Літній фешн розпродаж до -70%

Оцінка користувачів 4.57/5
на основі 421 відгук
  • Козий В***

#моєрозпакування

Не первый раз беру этот шампунь, в этот раз решила взять на Розетке, мне было удобнее забрать в любое время, чем ждать курьера из другого интернет-магазина. Брала и маленькие, и литровые тары - как по мне - одинаковы).

Мне нравится, что после него не остаётся на волосах химозного запаха, и кожа головы не пересыхает от него. Раньше делала шампунь из "мягких" компонентов сама, сейчас времени на это нет, поэтому нашла аналогичную по составу замену - Comex. Выходит дороже по деньгам, но хоть не хуже по эффекту. Других вау-эффектов не наблюдаю, да и не ожидала.

Бутылка ничем не упакована, слава Богу, что не пролилось, но открыть её можно было легко. Сравнение нынешней партии 04.2021 и партии 04.2019 смотрите в видео распаковки.

Переваги:
    мягкие ПАВы в составе, не химозный запах
    Недоліки:
    бутылка не защищена от вскрытия и пролития при доставке в точку самовывоза
  • Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл

Цілком задоволена, купую не вперше

Переваги:
    все ок
    Недоліки:
    відсутні

Добрий день! Дуже вдячні за Ваш відгук, що Ви ділитесь з нами позитивними враженнями. Дякуємо, що Ви з нами!

• Валентина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 150 мл

Шампунь сподобався, бо волосся добре вимите, слухняне після миття. Мені він нагадав шампунь ,, Алотон+ маска"- 2 в одному: відчуваєш на голові ,,вимитість". Не знаю, як краще пояснити: хто користувався- зрозуміє: голова свіжа і відчуття комфорту. Сподіваюся,що і подальший ефект буде позитивний. Буду замовляти ще

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Сподіваюся,що немає

• Валентина С***

Хороший шампунь із приємним ароматом. Піниться добре. Волосся не січеться

Переваги:
    Ціна,якість
    Недоліки:
    Не помітила

Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось!

• Олена Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

Чудесный шампунь, покупаю несколько лет, хватает надолго, он густой и хорошо пенится. Доставили быстро, спасибо за скидку.

• Ольга М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл

Очень хороший, нежный шампунь, для тех у кого чувствительная кожа головы - очень подойдет. Цвет продукта - темный, поэтому немного непривычно, но не критично.

Переваги:
    Не раздражает кожу головы
    Недоліки:
    цвет..
  • Максим

Очень хороший шампунь.
    Прекрасное качество, моет отлично, волос не пересушенный.
    Запах, конечно, на любителя, но за неделю/две можно привыкнуть и не обращать внимания))

Переваги:
    Натуральный (если верить заявлениям производителя)
    Недоліки:
    Немного смущает срок годности... Как для натурального - многовато
  • oknavena
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

Очень классный , кто попробовал - тот без него не сможет..

Переваги:
    очень клевый!!!
  • Юрий
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл

Шампунь понравился, покупкой доволен. Работа магазина на высоте, всем рекомендую!

Переваги:
    Отличный шампунь, хорошо промывает волосы.
  • Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл

Хорошо моет, приятно пахнет, нравится, что густой, как мед!

Переваги:
    Запах, густота, моющие свойства!

• Оксана Г***

чудовий натуральний шампунь, рекомендую

Переваги:
    склад, консистенція, чудовий, приємний аромат, волоссю подобається. вітчизняний виробник
    Недоліки:
    не знайшла

• Анна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл

Не сушить шкіру голови та не спричиняє появі лупи. Використовую, як альтернативу дорогим безсульфатним засобам

Переваги:
    Ціна, якість

• Ольга Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 150 мл

Мій улюблений шампунь. Користуюся ним вже давно. Син користується теж шампунем цього виробника, тільки від лупи - ефективний і класний.

• Альона О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 150 мл

Дуже сподобався шампунь, добре піниться, гарно вимиває волосся, густий, приємно пахне травами, підійде і чоловікам, бо запах нейтральний. Задоволена на всі сто відсотків.

Переваги:
    Добре піниться, гарно вимиває волосся, натуральний склад, запах приємний.
    Недоліки:
    Після першого миття була лупа, але після другого використання вже немає.

• Роман Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл

Непонятно: вроде волосы стали меньше выпадать, а вроде и нет. А может это связано с чем-то другим (например, стал лучше спать, меньше стресса, лучше питание, больше витаминов и минералов в рационе). Но всё-таки склоняюсь к тому, что шампунь работает. Правда, он не очень мылится и иногда приходится выливать побольше. Продолжаем наблюдение.

Добрий день. Шампунь повністю натуральний. Натуральні шампуні діють не так, як хімічні. Вони можуть давати менше піни, через свій натуральний склад. Але це не впливає на його очисні функції.

• Назим И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл

Шампунь беру не первый раз! Качество хорошее!

