- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Максимальне розкриття: 19
Купив для комплекту в бардачок для велосипеда
- Переваги:
- Малий розмір
Представник брендуДякуємо за ваш відгук!
Чудове рішення — мати компактний розвідний ключ Tolsen у бардачку велосипеда. Малий розмір і зручність у використанні справді роблять його ідеальним для подорожей та дрібного ремонту.
- Юрій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Максимальне розкриття: 19
Компактний розмір, розводиться до 21мм. Присутній люфт але в межах норми.
- Переваги:
- Ціна якість компактний розмір.
- Недоліки:
Представник брендуДякуємо за ваш відгук! Раді, що ви оцінили компактний розмір і співвідношення ціни та якості. Невеликий люфт для розвідних ключів такого типу є допустимим і не впливає на ефективність роботи інструмента. Бажаємо, щоб ключ і надалі був надійним помічником у роботі!
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Максимальне розкриття: 24
Все ок, зручний
Представник брендуДякуємо за зворотний зв'язок! Раді, що ключ вам підійшов і зручний у роботі. Користуйтеся із задоволенням!
- Антон І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Максимальне розкриття: 30
хорошо лежит в руке, крепко фиксирует
- Святослав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Максимальне розкриття: 19
На вигляд нормальний, не знаю як в роботі буде. Замінить всі маленькі ключі, люфт нормально
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Максимальне розкриття: 30
Доставлено швидко. Показав себе добре. Нарікання відсутні.
- Переваги:
- Комфортно лежить в руці
- Вуйко І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Максимальне розкриття: 24
Нормальний побутовий розвідний ключ.
- Едуард Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Максимальне розкриття: 35
Нормальний побутовий розвідний ключ, брав щоб відкрутити старі аератори на кранах, потрібно було пальцем притримувати регулятор, бо дуже забруднені аератори були, схоже не витримував напруги і трішки послаблював хват.
- Переваги:
- Прорезинина ручка, як на мене зручний розмір
- Яков М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Максимальне розкриття: 24
Всё согласно описанию, есть маленький люфт, но для таких изделий и за такую цену это вполне нормально.
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за Ваш відгук та час!
Саме зворотний зв'язок дарує нам мотивацію та натхнення кожен день надавати тільки найкращі продукти та високий рівень обслуговування
Ми завжди прагнемо, щоб кожен Клієнт відчував себе задоволеним нашою продукцією.
Ще раз дякуємо за Вашу підтримку.
- андрей ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Максимальне розкриття: 30
Якість, ціна
- Переваги:
- Недоліки:
- Немае
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за Ваш відгук та час!
Ще раз дякуємо за Вашу підтримку.
- НікітаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Максимальне розкриття: 24
Чудовий ключ. Вже кілька разів рятував.
- НазарВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Максимальне розкриття: 19
Випадково замовив не той ключ, замість 200мм замовив на 150. До слова, його довжина 154мм, кому цікаво. Є люфт, і він відчутній, якщо в моделі на 200мм в межах 1 мм то тут приблизно до 2 мм. Але це не так критично враховуючи його розміри та ціну.
В руці лежить компактно, ручка прогумована. Щось ним пробував крутити але вже не пам'ятаю що, можливо ексцентрик, і не пригадую щоб було щось погано.
Покриття наче фарба а не вороніння, але, можу помилятись. За пів року іржою не покрився
Товщина губок не рівномірна, в основі 10мм на кінчику 7,6мм.Максимальне розкриття губок 21мм- Переваги:
- Компактний
- Недоліки:
- Є відчутній люфт
- НазарВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Максимальне розкриття: 24
Є люфт в межах 1мм, я вважаю це прекрасний результат. В роботі був лише один раз, нарікань нема.
Покриття - якась фарба, принаймні виглядає як фарба а не як вороніння.
Довжина 210 мм а не 200, максимальне розкриття губок 27мм, гарна точна шкала, товщина губок не рівномірна в основі 11мм на кінчику 8мм.- Переваги:
- Ціна-якість
- Дмитро Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Максимальне розкриття: 30
Дуже зручно,вигідно,надійно-цей ключ Я рекомендую всім..
- Переваги:
- Зручність, надійність
- Недоліки:
- Якщо б за мене крутили
- Фёдор Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Максимальне розкриття: 24
Хороший, удобный ключ. Люфт небольшой. Размер удобный.
С учётом цены недостатков нет. - Андрей Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Максимальне розкриття: 24
В мене набір інструментів цієї форми. Купував саме Tolsen.
Якість на вищому рівні.- Недоліки:
- Ярослав Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Максимальне розкриття: 19
Не знаю как кому попалось но у меня люфты как по мне довольно большие..Не рекомендую брать данный ключ. Еще хочу сказать отдельное спасибо Розетке за скорость отправки..Заказал и оплатил 3 ч. а выслали 10го.ч. У вас там что запой?
