- Денис В***Відгук від покупця. Продавець: Jasper. Колір: Чорний. Розмір: 44
Брал другу на подарок для волейбола, подошли, качеством доволен
- Тамара Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 42.5
Купувала доньці доя волейболу.Оригінал.Заміри відповідають написаному.Донька регулярно в них грає в залі.Зручні та якісні
- Переваги:
- Зручні для спорту
- Недоліки:
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: SenseiSport. Колір: Синій. Розмір: 43.5
Якість хороша
- Продавець SenseiSport
Володимире, дякуємо за високу оцінку та ми щиро раді, що покупка у нас подарувала Вам приємні емоції.
Завдяки вашим відгукам Ви допомагаєте нам стати кращими.
Слідкуйте за оновленням товару та повертайтесь за новими замовленнями!
Дякуємо, що довірили свій вибір “Sensei Sport”!
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: SenseiSport. Колір: Чорний. Розмір: 43.5
протерся носок через 5 тренувань
- Недоліки:
- качество ноль
- Продавець SenseiSport
Андрію, дякуємо за те, що поділилися своїми враженнями. Ваше звернення ми отримали та вже розглянули — відповідь була надана. Хочемо додатково уточнити, що виявлене пошкодження носка є механічним і не пов’язане з якістю або фабричним дефектом взуття. Подібні пошкодження виникають у результаті зовнішнього впливу під час тренувань.
У разі виникнення додаткових питань Ви можете звернутись до нас за номером телефону лінії підтримки клієнтів або у чаті.
З Повагою, Інтернет магазин “Sensei Sport”!
- Андрій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій з білим. Розмір: 43.5
Купувалися для заняття волейболом в залі. Підійшли для цього ідеально.
- Богдан М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з синім та помаранчевим. Розмір: 44
Чудові, зручні, за свою ціну взагалі клас
- Переваги:
- Ціна, зручні
- Недоліки:
- Погано відмивати тканину
- Кирило К***Відгук від покупця. Продавець: SenseiSport. Колір: Синій. Розмір: 48
Якісні та зручні кросівки для волейболу, дуже легкі на нозі, грати в них суцільне задоволення. 48 розмір повністю відповідає параметрам
Відповідність повноті
Середнє
Відповідність підйому
Середній
Відповідність розміру
Відповідає
- Продавець SenseiSport
Кирило, вдячні Вам за приємний відгук та високу оцінку якості роботи нашого магазину, ми щиро раді, що покупка у нас подарувала Вам приємні емоції. Завдяки вашим відгукам Ви допомагаєте нам стати кращими . Слідкуйте за оновленням товару та повертайтесь за новими замовленнями! Дякуємо що довірилися “SenseiSport”
- ВадимВідгук від покупця. Продавець: SenseiSport. Колір: Білий. Розмір: 42.5
Класні такі як на фото
- Продавець SenseiSport
Вадим, ми щиро раді, що покупка у нас залишила позитивні емоції та Ви радите наш магазин іншим користувачам. Слідкуйте за оновленням товару та повертайтесь за новими замовленнями!
Дякуємо що довірилися Sensei Sport
- ВадимВідгук від покупця. Продавець: SenseiSport. Колір: Білий. Розмір: 44
Класні все подобається але
- Переваги:
- Сцепленія
- Недоліки:
- Іноді свисту сцепленія немає
- Продавець SenseiSport
Дякуємо що довірилися Sensei Sport