!
- Яна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Раджу спробувати з маленького об'єму, але можу сказати, що особисто мені шампунь допоміг.
Тому до покупки рекомендую!- Переваги:
- Недоліки:
- Ціна за невеликий об'єм.
- Михаил Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 150 мл
Голову моет, перхоть удаляет
- Переваги:
- Указаны в комментариях
- Недоліки:
- Указаны в комментариях
- Базяка Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Якісний товар, відповідає характеристикам, дякую!
Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось!
- В'ячеслав Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Перепробували різні шампуні від лупи. Цей підійшов найкраще.
- Переваги:
- Після 5...6 використань лупа зникла
- ЕкатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Купувала для чоловіка, у холодний період дуже багато лупи в нього. Волосся на голові та бороді мив кожен день і іноді використовував кокосове масло тієїж марки. Через два тижня лупи майже немає.
- Переваги:
- Дійсно працює
- Недоліки:
- Наче немає
- Тетяна Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Нарешті знайшла шампунь що реально допомагає при лупі та свербінні. Він дуже гарно піниться і очищає шкіру, лупа пропала зовсім. На всі шампуні з лаурил сульфатом алергія і лупа а цей шампунь дійсно допомагає. Не з першого разу але лупа .з кожним миттям голови сходить на нєт
- Переваги:
- Дійсно допомагає при лупі,
Очищає шкіру голови,
Зникає відчуття дискомфорту - Недоліки:
- Дарья К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл
Це найкращій шампунь у боротьбі з лупою. Після хедена було важко на щось інше перейти. Сульсена на якійсь час допомогала, але сушила шкіру голови і саме волосся.
А це-супер. Волосся м’яке! Голова не свербить навіть після трёх! днів, що для мене дивовижно. Іноді навіть бальзамом не користуюсь, лише олійкою для волосся і все супер!- Переваги:
- Виконує свої функції і діїсно допомагає
- Недоліки:
- Вартість завелика
- СашаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Чудовий натуральний склад, волосся доглянуте, стан шкіри голови покращився. Обов'язково візьму повномірний варіант
Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам сподобалось!
- Інна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл
Оцінка мвж 4 і 5.Хороший шампунь,але скоріш як профілактично-підтримуючий.Для виведення лупи не підходить.Плюс блондинкам обережно,бо вимиває колір швидше в рази за інші шампуні.
- Переваги:
- Вартість,працює на профілактику
- Недоліки:
- Вимиває колір волосся
Добрий день. Дякуємо за зворотний зв’язок! Склад нашого шампуню максимально наближений до аюрведичних рецептів, де трави працюють на глибоке очищення. Саме це може бути причиною швидкого вимивання тонування. Для боротьби з вираженою лупою ми рекомендуємо поєднувати шампунь зі спеціальними аптечними засобами, залишаючи Comex для подальшої підтримки здоров'я шкіри голови
- Тетяна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Шампунь хорошої якості. Добре піниться і при цьому швидко змивається. При постійному користуванні вимиває лупу та жирність волосся
- Переваги:
- Гарно піниться, справляється з лупою та жирністю волосся, приємний аромат
- Недоліки:
- Не виявили
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 150 мл
Гарний Шампунь, прибирає лупу
- Переваги:
- Прибирає лупу
- Недоліки:
Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Дуже раді, що Вам Все сподобалось!
- Інна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Відмінний результат!.
Я задоволена!
Брала " Ів Роше" помила 2 рози лупа(
Беру його не одноразово- Переваги:
- 500мл , запах
- Олійник Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл
Супер. Чудовий вибір за свою ціну. Рекомендую.
- Переваги:
- Допомагає проти лупи і помякшує волосся
Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам сподобалось!
- Олександра Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Дієвий засіб з приємним запахом
добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось
- Еліна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Купила випадково, за складом спеціально не обирала. Але результат був 100%. Лупа зникла і в мене, і в сина. До цього вже просто не знала, що купувати, щоб її позбутися. З мінусів - у сина частково повернулася через деякий час. Але він не часто чергував цей шампунь з іншими. Можливо через це.
- Переваги:
- Лупа, навіть, сильна, зникає буквально після двох використань
- Недоліки:
- Може частково повернутися, якщо не чергувати шампуні
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Хороший шампунь, мені підійшов. Лупа зникла.
- Переваги:
- Недорогій
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Хороший шампунь. Лупи дійсно стало менше.
- Переваги:
- Натуральний склад
Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все подобається!
- Наталия Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Лупа поступово зникає
- Переваги:
- Чудовий, приємний аромат, добре вимиває, волосся після нього м"яке, блискуче
- Недоліки:
- -----
- Михаил Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл
Соответствует описанию
- Переваги:
- Все, как в описании
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Шампунь класний справляється на всі
Лупа пройшла приємний запах- Представник постачальника
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Він дуже гарно очищує, не пересушує, робить волосся живим. Маленького об'єму вистачає на разів 4-5. Цього достатньо, щоб оцінити, що він дійсно працює
- Галина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл
Шампунь хороший, приятный запах!
- Аліна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 150 мл
Купляла чоловіку, шампунь підійшов). При щоденному використанні, лупа не з'являється. Шампунь має приємний аромат і натуральний склад.
- Переваги:
- Натуральний склад, приємний аромат.
- МирославаПродавець: Rozetka. Об'єм: 150 мл
Після шампуню волосся м'яке. Має неймовірний блиск. Легко розчісується. Аромат мені універсальний, ненав'язливо нейтральний. Пахне травами
- Переваги:
- Натуральний склад
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 150 мл
Класний шампунчик. Волосся доглянуте. Лупа зменшилась. Все чудово
- СашаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Шампунь чудово очищує волосся, гарно пахне, волосся блискуче, доглянуте. Лупа значно зменшилась, і це мене радує
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Довгий час користувався хеденом,взнав що він і далі присутній на кацапії тай вирішив перейти на інший.З'явилась лупа.Перепробував вже багато шампунів,лупа так і не зникла повністю.Дуже надіюсь на цей що допоможе,принаймі відгуки про нього гарні!..(якщо ні то до трихолога прийдеться йти)Перше враження позитивне:пахне гарно,піниться норм(як для натурального)вимиває волосся гарно(але треба двічі наносити).Помив голову годин 8 тому-шкіра голови не зудить покищо.З доставкою правда трохи є проблема(11замовив-18.01отримав)
- Переваги:
- Український бренд,норм.піниться,гарно пахне
- Недоліки:
- Погана доставка
- КсеніяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Брала маленький об'єм на пробу. Вистачило на 4рази. За цей час вже побачила гарний результат
- Оксана Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Продавець все скоро відправив без затримок, дякую
- Переваги:
- Буду замовляти ще