Відгуки покупців про OTG адаптер перехідник iOS iPhone iPad c USB флешка SSD Диск мікрофон Lightning Type-C айфон Білий
- Олександр Л***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
Все працює добре. Беріть не вагаючись в кого потреба як у мене. Скидаю галерею з iPhone 13 pro на USB флешку.
- Переваги:
- Не знадобилося долаткове живлення для флешки з USB 3.2 і я задоволений.
- Продавець VseProVse
Ми раді що вам сподобався придбаний товар та обслуговування в нашому магазині, чекаємо на наступну зустріч. Дякуємо за відгук!
- Владислав М***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
Підключив SSD диск до айфон 13 про. Все працює. Рекомендую.
Окрема подяка продавцю за консультацію.- Переваги:
- Відповідає опису. Ціна.
- Борис Б***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
Продавець = знавець своєї справи: вийшов на зв'язок миттєво, розпитав, які саме пристрої я планую підключати цим адаптером, надав рекомендації. Відправка на НП була в той же вечір, отримав біля полудня наступного дня. Підключав аудіоінтерфейс Steinberg UR22C до iPhone XR та iPad 6-ї серії. Адаптер забезпечує як раз обов'язковий USB 3.0 та додаткове живлення. Дякую!
- Переваги:
- Швидка доставка, гарна якість
- Недоліки:
- поки не помітив
- Продавець VseProVse
- Олексій Н***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
товар якісний, швидка відправка.
- Переваги:
- Все працює швидко.
- Недоліки:
- поки не виявлено
- Продавець VseProVse
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: VseProVse
Дякую