- Переваги:
- Пока не нашел
- Недоліки:
- Сильные люфты.
- ПавелВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Максимальне розкриття: 24
Ключ отличный, не люфтит, приятен наощупь.
- АрсенийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Максимальне розкриття: 24
Ключ приехал с разрезанной упаковкой и бракованный с большим люфтом. Персонал который проверял перед отправкой просто вбросил проверенный бракованный товар. С ключом был и другой товар, который впорядке и не было времени и возможности, перезаказывать. Посылку забирал другой молодой человек не проверяя в отделении почты и распаковал уже дома. Благодарю за обслуживание, персоналу минус.
- Недоліки:
- Брак.
- Ірина І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Максимальне розкриття: 24
Справді класний ключ. Все, шо написали - правда: масивний, чіткий, без люфтів.
Взяла в крафтову майстерню. Змогла затягнути гвинт на ножицях з пласкою гайкою. - Василий М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Максимальне розкриття: 24
Зручний, викостовувався для діаметру 19 і 17мм. Все Ок
- Переваги:
- Портативність, все в одному предметі
- Недоліки:
- Нарікання відсутні
- Галина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Максимальне розкриття: 24
удобный, компактный, для некрупных соединений в самый раз.
- Переваги:
- нормально
- Игорь К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Максимальне розкриття: 30
хороший
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Максимальне розкриття: 24
Все отлично. Делает то что нужно,люфт очень небольшой
- Николай К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Максимальне розкриття: 30
Спасибо Розетке
- Переваги:
- Качество
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Максимальне розкриття: 30
Как по мне люфт значительный, ключ громоздкий. Возникает желание отправить назад поставщику. Заказом не доволен
- Павло Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Максимальне розкриття: 30
Як на мене - люфт мінімальний. Якісні матеріали.
- Переваги:
- Мінімальний люфт
- Недоліки:
- Не знайдено
- Бурчак О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Максимальне розкриття: 24
На відміну від більшості подібного інструменту, має мінімальний люфт. Губки йдуть паралельно. Дуже приємні відчуття в руках
- Переваги:
- Якість, мінімальний люфт
- Недоліки:
- Не бачу
- Артем Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Максимальне розкриття: 30
Має невеликий люфт, але в цілому подобається, думав що за розмірами буде менший
- Переваги:
- Гарний матеріал виготовлення
- Недоліки:
- Невеликий люфт, великі розміри
- Андрей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Максимальне розкриття: 30
Удобный в использовании.
- Переваги:
- Удобный в использовании.
- Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Максимальне розкриття: 19
Стоит своих денег
- Переваги:
- Удобный инструмент, люфт минимален на моем образце.
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Максимальне розкриття: 19
Ключь отличный!!!!
Размер то что нужно для руки, цена дешёвое нигде не найдёте,визле дороже в разы - однозначно советую к приобретению, пришёл упакован, очень качественно, качество ключа на ввшем уровне. Нет нигде ни изяма ни задира ни загусенца. Аккуратно смазанный, очень плавно и легко крутится, нет люфта. Ручка удобная /вообщем качество и современный ключь. Фото прилогаю.- Переваги:
- Качество, плавность - цена.
Представник брендуДоброго дня.Дякуємо за відгук!
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Максимальне розкриття: 30
Якісний розвідний ключ. Надійний та зручний. Супер рукоятка. Шату немає.
Рекомендую щодо покупки. Дякую РОЗЕТЦІ за сервіс.- Переваги:
- Якість виготовлення.
- Недоліки:
- Недоліків немає.
Представник брендуСпасибо за отзыв!
- Олександр П***Продавець: Rozetka. Максимальне розкриття: 19
Замовив 18 грудня ключ, був в наявності весь цей час, термін доставки кілька днів, сьогодні 27 грудня ключ не прийшов, перенесли дату доставки на 30 грудня. Я так розумію мій придбаний та оплачений товар було продано іншій особі так як ключ на 30 см став відсутній в наявності. Довелось відмовитись від замовлення. Також відмовляються реєструвати скаргу
- Переваги:
- Не відомо
- Недоліки:
- Не відомо
- ДмитроПродавець: Rozetka. Максимальне розкриття: 24
Хороший ключ, нарікань нема
- СергійПродавець: Rozetka. Максимальне розкриття: 30
Це ще один прекрасний розвідний ключ у мою майстерню. Я користуюся ним досить часто,бо він дуже зручний. За таку невелику ціну, ключ виготовлений якісно, надійний метал, міний та не злизується. Він має м'яку ергономічну ручку та продуману форму. Ключ без проблем викручує та закручує. Однозначно рекомендую придбати!
- Переваги:
- 1) Ціна 2) Міцний 3) Зручний 4) Якість