Відгуки покупців про Фітнес-браслет Смарт Бенд М5 стильний дизайн амолет екран блютуз 5.0
Є в наявності
- Іван П***Відгук від покупця. Продавець: Комфортні оселі
Прислали інший - Watch він називається. Хоч просив присилати без обману. Коли отримував, зрівняв з фото- похоже , в потім зарядив і вияснилося, що це щось інше! Екран темний, швидко гасне, не встигаю побачити. Налаштуванням не піддається.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не практично з ним
- Віталій Т***Відгук від покупця. Продавець: Комфортні оселі
Ок
Добрий день!
Дякуємо за ваш вибір та чудову оцінку! Нам важливий комфорт кожного покупця, тому дуже раді, що все пройшло ідеально.
- Костянтин В***Відгук від покупця. Продавець: Комфортні оселі
Продавец предложил м7 с небольшой доплатой, прислал от себя, смарт подписка не включилась, м7 оказался не фирменный, не подключается, ничего не делает
Вітаємо, Костянтине!
Заміна моделі на М7 за вашою згодою була запропонована задля покращення характеристик замовлення, оскільки це новіша версія пристрою. Усі фітнес-браслети цієї серії (як М5, так і М7) є фабричними аналогами, що повністю відображено в їхній ціновій категорії "без бренду".
Вони працюють через спеціальні безкоштовні мобільні додатки (наприклад, FitPro або подібні, залежно від партії),
Стосовно смарт підписки варто звертатись безпосередньо до технічної підтримки для уточнення деталей.
- Олена Т***Відгук від покупця. Продавець: Комфортні оселі
Оцінити не можу, бо надіслали не те, що замовила: замовила М5, а прибув М7. Для тих, хто мені надумав зауважити "чим недовольна, це ж краща версія" пишу: мені саме 5 потрібен був, не 7, не 6, не 9 чи який там ще, ТІЛЬКИ 5. Гроші на вітер, добре хоч 180 грн. : у них, між іншим, М7 трохи дорожче - по акції 250 , але для мене це не . Якщо потрібно повернути різницю у ціні, то поверну товар (доставка за їх кошт)
- Переваги:
- Нуль. Навіть заряджається ну дуже довго.
- Недоліки:
- Телефон не бачить. Надіслали іншу модель.
- Продавець Комфортні оселі
Добрий день, Олено! Перепрошуємо за цю ситуацію. Будь ласка, напишіть нам у чаті, щоб ми могли з’ясувати всі деталі та оперативно вирішити це питання. Нам дуже шкода, що виникли такі незручності!