• Иван К***

Отличный шампунь

• Надія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл

Хороший шампунь, в мене дійсно стало менше випадати волосся.

Добрий день. Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все подобається!

• Лілія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Замовила маленький об'єм бальзам спрей. Не очікувала якогось супер ефекту від цих засобів. Після першого ж використання була приємно вражена. Виявляється що український виробник може зробити продукти не гірші а в чомусь може і кращі відомих брендів.

Недоліки:
    Комусь може не сподобатися запах

• Елена И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл

Улюблений шампунь вже декілька років. Маю чутливу шкіру голови, тому довго шукала саме натуральний, без SLS, але так, щоб нормально вимивав волосся і по прийнятній ціні. Купую 0,5 л, бо там зі зручним дозатором. Радію, що український виробник)

Переваги:
    Густий, добре піниться і вимиває волосся, приємно пахне травами.
  • Ірина І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Шампунь чудовий. Взяла маленьку пляшечку, щоб спробувати. Волосся стало дуже хорошим

Переваги:
    Натуральный склад
  • Міра
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Шампунь крутий. Достатньо густий. Волосся після нього красиве, об'ємне, блискуче. Використовую вже пів року. І покупку повторюю постійно. Мені він дуже подобається

• Юлия
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл

Дуже задоволена! Волосся дуже швидко жирніє,зазвичай помите зранку на вечір вже ніяке. Тут звичайно немає чарівного вау ефекта типу "тепер мию голову раз в 5 днів"але на 1.5-2 дні вигляд приємний. І що ще більше радує волосся стало випадати менше.

• Маргарита Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 150 мл

Дуже густий шампунь, і його небагато треба, щоб гарно вимити волосся. Після миття аж скрипить від чистоти! Пахощі трав мені сподобались, але аромат специфічний

• Наталя
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл

шампунь сподобався, використовую разом із бальзамом та олією, волосся об'ємне, блискуче, довго не жирніє. до цієї серії засобів для волосся був такий собі легкий дискомфорт із шкірою голови (хоча шампуні були не дешеві), нарешті все пройшло

• Татьяна Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл

После того, как испробовала, хочу оставить отзыв.
    Шампунь неплохой -это впечатление от одного раза. Запах несколько специфический, но это не критично, пользовалась шампунями VICHY, специальными, для объёма - тоже запах не из особо приятных.
    Объём, после приминения есть, волосы "живые", блестящие.
    Шампуня хватит надлго, он густой, и действительно неплохо его вспенить на руках, прежде, чем мыть волосы, с небольшим количеством воды.

Переваги:
    Густой, натуральный
    Недоліки:
    Пока не вижу
  • Татьяна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл

Не знаю в чем именно секрет, но объём после этого шампуня конкретно у меня бешеный! Даже в нынешних погодных условиях и после снятия шапки! Моет отлично, расчесываются волосы после него спокойно. Запах на любителя, но, со временем, привыкаешь.

Переваги:
    Натуральность, заметный объём волос
    Недоліки:
    Аромат(не критично)
  • nino102
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

Живить та зволожує волосся. Має гарний аромат. Користуюсь понад три роки. Рекомендую.

Переваги:
    Недоліки:
    Трав'яні шампуні пересушують шкіру голови, тому треба чергувати цей шампунь з іншим
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл

Хороший шампунь, делает свое дело, но проблему с перхотью не решает, но он для этого и не предназначен.

Переваги:
    Отличный шампунь, голому мыть можно реже в раза два, а то и три.
    Недоліки:
    Проблему с перхотью мне не решил.
  • Альона
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл

Сподобався шампунь, приємний запах, волосся від нього трохи потемніло через хну яка є в його складі, не сушить шкіру

Переваги:
    Натуральний, відновлює пошкоджене волосся
  • Максим
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл

Очень хороший шампунь.
    Прекрасное качество, моет отлично, волос не пересушенный.

Переваги:
    Натуральный (если верить заявлениям производителя)
    Недоліки:
    Немного смущает срок годности... Как для натурального - многовато
  • Максим Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л

Спасибо Розетке за быструю доставку и за достойный сервис. Шампунь очень хороший. #мояраспаковка

Переваги:
    Натуральный, и действительно очень хороший шампунь
    Недоліки:
    Не выявлено
  • Алена
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл

Спасибо шампунь очень хороший буду пользоваться

Переваги:
    Хорошо пенится убрал перхоть
  • Татьяна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл

Гарний склад, треба звикнути після масмаркету

Добрий день. Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам неймовірно приємно, що Вам сподобався наш продукт. Дякуємо, що Ви з нами!

• Олена В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 150 мл

Волосся стає блискучим, стає міцнішим. Брала для себе і чоловіка. Порадила донці. Всі дуже задоволені. Рекомендую

Переваги:
    Чудово зміцнює волосся. Немає лупи та інших подразнень. Концентрований. Вистачає надовго.

• Катерина К***

Чудовий шампунь

Переваги:
    Ціна,склад,якість