Лише 4 години вражаючих знижок! Не пропустіть з 10:00 до 14:00

Відгуки покупців про Скарбничка для зберігання грошей на 365 днів дерев'яна (270)

Код :  533220404
Оцінка користувачів 4.52/5
на основі 22 відгуки
  • Людмила
    Відгук від покупця. Продавець: MaysterWod

Прислали швидко на Нову пошту, все ціле без дефектів!!! Брали на подарунок.

Переваги:
    Чудова і акуратна скарбничка!
    Недоліки:
    не знайшла
  • Оксана П***
    Відгук від покупця. Продавець: MaysterWod

Швидко відправили. Скарбничка гарної якості)

• Марія В***
    Відгук від покупця. Продавець: MaysterWod

Хороша скринька. Звертайте увагу на те що вона невелика

• Ірина П***
    Відгук від покупця. Продавець: MaysterWod

Гарно, все ціле без дефектів!!!

• Ольга К***

• Оксана Щ***

Дуже чудова, якісна

• Надія П***
    Відгук від покупця. Продавець: MaysterWod

Якість гарнаШвидко надіслали. Рекомендую !

• Володимир К***

Бомбяо.

• Ірина С***
    Відгук від покупця. Продавець: MaysterWod

Чудова скарбничка, завжди буде потрібна коли треба заощадити гроші на мрію. Підходить також для подарунку)

• Олена С***
    Відгук від покупця. Продавець: MaysterWod

Чудова скарбничка, дітям дуже сподобалась, навипередки збирають кошти і розфарбовують цифри. Єдине доставка НП коштує дорожче скарбнички.

Переваги:
    Мотивує збирати кошти
  • Христина
    Відгук від покупця. Продавець: MaysterWod

Дуже класна скарбничка!! Дуже задоволена цією покупкою бо це дуже корисна річ. Дякую за швидку доставку!!

Переваги:
    Швидка доставка
  • Інна М***
    Відгук від покупця. Продавець: MaysterWod

Чудової якості скарбничка, але трохи менша по розміру, ніж я очікувала) але це нк страшно. Дякую за оперативну доставку і якісне обслуговування

• Марина І***

Товар прийшов швидко
    Цілий
    Як на фото

• Олеся Ч***

Дитина дуже задоволена.

• Сєвда К***
    Відгук від покупця. Продавець: MaysterWod

Все дуже сподобалося відповідно опису

Переваги:
    Все супер
  • Дмитрій
    Відгук від покупця. Продавець: MaysterWod

Скарбничка приїхала незібраною, тому збирали її з сестрою молотком. Конструкція виявилася дуже поганою та непродуманою. Очікували більш якісну та зручну скарбничку.

Переваги:
    Вчить фінансам
    Недоліки:
    Погана конструкція
    • Продавець  MaysterWod

Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що у вас склалося таке враження.

Скарбничка спеціально відправляється у розібраному вигляді, щоб зменшити вартість доставки для покупця та уникнути пошкоджень під час транспортування.

Деталі виготовлені з невеликим натягом. Так зроблено навмисно, щоб скарбничка збиралася без використання клею і після складання була міцною та не розхитувалася. Через це під час складання може знадобитися трохи більше зусиль.

Якщо під час складання виникли труднощі, ви завжди могли звернутися до нас — ми із задоволенням допомогли б порадою або надали інструкцію. Нам шкода, що ви не звернулися до нас до написання відгуку.

• Мирослава С***
    Відгук від покупця. Продавець: MaysterWod

Зібрати не можливо і якість … які гроші така і якість

• Світлана П***

Жахлива скарбничка. Не збирається, розміри отворів не підходить. Не купуйте

Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що у вас склалося таке враження.

Така відповідь звучить спокійно, пояснює причину тугої посадки деталей і показує готовність допомогти, не вступаючи в конфлікт.

• Анна А***
    Відгук від покупця. Продавець: MaysterWod

Коробка сама по собі дуже маленька. Наврядче в неї вмістяться всі купюри що заплановано

• Продавець  MaysterWod

Вітаю. Дуже шкода, що вам не сподобалось, але розмір скарбнички написаний в описі та назві товару. Вся сума поміститься якщо вкидати купюри від 100 грн